in , ,

wowwow loveditlovedit This is helpfullThis is helpfull sadsad

Το να αφήνετε το iPhone σας να φορτίζει καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας είναι τελικά κακό;

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι παίρνετε ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο όταν ξυπνάτε

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι παίρνετε ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο όταν ξυπνάτε και, στη συνέχεια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσετε ξανά. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική κίνηση να αποφύγετε τη φόρτιση του iPhone ξανά και ξανά, αλλά το ερώτημα είναι ότι αν η φόρτιση του iPhone διανυκτέρευση είναι επιβλαβής για αυτό ή όχι. Αυτό το άρθρο επιθυμεί να ξεφορτωθούν ορισμένους μύθους που σχετίζονται με τη φόρτιση μίας νύχτας.

Πρέπει οι χρήστες να φορτίζουν το iPhone όλη τη νύχτα ή όχι;
Η απλή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ναι, καθώς δεν υπάρχει εμφανής βλάβη της φόρτισης του iPhone όλη τη νύχτα. Σίγουρα, υπάρχουν διχασμένες απόψεις μεταξύ των μαζών σχετικά με αυτό το θέμα και πολλοί άνθρωποι πιστεύεται ότι ακολουθούν προσεκτική προσέγγιση ενώ αφήνουν το τηλέφωνο φορτισμένο όλη τη νύχτα. Πιστεύεται ότι το να αφήσετε το τηλέφωνο σε φόρτιση όλη τη νύχτα θα υπερφορτώσει την μπαταρία και ως εκ τούτου, θα επηρεάσει την απόδοσή του.

Στην πραγματικότητα, η υπερφόρτιση της μπαταρίας είναι κάτι παρελθόν. Τα smartphone, ιδίως, τα iPhone είναι αρκετά έξυπνα για να αποτρέψουν την υπερφόρτωση. Βάζετε το τηλέφωνο σε φόρτιση και μόλις το σημάδι φτάσει το 100%, οι επιπλέον μάρκες προστασίας μπαίνουν στο παιχνίδι και αποτρέπουν την υπερφόρτωση του iPhone. Εάν αφήσετε το smartphone συνδεδεμένο εν μία νυκτί, θα καταναλώνει λίγη ενέργεια συνεχώς να ρίχνει νέο χυμό στην μπαταρία κάθε φορά που πέφτει στο 99 τοις εκατό.

Είναι εξ ολοκλήρου η επιλογή σας είτε πιστεύετε ότι αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ για αυτό. Μπορείτε να βάλετε το iPhone σε φόρτιση πριν πάτε για ύπνο και να το αποσυνδέσετε εάν έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Επιπλέον, υπάρχουν τώρα έξυπνοι φορτιστές ή έξυπνα βύσματα που μπορούν να αποτρέψουν την υπερφόρτιση. Δεν πρέπει να συνηθίζουμε να φορτίζουμε το iPhone όλη τη νύχτα, αλλά περιστασιακά δεν επηρεάζει την απόδοση της μπαταρίας ή του iPhone με κανένα τρόπο.

Μέτρα ασφαλείας που μπορείτε να λάβετε:
Τώρα, εάν έχετε αποφασίσει ότι η φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν είναι κακή, τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για κάποια πράγματα που μπορεί να το κάνουν κακό. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Ακολουθούν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε προτού φορτίσετε το iPhone σας μια νύχτα.

Μην το αφήσετε να ζεσταθεί:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσετε είναι ότι το iPhone δεν υπερθερμαίνεται κατά τη φόρτιση όλη τη νύχτα. Τα νέα μοντέλα του iPhone έχουν την εκπληκτική ικανότητα ψύξης και η υπερθέρμανση δεν θα αποτελούσε πρόβλημα, ωστόσο, είναι καλύτερα να είστε προσεκτικοί. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το iPhone σας από την προστατευτική θήκη προτού το φορτίσετε. Το να αφήσετε το iPhone σε φόρτιση με το προστατευτικό κάλυμμα θα μπορούσε να είναι επιβλαβές. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το iPhone δεν είναι γεμάτο με βιβλία, κουτιά, πιάτα, πιάτα κ.λπ.

Χρησιμοποιήστε το πρωτότυπο καλώδιο:
Είναι πάντα καλό να χρησιμοποιείτε το αρχικό καλώδιο φόρτισης για τη φόρτιση του iPhone. Η χρήση φθηνών, μη πιστοποιημένων καλωδίων για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι καταστροφική. Το καλώδιο και οι σύνδεσμοι ενδέχεται να μην πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το τηλέφωνο. Επομένως, μην ψάχνετε για τις φθηνές επιλογές όταν αγοράζετε ένα καλώδιο φόρτισης καθώς λίγη εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ζημιά.

Φορτίστε το iPhone σε θερμοκρασία δωματίου:
Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μισούν δύο πράγματα: το υπερβολικό κρύο και την υπερβολική ζέστη. Επομένως, δεν πρέπει να τοποθετείτε το iPhone σας σε εξαιρετικά κρύο ή ζεστό μέρος. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το τηλέφωνο σε κομοδίνο για να βεβαιωθείτε ότι φορτίζει σε θερμοκρασία δωματίου. Μερικοί άνθρωποι έχουν αυτό το χτύπημα να βάζουν το τηλέφωνο κάτω από το μαξιλάρι για κάποιους λόγους, αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο όχι μόνο για το τηλέφωνο αλλά και για την ασφάλειά σας.

Μην αποστραγγίζετε πλήρως την μπαταρία:
Πριν βάλετε το iPhone σας για μια ολονύκτια φόρτιση, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει απομείνει χυμός. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να αποστραγγίζουν εντελώς τα iPhone τους πριν το βάλουν με μια φόρτιση μίας ημέρας που είναι λάθος με πολλούς τρόπους. Η μόνη φορά που πρέπει να εξαντλήσετε πλήρως την μπαταρία του iPhone σας είναι όταν πρέπει να την βαθμονομήσετε ξανά. Η αποστράγγιση της μπαταρίας πλήρως και, στη συνέχεια, η φόρτιση για μεγάλη διάρκεια θα επηρεάσει την απόδοση και θα αρχίσει να πεθαίνει γρηγορότερα από το συνηθισμένο.

Συμπέρασμα:
Έτσι, όλη η ιδέα αυτού του άρθρου ήταν να ξεφορτωθούμε τους μύθους που σχετίζονται με τη νυκτί φόρτιση. Το συμπέρασμα ή η περίληψη αυτού του άρθρου είναι ότι δεν υπάρχει βλάβη όταν φορτίζετε το iPhone σας για όλη τη νύχτα. Ο επεξεργαστής είναι αρκετά έξυπνος για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της υπερφόρτωσης και επομένως να αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά. Ωστόσο, πάρα πολύ οτιδήποτε είναι επιβλαβές και η ίδια λογική ισχύει και εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να προσθέσετε μουσική στο iPhone χωρίς iTunes

Πώς να επαναφέρετε τις εφαρμογές στο iPhone