in ,

This is helpfullThis is helpfull

Λείπουν δικαιώματα στο Google Analytics;

Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Ένα από τα πιο ενοχλητικά σφάλματα εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε το Google Analytics, γνωστό ως σφάλμα “Λείπουν δικαιώματα”. Το σφάλμα εμφανίζει την άσχημη κεφαλή του με ένα μήνυμα που αναφέρει, “Λείπουν δικαιώματα. Δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό, την ιδιοκτησία ή την προβολή. Επικοινωνήστε με έναν διαχειριστή του Analytics που έχει την άδεια διαχείρισης χρηστών. “Ως διαχειριστής, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό επειδή είστε ο διαχειριστής του Analytics. Πώς ο διαχειριστής του Analytics δεν έχει άδεια προβολής του Google Analytics;

Είναι δύσκολο να εντοπίσετε γιατί λαμβάνετε το σφάλμα “Λείπουν δικαιώματα”, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις για το πρόβλημα. Εάν αποκόπτετε τα μαλλιά σας από αυτό το σφάλμα, διαβάστε παρακάτω για μια μέθοδο που σας ταιριάζει.

Ελέγξτε ξανά με κατάσταση ανώνυμης περιήγησης
Το πρόβλημα προέρχεται από το τέλος σας; Ένας πολύ καλός τρόπος για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση είναι να επισκεφθείτε το Google Analytics με κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Αυτό που κάνει είναι να παρέχει μια καθαρή έκδοση του Google Chrome, μια που δεν διαθέτει επεκτάσεις ή αποθηκευμένα δεδομένα προσωρινής μνήμης. Εάν δεν βλέπετε κάποιο σφάλμα, τότε το πρόβλημα βρίσκεται στο τέλος σας.

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε κάποιο σφάλμα, τότε ενδέχεται να είναι το ίδιο το Google Analytics. Αλλά για να είμαστε σίγουροι, χρησιμοποιήστε τις άλλες λύσεις παρακάτω.

Προσπαθήσατε να το απενεργοποιήσετε;
Όλα τα αστεία, το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης Google Chrome είναι γνωστό ότι διορθώνει μερικά σφάλματα. Κάπου, κάπως, ένα αρχείο λυγίστηκε όλα και είναι πλέον ενοχλητικό. Μπορείτε να σιγήσετε όλες τις διαδικασίες που ενεργούν κλείνοντας τις.

Και ενώ είστε σε αυτό, χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση εργασιών για να διασφαλίσετε ότι όλες οι διαδικασίες του Google Chrome τερματίστηκαν.

1. Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών σας. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση εργασιών.

2. Στο Task Manager, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες λεπτομέρειες.

3. Βρείτε το Google Chrome μεταξύ της λίστας. Μόλις βρεθεί, κάντε δεξί κλικ πάνω του. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Τερματισμός εργασίας.

Χρησιμοποιείτε έναν παλιό σύνδεσμο
Οι σελιδοδείκτες είναι φανταστικοί για τη διατήρηση ιστότοπων που επισκέπτεστε συχνά, παρέχοντας ένα κουμπί με ένα κλικ στους αγαπημένους σας ιστότοπους. Ωστόσο, εάν αλλάξει η διεύθυνση URL ενός ιστότοπου, αυτός ο σελιδοδείκτης καθίσταται παρωχημένος. Και το Google Analytics άλλαξε τη δομή της διεύθυνσης URL.

Εάν χρησιμοποιήσατε έναν σελιδοδείκτη για να επισκεφθείτε το Google Analytics, μπορεί να είναι ξεπερασμένος. Αντ ‘αυτού, επισκεφτείτε το Google Analytics μέσω κατάλληλων καναλιών και δείτε αν αλλάξει κάτι. Εάν το σφάλμα εξαφανιστεί, τότε δημιουργήστε έναν νέο σελιδοδείκτη για μελλοντική χρήση.

Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις Google Chrome
Επομένως, εάν χρησιμοποιήσατε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης και ανακαλύψατε ότι το Google Analytics λειτούργησε ξανά, αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο τέλος σας, ειδικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ο πιο πιθανός ένοχος είναι οι επεκτάσεις Chrome.

Τώρα, δεν χρειάζεται να τα διαγράψετε απαραίτητα, αλλά θα πρέπει να τα απενεργοποιήσετε ένα προς ένα έως ότου εξαφανιστεί το σφάλμα. Ή, εναλλακτικά, απενεργοποιήστε τα όλα ταυτόχρονα, αλλά ενεργοποιήστε ένα προς ένα μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε επεκτάσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τις επεκτάσεις που σας δίνουν προβλήματα. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε τι κάνετε μαζί τους μετά.

Ένα παράδειγμα είναι οι αποκλειστές διαφημίσεων. Αυτές οι υπέροχες επεκτάσεις φαίνεται να αποτελούν αγκάθι στην πλευρά του Google Analytics.

Διαγραφή της προσωρινής μνήμης του Google Chrome
Η καταστροφή δεδομένων δεν είναι ασυνήθιστη στους υπολογιστές. Μερικές φορές είναι καθημερινή καταστροφή, το είδος που δεν βλάπτει τον υπολογιστή σας, αλλά το λογισμικό που εμπλέκεται. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα κατεστραμμένο αρχείο στην κρυφή μνήμη σας – δεδομένα που ξαναγράφονται συνεχώς – προκαλεί πρόβλημα στο backend. Απορρίπτοντας την προσωρινή μνήμη, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή.

Οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν ανέπαφες, αλλά η διαγραφή της προσωρινής μνήμης θα κάνει το πρόγραμμα περιήγησής σας αργά για λίγο. Η προσωρινή μνήμη βοηθά τα προγράμματα να τρέχουν γρηγορότερα κρατώντας ορισμένα αρχεία. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς φαίνεται να λειτουργεί πιο γρήγορα το λογισμικό αφού το έχετε χρησιμοποιήσει μερικές φορές; Αυτά είναι τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης που λειτουργούν.

1. Στην επάνω δεξιά γωνία του Google Chrome, υπάρχουν τρεις κάθετες κουκκίδες. Αυτό είναι προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome. Προχωρήστε και κάντε κλικ πάνω τους. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού.

2. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το Ιστορικό για να αποκαλύψετε ένα επιπλέον μενού. Επιλέξτε Ιστορικό από το δεύτερο μενού.

Σημείωση: Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε CTRL + H.

3. Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

4. Αποεπιλέξτε τα πάντα. Διατηρήστε τις εικόνες και τα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στην κρυφή μνήμη.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων.

Συμπέρασμα
Το σφάλμα “Λείπουν άδειες” είναι σίγουρα δύσκολο να καταλάβουμε, αυτό που πρέπει να διορθώσει η Google. Μέχρι τότε, θα πρέπει να βασίζεστε σε παράξενες λύσεις για να αποφύγετε το πρόβλημα. Εάν καταφέρατε να επιλύσετε το πρόβλημα με μία από τις παραπάνω λύσεις, διαδώστε αυτές τις πληροφορίες στον φίλο ή στους συναδέλφους σας. Η γνώση είναι πραγματικά δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό WhatsApp

Γιατί δεν μπορώ να κάνω DM κάποιον στο Twitter;