in ,

This is helpfullThis is helpfull

Πραγματοποιήστε κλήσεις Zoom και δείτε όλα τα “κρυφά ταλέντα” του Google Home

Δείτε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε…

Τις τελευταίες εβδομάδες είδαν μια σειρά από ενημερώσεις λειτουργιών στη σειρά ηχείων Google Home και Nest.

Οι περισσότερες δυνατότητες του Google Home είναι αρκετά προφανείς. Πείτε στο έξυπνο ηχείο σας για αναπαραγωγή μουσικής και αυτό (αρκεί να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για την καλύτερη ρύθμιση μουσικής πρώτα). Ρωτήστε για τον καιρό και θα λάβετε την πρόβλεψη (εξερευνήστε τις επιλογές καιρού του Google Home εδώ). Ωστόσο, μερικά κόλπα στο Google Home, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά φοβερά, είναι κρυμμένα μακριά.

Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε μια χιονοθύελλα των ενημερώσεων των λειτουργιών του Google Home: νέες ρυθμίσεις εντός και εκτός σπιτιού, έναν τόνο διαφορετικών τρόπων για την ενεργοποίηση ρουτίνων, το Google Home επιτέλους έγινε φιλικό με την Apple Music. Υπάρχουν μερικές ακόμη ενημερώσεις, που έχουν μεταφερθεί κάτω από το ραντάρ – όπως η πρόσφατα προστιθέμενη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων Zoom.

Ακολουθεί μια ματιά σε τρία πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε ότι θα μπορούσε να κάνει το Google Home, είτε επειδή είναι ολοκαίνουργιες δυνατότητες είτε είναι τόσο βαθιά θα μπορούσατε να τα βρείτε.

Αναθέστε εξωτερικά τις κλήσεις Zoom στο Google Home
Η υπόθεση για τη διατήρηση μιας έξυπνης συσκευής Google Home στο γραφείο εργασίας σας έγινε πολύ πιο συναρπαστική αφού το Google Home πρόσθεσε τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων Zoom στις αρχές του μήνα. Το ανάποδο; Δεν χρησιμοποιείτε ακίνητη περιουσία στην οθόνη στον κύριο υπολογιστή σας. Το μειονέκτημα? Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να πραγματοποιείτε και να πραγματοποιείτε κλήσεις Zoom μόνο στο Nest Hub Max (230 $ στην καλύτερη αγορά), τη μόνη συσκευή Google Home με κάμερα.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζεστε κάμερα για να συμμετάσχετε σε μια κλήση ζουμ μόνο με ήχο (στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να καλέσετε με το τηλέφωνό σας), ελπίζουμε ότι αυτή η λειτουργία θα επεκταθεί σύντομα σε άλλες συσκευές.

Η εφαρμογή Google Home θα πρέπει τώρα να δείχνει ότι ο λογαριασμός Zoom είναι συνδεδεμένος. Από εκεί, μπορείτε να πείτε πράγματα (ξεκινώντας από “Hey, Google” ή “OK, Google”), όπως “συμμετοχή στην επόμενη συνάντησή μου” ή “συμμετοχή σε μια συνάντηση” και, για να κλείσετε, “έξοδος από το Zoom.”

