in

This is helpfullThis is helpfull

5 Καλύτεροι Αυτόματοι Επεξεργαστές Κειμένου Chrome

Ακολουθούν πέντε από τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

1. Αυτόματη επέκταση κειμένου
Αυτή η επέκταση θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος συγγραφέας ή ίσως πολύ πιο γρήγορος συγγραφέας ή ανταποκριτής. Αυτό ισχύει για σχεδόν οπουδήποτε προσθέτετε κείμενο στο διαδίκτυο. Η Αυτόματη επέκταση κειμένου σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ορισμένες προ-μορφοποιημένες απαντήσεις.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο δύο λέξεις, μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί ακόμη και να είναι μια πλήρης παράγραφος. Αυτό που κάνετε είναι να δημιουργήσετε συντομεύσεις και στη συνέχεια το Auto Text Expander θα επεκτείνει τη δεδομένη λέξη. Έτσι, είτε πρόκειται για λίγες λέξεις, είτε για μερικές προτάσεις, ή ακόμα και για μια πλήρη παράγραφο, το Auto Text Expander μπορεί να είναι μια εξαιρετική συντόμευση για να προσθέσετε ως μέρος της εμπειρίας περιήγησης στο Chrome.

Αυτή η επέκταση προσθέτει φωτεινό javascript στις σελίδες σας για να ελέγξει αν το τελευταίο σας σύνολο διαδοχικών πληκτρολογήσεων αντιστοιχεί σε οποιονδήποτε αριθμό προσαρμοσμένων συντομεύσεων που μπορείτε να ορίσετε και να επεκτείνετε και να αντικαταστήσετε το κείμενο καθώς πληκτρολογείτε. Εξοικονομήστε χρόνο, τυπογραφικά λάθη και την ικανοποίηση του να είστε πιο τεμπέλης. Δημιουργήστε προσαρμοσμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου για ανάπτυξη και αντικατάσταση κειμένου καθώς πληκτρολογείτε.

2. Λήψη πλήρους σελίδας
Αυτή η εφαρμογή έχει να κάνει με τη λήψη εικόνων. Και κυρίως αν θέλετε να αποτυπώσετε περισσότερα από ό, τι βλέπετε. Αυτή η επέκταση σάς βοηθά να τραβήξετε μια φωτογραφία ολόκληρης της ιστοσελίδας ή ολόκληρης της σελίδας σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαβάσετε ολόκληρο τον ιστότοπο στον οποίο έχετε κλείσει την οθόνη και να τον αποθηκεύσετε ως PDF ή ως εικόνα PNG.

Αυτή είναι μια απλή επέκταση. Μπορεί να μην ισχύει για κανέναν, αλλά όποτε θέλετε να καταγράψετε κάτι, αυτή η επέκταση είναι η ευκολότερη εφαρμογή για να καταγράψετε τα πάντα σε μία σελίδα. Ο απλούστερος τρόπος λήψης ενός στιγμιότυπου οθόνης πλήρους σελίδας του τρέχοντος παραθύρου του προγράμματος περιήγησής σας. Χωρίς φούσκωμα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς περιττά δικαιώματα, απλά ένας απλός τρόπος για να μετατρέψετε μια πλήρη ιστοσελίδα σε εικόνα. Καταγραφή ενός στιγμιότυπου οθόνης της τρέχουσας σελίδας σας στο σύνολό του και αξιοπιστία χωρίς να ζητήσετε επιπλέον δικαιώματα.

3. Γραμματικά
Αυτό είναι ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Θα σας βοηθήσει να γράψετε καλύτερα, είτε πρόκειται για email είτε για άρθρο ή ακόμα και για εσάς που βρίσκεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επισημάνετε γραμματικά μια λέξη που μπορεί να έχετε γράψει λανθασμένη ή ίσως χρησιμοποιήσατε κακή ή ακατάλληλη γραμματική. Μπορείτε να προσθέσετε λέξεις στο λεξικό και όταν τις χρησιμοποιείτε στο άρθρο σας ή στα κοινωνικά σας μέσα, δεν θα διορθωθεί αυτόματα επειδή είναι η λέξη σας. Είναι στο λεξικό σας.

