in ,

wowwow loveditlovedit This is helpfullThis is helpfull

10 καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού του 2020

Τα Android και τα iOS διαθέτουν και τις δύο βασικές εφαρμογές ξυπνητηριού

Τα Android και τα iOS διαθέτουν και τις δύο βασικές εφαρμογές ξυπνητηριού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορα πράγματα. Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο αφύπνισης, να ρυθμίσετε ένα κανονικό χρονόμετρο, να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό χρονόμετρο ή ακόμη και να μετρήσετε την τρέχουσα ώρα με τις διεθνείς ώρες.

Παρακάτω, θα βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για κινητά, χωρισμένες ανά πλατφόρμα.

1. Wakie Community

Τι γίνεται αν είχατε μια ολόκληρη κοινότητα πίσω από το ξυπνητήρι σας; Αυτή είναι η ιδέα για την κοινότητα Wakie, μια εφαρμογή κοινωνικού συναγερμού για Android και iOS.

Αντί για συνηθισμένους συναγερμούς, η εφαρμογή θα διευκολύνει μια κλήση αφύπνισης, παρόμοια με αυτήν που θα λάβατε από θυρωρείο σε ένα ξενοδοχείο. Η διαφορά εδώ, φυσικά, είναι ότι λαμβάνετε μια κλήση αφύπνισης από άλλο χρήστη της κοινότητας Wakie.
Μέσα στην εφαρμογή, ορίζετε την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε και θα λάβετε μια κλήση την προγραμματισμένη ώρα.

Γενικά, θα επιλεγεί ένας άλλος χρήστης στην κοινότητα, αλλά αν δεν υπάρχει ένας διαθέσιμος, ένα bot θα κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Εάν ξυπνήσετε με καλή διάθεση και θα θέλατε να είστε κοινωνικοί το πρωί, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς.

Android | iOS

2. Alarmy

Το Alarmy προσφέρει μερικές μοναδικές δυνατότητες, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε πραγματικά ξύπνιοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε τη μέρα σας – αντί να χτυπήσετε και να επιστρέψετε στον ύπνο.

Τρεις λειτουργίες συναγερμού σάς βοηθούν να είστε ξύπνιοι: λειτουργία φωτογραφίας, λειτουργία ανακίνησης και λειτουργία παζλ

Στη λειτουργία φωτογραφίας τραβάτε μια φωτογραφία ενός αντικειμένου για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε λειτουργία, σε κατάσταση ανακίνησης ανακινείτε το τηλέφωνό σας έως και 50 φορές και σε λειτουργία παζλ πρέπει να λύσετε ένα μαθηματικό πρόβλημα.

Όταν ολοκληρώσετε την εργασία της αντίστοιχης λειτουργίας, ο συναγερμός θα σβήσει τελικά – οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν ευχάριστο ήχο συναγερμού.

Android | iOS

3. Walk Me Up

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Walk Me Up απαιτεί να σηκωθείτε, να σηκώσετε το τηλέφωνό σας και να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα προτού απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Η διαδικασία όχι μόνο διασφαλίζει ότι είστε ξύπνιοι, αλλά και ενεργός.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια «κακή λειτουργία» που απενεργοποιεί τη λειτουργία αναβολής και την υποστήριξη βοηθού φωνής.

Android | iOS

4. I Can’t Wake Up

Το “Δεν μπορώ να ξυπνήσω” προορίζεται για άτομα που πραγματικά έχουν πρόβλημα να σηκωθούν από το κρεβάτι. Αν σας ταιριάζει, τότε θα θέλετε να το ελέγξετε.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν όταν σβήσει ο συναγερμός, μόνο τότε ο ήχος θα σβήσει και θα σας αφήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Δεν διαθέτει το πιο όμορφο UI, αλλά λειτουργεί, ειδικά για τις βασικές διαθέσιμες λειτουργίες.

Android | iOS

5.Timely

Απολύτως όμορφο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε το Timely. Είναι επίσης λειτουργικό, με πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας «έξυπνης αύξησης» που ξεκινά χαμηλά και αυξάνεται η ένταση με την πάροδο του χρόνου για να σας ξυπνήσει πιο ήρεμα.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις προκλήσεις για να ξυπνήσετε εάν έχετε πρόβλημα με την τήρηση των συναγερμών. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τους κανονικούς σας συναγερμούς σε όλες τις συσκευές Android.