Χρησιμοποιήστε την καθημερινή ρουτίνα εργασίας για να προσομοιώσετε το γραφείο

Μιλώντας για σενάρια για τη χρήση έξυπνου ηχείου στην εργασία, το φθινόπωρο το Google Home πρόσθεσε μια λειτουργία που ονομάζεται Workday. Βρίσκεται στο τμήμα της εφαρμογής όπου μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εντολές που ονομάζονται “ρουτίνες” (εδώ είναι μια αρχή για το πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό). Η εργάσιμη ημέρα είναι το είδος της μητέρας όλων των ρουτίνων. Είναι μια μεγάλη ρουτίνα που αποτελείται από μια σειρά από μικρότερες ρουτίνες για να σας υπενθυμίζει να παρακολουθείτε το ημερολόγιό σας, να κάνετε διαλείμματα και ούτω καθεξής καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Google σάς κάνει να ξεκινάτε με μια προκαθορισμένη ρουτίνα Workday (ευχαριστώ, τόσο η δημιουργία όσο και η χρήση ρουτίνων μπορεί να είναι κουραστική, εκτός αν το κάνετε σωστά). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τα πράγματα που συνήθως κάνετε σε διάφορες ώρες κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, όπως να ελέγξετε το ημερολόγιό σας στην αρχή της βάρδιας εργασίας σας, καθώς και τα πράγματα που ίσως να μην είστε τόσο υπέροχα να θυμάστε, όπως να σηκωθείτε ή πόσιμο νερό. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε από τον εαυτό σας να ξεκινήσει τη ρουτίνα εκκαθάρισης πριν από το τέλος της εργάσιμης ημέρας, ώστε να μην καταλήξετε να προσθέσετε επιπλέον χρόνο μετά τις εργάσιμες ώρες.

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την τέλεια ημέρα εργασίας σας με το Google Home:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Home, αγγίξτε το εικονίδιο ρουτίνες και, στη συνέχεια, πατήστε Εργάσιμη ημέρα.

2. Εναλλαγή Ενεργοποίηση ρουτίνας στη θέση ενεργοποίησης και στη συνέχεια επιλέξτε ποιο έξυπνο ηχείο βρίσκεται πιο κοντά στον χώρο εργασίας σας.

3. Επιλέξτε ποιες ημέρες της εβδομάδας εργάζεστε (από προεπιλογή έως Δευτέρα έως Παρασκευή) και αποφασίστε εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας όποτε ξεκινά η ρουτίνα της εργάσιμης ημέρας.

4. Εάν οι προεπιλεγμένοι χρόνοι δεν ευθυγραμμίζονται με το πρόγραμμά σας, πατήστε το βέλος στα δεξιά της ώρας για να το αλλάξετε. Από εκεί, περάστε και αφαιρέστε τις εργασίες που δεν χρειάζεστε (για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε ένα μόνιμο γραφείο, δεν χρειάζεται να ορίσετε μια υπενθύμιση “time to stand”) και προσθέστε εργασίες που θέλετε που δεν είναι προπληρωμένες (ας πούμε, αναπαραγωγή λίστας αναπαραγωγής, ραδιοφωνικού σταθμού ή μουσικού καναλιού).

Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία της ρουτίνας της εργάσιμης ημέρας, πατήστε Αποθήκευση και, στη συνέχεια, λειτουργήστε όπως συνήθως και αφήστε το Google Home να χειριστεί τα υπόλοιπα.

Χρησιμοποιήστε τη νέα λειτουργία Family Bell του Google Home για να προγραμματίσετε οικογενειακές εκδηλώσεις όλη την ημέρα, όπως ώρες γεύματος.

Αποθηκεύτηκε από το Google Home Family Bell

Παρόμοια με την εργάσιμη ημέρα, αλλά προσανατολισμένη προς όλη την οικογένεια, το Family Bell θα μπορούσε να συμβάλει στην αποκατάσταση του χάους που μπορεί να προκύψει όταν ενήλικες και παιδιά κολλάνε σε ένα σπίτι μαζί για μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες στο τέλος (όπως, λοιπόν, τα περισσότερα από το 2020 ). Αντί να συμπληρωθεί ήδη το πρόγραμμα για εσάς, ωστόσο, υπάρχουν ένα επιβλητικό 17 διαφορετικά προκαθορισμένα πρότυπα για δραστηριότητες (όπως χρόνος τέχνης και χειροτεχνίας) ή μεταβάσεις (όπως ώρα για ύπνο).

Οι προεπιλογές είναι πολύ πιο διασκεδαστικές από τις προεπιλογές της εργάσιμης ημέρας – ειδικά οι ανακοινώσεις, όπως, “Crunch, crunch, is the time for lunch” και “Calling all μυστικοί πράκτορες. Η αποστολή σας είναι να ολοκληρώσετε τις δουλειές.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 συμβουλές για το νέο σας dSLR

Google Nest Hub – Η έξυπνη οθόνη αφής που θα σας τρελάνει