in ,

wowwow

Amazon Echo Loop – Το έχετε ακούσει, αλλά ξέρετε τι είναι;

Όπως και με άλλες συσκευές Amazon Echo, το Amazon αποθηκεύει όλες τις αλληλεπιδράσεις σας

Όπως και με άλλες συσκευές Amazon Echo, το Amazon αποθηκεύει όλες τις αλληλεπιδράσεις σας με την Alexa στο Echo Loop, συμπεριλαμβανομένων των ηχογραφήσεων. Σύμφωνα με την Amazon, «ένα εξαιρετικά μικρό κλάσμα των ηχογραφήσεων αναθεωρείται με το χέρι», που σημαίνει ότι οι άνθρωποι τις ακούνε μερικές φορές για σκοπούς ανάπτυξης προϊόντων.

Σε μια εποχή αυξανόμενων αντιπαραθέσεων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών, η Amazon προσπάθησε να μείνει μπροστά από τις ανησυχίες των πελατών, δημιουργώντας μια πύλη για τους χρήστες της Alexa για τον έλεγχο του τρόπου συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών τους δεδομένων. Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να μην επιτρέψετε στο Amazon να συλλέγει ή να ελέγχει τα δεδομένα σας καθόλου ή μπορείτε να ρυθμίσετε τις εγγραφές να διαγράφονται αυτόματα μετά από τρεις ή 18 μήνες.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις στο Echo Loop;
Ναι, αλλά ο βραχίονάς σας θα ασκηθεί καθώς αλλάζετε συνεχώς μεταξύ κρατώντας το βρόχο Echo μπροστά από το στόμα σας για να μιλήσετε και το αυτί σας για να ακούσετε. Ως συσκευή μεγέθους δακτύλου, ούτε το ηχείο ούτε τα μικρόφωνα είναι πολύ μεγάλα, οπότε μην περιμένετε συνομιλίες ποιότητας ηχείου στη συσκευή. Ωστόσο, μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε αριθμό στη λίστα επαφών σας καλώντας τον βοηθό του τηλεφώνου σας. Η Amazon πρόσθεσε επίσης μια τακτοποιημένη μικρή συντόμευση που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε έναν (αλλά μόνο έναν) αριθμό ταχείας κλήσης στο Loop σας, τον οποίο μπορείτε να καλέσετε πατώντας γρήγορα το κουμπί δράσης.

Διαθέτει κάμερα; Τι γίνεται με μια οθόνη;
Το Amazon Echo Loop δεν έχει κανένα, οπότε δεν θα ανησυχείτε για άλλους ανθρώπους που το έχουν τραβήξει φωτογραφίες ή τραβώντας βίντεο χωρίς να το γνωρίζετε. Οι ειδοποιήσεις και οι απαντήσεις θα κοινοποιούνται με δονήσεις, χάρη στον απτικό κινητήρα της συσκευής, καθώς και με ήχους και ομιλία χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο. Επίσης, οι χρήστες Loop μπορούν να διασυνδέονται με τη συσκευή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa στα smartphone τους.

Είναι το Echo Loop γυμναστήριο;
Ίσως εκπληκτικά, όχι, αν και ένας εκπρόσωπος της Amazon είπε ότι η Amazon θα ενδιαφερόταν να μάθει αν η παρακολούθηση φυσικής κατάστασης είναι ένα χαρακτηριστικό που οι πελάτες θα ήθελαν να δουν σε μελλοντικές ενημερώσεις ή κυκλοφορίες. Παρόλο που είναι αδύνατο να γνωρίζουμε την ακριβή συλλογιστική του Amazon, το υλικό παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, όπως ένα επιταχυνσιόμετρο ή ένας αισθητήρας καρδιακού ρυθμού, θα αυξήσει σίγουρα το κόστος κατασκευής της συσκευής, καθώς και την ογκώδη τιμή της.

Μπορώ να πλένω τα χέρια μου;
Η Amazon λέει ότι το Echo Loop είναι αδιάβροχο και μπορείτε να πλένετε με ασφάλεια τα χέρια σας ενώ το Loop είναι ενεργοποιημένο. Ωστόσο, “δεν συνιστάται το ντους και το κολύμπι.”

Πώς το φορτίζω; Πόσο διαρκεί με πλήρη φόρτιση;
Η Amazon λέει ότι το Echo Loop διαρκεί 90 λεπτά για να φορτιστεί στη συνοδευτική μαγνητική βάση φόρτισης και μια πλήρης φόρτιση θα διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα “διαλείπουσας χρήσης”, σημειώνοντας ότι η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα διαφέρει ανά χρήστη.

Ο ιδιόκτητος φορτιστής της Amazon για το Echo Loop συνδέεται μαγνητικά με τη συσκευή και ολοκληρώνει μια πλήρη φόρτιση σε περίπου 90 λεπτά.

Υπάρχουν πολλά χρώματα ή μεγέθη διαθέσιμα;
Το Echo Loop διατίθεται μόνο σε ένα φινίρισμα – μαύρο τιτάνιο – και τέσσερις επιλογές μεγέθους: μικρό, μεσαίο, μεγάλο και πολύ μεγάλο. Αυτά τα μεγέθη αντιστοιχούν σε μέγεθος δακτυλίου 9, 10, 11 και 12, αντίστοιχα. Ακόμα κι αν γνωρίζετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας, η Amazon εξακολουθεί να συνιστά να παραγγείλετε ένα δωρεάν “σετ προσαρμογής” για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη εφαρμογή αφού λάβετε πρόσκληση για αγορά του Loop. Η Amazon θα κρατήσει τη θέση σας στη σειρά ενώ σας στέλνει ένα σύνολο τεσσάρων πλαστών δαχτυλιδιών για να δοκιμάσετε.

Πώς μπορώ να παραγγείλω το Echo Loop;
Η Amazon δεν έχει κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες, όπως ημερομηνίες αποστολής ή διαθεσιμότητα διακοπών, αλλά γνωρίζουμε ότι θα χρειαστείτε μια πρόσκληση, την οποία μπορείτε να ζητήσετε για το Echo Loop εδώ. (Αυτός είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία διαχειρίζεται την κυκλοφορία της συσκευής Amazon Echo Auto για αυτοκίνητα και Echo Frames.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακύκλωση ηλεκτρονικών: Τι να κάνετε με παλιούς φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, κάμερες και μπαταρίες

Πώς να αποφύγετε την πτώση των AirPods από τα αυτιά σας