in

This is helpfullThis is helpfull

Τι είναι το Apple Watch Family Setup και πώς λειτουργεί;

Γιατί είναι χρήσιμο το Family Setup;

Γιατί είναι χρήσιμο το Family Setup;

Ας υποθέσουμε ότι ο σύντροφός σας θα λατρέψει ένα Apple Watch αλλά έχει ένα τηλέφωνο Android ή τα παιδιά θέλουν πραγματικά ένα Apple Watch αλλά το iPhone τους είναι πολύ παλιό ή δεν έχουν καθόλου iPhone. Με το Family Setup που δεν είναι πλέον πρόβλημα και αυτό σημαίνει ότι το κόστος συμμετοχής στην οικογένεια Apple Watch δεν περιλαμβάνει πλέον iPhone. Έτσι μπορεί να είναι τόσο χαμηλή όσο η τιμή ενός Apple Watch SE ή ενός μεταχειρισμένου Series 4.

Για γονείς και κηδεμόνες, το Family Setup σάς παρέχει επίσης ένα επίπεδο ελέγχου του τι μπορεί να κάνει κάθε παιδί που δεν μπορείτε να πάρετε αν έχει ρολόι στο δικό τους τηλέφωνο.

Πρόγραμμα σχολικής ώρας
Μπορείτε να ορίσετε χρονικούς περιορισμούς στο Apple Watch ενός παιδιού

Με ποια μοντέλα Apple Watch λειτουργεί το Family Setup;
Το Family Setup λειτουργεί με τις κυψελοειδείς εκδόσεις του Apple Watch από τη Σειρά 4 και μετά, συμπεριλαμβανομένου του νέου Apple Watch SE. Απαιτεί watchOS 7, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιοδήποτε από τα συμβατά τηλέφωνα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Family Setup με ένα Apple Watch που δεν είναι μοντέλο κινητού + GPS; 
Φοβόμαστε ότι η απάντηση σε αυτό είναι όχι.

Πρέπει να πληρώσω για ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας για να χρησιμοποιήσω το Family Setup;
Ναι και ΟΧΙ. Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το Family Setup χωρίς πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας, υπό την προϋπόθεση ότι το ίδιο το Apple Watch είναι ένα μοντέλο κινητής τηλεφωνίας, αλλά οι βασικές δυνατότητες – όπως η κοινή χρήση τοποθεσίας και η πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων όταν ο φορέας είναι εκτός λειτουργίας – δεν θα λειτουργήσει.

Πού μπορώ να βρω ένα κινητό πρόγραμμα για το Apple Watch των παιδιών μου;
Εφόσον διαθέτουν κινητό τηλέφωνο Apple Watch, μπορείτε να λάβετε ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας από επιλεγμένα δίκτυα. Ωστόσο, ενώ πολλά δίκτυα προσφέρουν κυψελοειδή σχέδια για το Apple Watch, δεν λειτουργούν όλα με το Family Setup. Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι μόνοι πάροχοι είναι οι Truphone και Three. στις Η.Π.Α. μπορείτε να επιλέξετε AT&T, C Spire, Sprint, T-Mobile και Verizon. Δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη για έναν πάροχο της Αυστραλίας, επομένως θα σας κρατήσουμε ενήμερους για αυτόν.

Μέλος της οικογένειας
Θα χρειαστείτε ένα αναγνωριστικό iCloud για το άτομο του οποίου το Apple Watch ρυθμίζετε.

Πόσο θα κοστίσει ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας για την Οικογενειακή ρύθμιση;
Αυτό εξαρτάται από τον πάροχό σας.

Υπάρχουν λειτουργίες Apple Watch που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά;
Ναί. Τυχόν λειτουργίες που απαιτούν ζεύγος iPhone δεν θα λειτουργούν. Τα μέλη της οικογένειάς σας δεν θα έχουν πρόσβαση σε παράτυπες ειδοποιήσεις καρδιακού ρυθμού, ΗΚΓ, Παρακολούθηση κύκλου, ύπνος, Οξυγόνο αίματος, Podcasts, Τηλεχειριστήριο, Ειδήσεις, Σπίτι ή Συντομεύσεις και το Apple Pay δεν λειτουργεί ούτε – αν και στις ΗΠΑ Apple Cash Η οικογένεια επιτρέπει σε άτομα κάτω των 18 ετών να μεταφέρουν μετρητά μέσω μηνυμάτων.

Υπάρχουν όρια ηλικίας για τις λειτουργίες του Apple Watch με το Family Setup;
Ναί. Τα άτομα κάτω των 18 ετών δεν έχουν εντοπισμό πτώσης, επειδή όπως κάθε γονέας γνωρίζει ότι τα παιδιά πέφτουν παντού παντού όλη την ώρα και τα άτομα κάτω των 13 ετών δεν θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις καρδιακού ρυθμού ή δεν θα μπορούν να παρακολουθούν ενεργές θερμίδες στην κατηγορία Μετακίνηση της Δραστηριότητας εφαρμογή. Η κίνηση θα παρακολουθήσει τα ενεργά λεπτά τους.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα νέο ρολόι στην Οικογενειακή ρύθμιση;
Ενεργοποιήστε το ρολόι και φέρτε το κοντά στο iPhone σας. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο: Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να ρυθμίσετε αυτό το ρολόι της Apple. Όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε δύο επιλογές: ρύθμιση για τον εαυτό μου ή ρύθμιση για μέλος της οικογένειας. Όποιο κι αν επιλέξετε, στη συνέχεια αντιστοιχίστε το ρολόι ως κανονικό και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης.

Τελευταίο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Schooltime. Αυτό είναι ένα είδος Μην ενοχλείτε για την ώρα της τάξης και αποκλείει εφαρμογές και επιπλοκές. Είναι αρκετά αποχρωματισμένο, οπότε για παράδειγμα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη σχολική ώρα κατά το διάλειμμα ή το μεσημεριανό. Το παιδί σας μπορεί επίσης να το ενεργοποιήσει μόνος του εάν θέλει να επικεντρωθεί στην εργασία ή απλά να συντονιστεί για λίγο.

Ωρα σχολειου
Η ώρα σχολείου απενεργοποιεί τις εφαρμογές, τις επιπλοκές και άλλες περισπασμούς κατά τη διάρκεια των περιπτώσεων που θέλετε ένα παιδί να επικεντρωθεί στη σχολική εργασία.

Μπορεί το παιδί μου ή άλλο μέλος της οικογένειας να απενεργοποιήσει την Οικογενειακή ρύθμιση;
Μπορούν να απενεργοποιήσουν το Family Setup στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple Watch και μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις Ρυθμίσεις για να αλλάξουν τις προτιμήσεις της συσκευής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να αποφύγετε το σπάσιμο των ακουστικών σας

Αυτές είναι οι 6 καλύτερες σκούπες ρομπότ για το 2020