Από τη γραμματική και την ορθογραφία έως το ύφος και τον τόνο, η Γραμματική σας βοηθά να εξαλείψετε τα λάθη και να βρείτε τις τέλειες λέξεις για να εκφραστείτε. Θα λάβετε προτάσεις από τη Γραμματική καθώς γράφετε στο Gmail, το Twitter, το LinkedIn και σχεδόν οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε. Το Grammarly είναι βοηθός γραφής που πηγαίνει βαθύτερα από τη γραμματική για να σας προσφέρει πλήρη σχόλια γραφής.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η γραφή σας δεν είναι μόνο σωστή, αλλά και σαφής και περιεκτική. Βεβαιωθείτε ότι καταχωρίζετε τον λογαριασμό σας για να λαμβάνετε μια εξατομικευμένη αναφορά γραφής κάθε εβδομάδα για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να εντοπίζετε τομείς βελτίωσης.

4. Πάντα
Το Panda είναι ένας φανταστικός τρόπος περιήγησης στους ιστότοπους ή στους ιστότοπους ιστολογίων που συχνότερα επισκέπτεστε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να θέλετε να περιηγηθείτε καθημερινά, αλλά η Panda σας διευκολύνει να πλοηγηθείτε σε μία μόνο σελίδα.

Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγξετε όλους τους αγαπημένους σας ιστότοπους ιστολογίου που θέλετε να περιηγηθείτε όλοι σε ένα κεντρικό μέρος. Αυτή είναι η απαραίτητη εφαρμογή για τους σχεδιαστές. Περιηγηθείτε άνετα στις Ειδήσεις σχεδιαστών, στις ειδήσεις χάκερ και σε άλλα όλα σε ένα μέρος. Ποτέ μην χάσετε τίποτα ξανά.

Η Panda είναι ένας από τους καλύτερους πόρους εκεί έξω για κάθε επίδοξο σχεδιαστή που θέλει να συμβαδίσει με τις τελευταίες εξελίξεις του σχεδιαστικού οικοσυστήματος. Είναι εξαιρετικό για να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο του σχεδιασμού και της τεχνολογίας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πολλούς ιστότοπους.

5. Αναγνώστης υδραργύρου
Το Mercury Reader θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαβάζετε και να καταναλώνετε άρθρα στον Ιστό. Με αυτήν την επέκταση Chrome εγκατεστημένη, απλοποιεί τα πάντα. Στην πραγματικότητα, αφαιρεί όλη τη διαφήμιση στη σελίδα εκτός από το ίδιο το άρθρο.

Για να εστιάσετε στην ανάγνωση του άρθρου. Το Mercury Reader μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εστιάσετε σε αυτό που διαβάζετε. Εάν δεν θέλετε επιπλέον αναδυόμενο παράθυρο ή θόρυβο, αυτή είναι η καλύτερη επέκταση για εσάς. Η επέκταση Mercury Reader για το Chrome αφαιρεί διαφημίσεις και περισπασμούς, αφήνοντας μόνο κείμενο και εικόνες για καθαρή και συνεπή προβολή ανάγνωσης σε κάθε ιστότοπο.

Το Mercury Reader έχει τις καλύτερες δυνατότητες αναγνωσιμότητας, όπως εμπειρία ανάγνωσης χωρίς ακαταστασία, προσαρμόσιμα θέματα και ακόμη και Send to Kindle, αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο και τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο Mercury Parser για πιο συνεπείς καθαρισμούς ιστοσελίδων.

Το Chrome είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Σας επιτρέπει να σερφάρετε στο Διαδίκτυο για να επισκεφθείτε ιστότοπους και άλλα. Η εμπειρία ενισχύεται επειδή οι προγραμματιστές εργάζονται για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών Ιστού. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε περισσότερο το πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome, ελέγξτε αυτές τις επεκτάσεις μέσω του Chrome Store τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ρομπότ για να κάνει παρέα στους μοναχικούς παππούδες σας.

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές στο Google Chrome