Μόνο για Android

6. ΞSleep Cycle Alarm Clock

Ο Κύκλος ύπνου χρησιμοποιεί πληροφορίες που προέρχονται από την υγεία, τα πρότυπα ύπνου και τις προσωπικές σας πληροφορίες για να βρείτε την ιδανική στιγμή για να σας ξυπνήσει. Βλέπετε, καθώς κοιμάστε, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα από βαθιά έως ρηχά.

Εάν κοιμάστε βαθιά και ξυπνάτε πολύ γρήγορα, μπορεί να καταστρέψει τη διάθεσή σας, την ενέργεια και τις συνολικές εμπειρίες σας.

Αλλά αν ξυπνήσετε την κατάλληλη στιγμή, όταν κοιμάστε ελαφριά, θα είστε εντάξει. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ο Κύκλος ύπνου.

Παρακολουθεί τις δονήσεις και τον ήχο ενώ κοιμάστε για να μετρήσετε τις φάσεις ύπνου σας.

Μόνο για iOS

7. Sleep as Android

Το Sleep as Android είναι ουσιαστικά Sleep Cycle, για συσκευές Android. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων κίνησης και δόνησης για τη μέτρηση της τρέχουσας φάσης ύπνου.

Όταν είστε σε έναν ελαφρύ ύπνο, τότε θα σβήσει ο συναγερμός για να σας ξυπνήσει.

Μπορεί επίσης να αξιοποιήσει συνδέσεις με δυνατότητα Google Fit – όπως το Fitbit – για τη μέτρηση δεδομένων υγείας και δράσης. Όλα αυτά επανέρχονται στην ικανότητα των εφαρμογών να διακρίνουν τον προσωπικό σας κύκλο ύπνου.

Παρέχονται επίσης στατιστικά στοιχεία, όπως έλλειμμα ύπνου, κύκλος ύπνου και πληροφορίες βαθύ ύπνου και συνήθειες ροχαλητού. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση σοβαρών καταστάσεων που σχετίζονται με τον ύπνο, όπως η άπνοια ύπνου.

Μόνο για Android

8. Wake N Shake

Το όνομα τα λέει κυριολεκτικά όλα. Για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι, πρέπει να συνεχίσετε να ανακινείτε το τηλέφωνό σας για τον καθορισμένο αριθμό λεπτών.
Σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι είστε ξύπνιοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε την ημέρα σας, όχι μόνο σκοντάφτεστε σαν ένα μισό-νεκρό ζόμπι.
Δεν υπάρχει ούτε διαθέσιμη λειτουργία αναβολής, επομένως δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ανεξάρτητα από το πόσο δελεασμένοι είστε να το κάνετε.

Μόνο για iOS

9. Rise

Το Timely είναι η όμορφη εφαρμογή ξυπνητηριού για Android, ενώ το Rise είναι το αντίστοιχο για iOS – και είναι σίγουρα όμορφο.

Η διεπαφή είναι ίσα μέρη ελάχιστα και διαισθητικά, η οποία σας επιτρέπει να σύρετε και να χρησιμοποιήσετε κινήσεις για να ολοκληρώσετε διάφορες ενέργειες.

Μπορείτε να ρυθμίσετε ξυπνητήρια για αναπαραγωγή μουσικής από τη βιβλιοθήκη iTunes ή να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από χαλαρωτικούς, προφορτωμένους ήχους.

Μόνο για iOS

10. Clock by Google

Το ρολόι είναι στην πραγματικότητα η εφαρμογή συναγερμού και ρολογιού σε συσκευές Android, αλλά επειδή πολλοί κατασκευαστές προσθέτουν το δικό τους δέρμα, ενδέχεται να μην είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Αυτό είναι εντάξει, επειδή η Google το προσφέρει μέσω του Google Play.

Όλες οι βασικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής να ρυθμίσετε ξυπνητήρια με προσαρμοσμένους ήχους κλήσης και να προγραμματίσετε μια ποικιλία από αυτά.

Μόνο για Android

Συμπέρασμα
Εάν ψάχνετε κάτι καλύτερο από την εφαρμογή ρολογιού ξυπνητηριού στη συσκευή σας, σίγουρα θα βρείτε μία ή δύο κατάλληλες επιλογές στη λίστα.

Σε όλο το ταμπλό, είναι όλα σχετικά παρόμοια, ώστε να μην μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από αυτά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω και θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ να απαντήσω εγκαίρως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram;

Πώς να ενεργοποιήσετε το “Ok Google”