in ,

loveditlovedit This is helpfullThis is helpfull

Android – Εννέα νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε (Ιούνιος 2022)

Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες

Unpluq – Reduce Screen Time

Μήπως το παρακάνεις με το κινητό σου, και ψάχνεις τρόπο να περιορίσεις κάποιες εφαρμογές που ρουφάνε τον χρόνο σου σαν βδέλλες;

Το Unpluq αναλαμβάνει να σε κρατήσει μακριά τους, αφού μπορείτε να το ενεργοποιήσετε συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας (όσο δουλεύετε, λίγο πριν κοιμηθείτε, ή οταν θέλετε απλά να ηρεμήσετε) και αυτό όχι μόνο σταματάει ολες τις ειδοποιήσεις που προέρχονται από αυτές τις εφαρμογές, αλλα σας κόβει γενικά την πρόσβαση στις εφαρμογές.

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση, με μερικές ψιλοχρονοβόρες διαδικασίες, που θα σας κάνουν να το σκεφτείτε δύο φορές πριν τις ολοκληρώσετε για να μπείτε απλά στο Twitter.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Unpluq κατά μέσο όρο μειώνει τη χρήση του κινητού κατά 65 λεπτά, οπότε αν ψάχνετε τρόπο να ξεκολλήσετε από το ρημάδι, είναι μια καλή λύση.

Adobe Express

H adobe έχει ανεβάσει επίπεδο τις Mobile εφαρμογές της, και το Express έχει γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλεία για δημιουργία γραφικών.

Όσοι από εσάς είστε “σοβαροί” χρήστες των Social Media, και θέλετε να προσθέσετε έξτρα πινελιές στα Instagram Stories σας, ή ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να φτιάξετε το επόμενο Thumbnail για το Youtube , το Adobe Express είναι αυτό που ψάχνετε.

Lawnchair 2 Launcher

Ο Lawnchair 2 είναι ο πιο Google Launcher από του 3rd Party Google Launcher, μόνο που είναι καλύτερος απο τον Google Launcher, γιατί έχει περισσότερες επιλογές, και σε αφήνει ν αφαιρέσεις αυτό το ρημαδόGoogle Search από την αρχική σου.

Γρήγορος, με αυτόματο Dark Mode, δυνατότητα ενεργοποίησης του At a glance, και πολλές επιλογές για την αρχική και το Dock σας, o Lawnchair 2 είναι ίσως ο καλύτερος Launcher για το Android, μέχρι να φτιάξει ο Nova το θέμα με τα Gestures.

Για να λειτουργήσει άψογα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το QuickSwitch , που του δίνει τη δυνατότητα να ελέγχει τα Recents, και λύνει τα οποια προβλήματα με τα Gesture Controls έχουν δημιουργήσει οι περιορισμοί του Android, ενώ αν σας αρέσει να βλέπετε το Google News Feed σας με ένα Swipe προς τα αριστερά υπάρχει και αυτή η δυνατότητα , μέσω του LawnFeed

Flat Equalizer – Bass Booster

Αν είστε φίλοι του καλού ήχου, και θέλετε να πάρετε απο τα ηχεία του κινητού σας, ή τα ακουστικά σας και τα ασύρματα ηχεία σας, και την τελευταία σταγόνα δυνατοτήτων που έχουν, το Flat Equalizer είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Με πολύ απλό UI, έτοιμα Presets για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν παραπάνω, και εφέ, όπως το Bass Booster, το Volume Booster(πολύ καλό αν ειναι ψόφια τα ηχεία σας) το Surround Sound και το Loudness Enchancer, το Flat Equalizer σας δίνει πολλές επιλογές για να φέρετε τον ήχο στα μέτρα σας.

Emojimix

Τα emojis που έχει το πληκτρολόγιο σας, είναι ΠΟΛΛΑ, αλλα σίγουρα δεν είναι αρκετά, και η λύση για αυτό, είναι το Emojimix.

Αυτή η πολύ απλή εφαρμογή, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε δυο φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους Emojis, και να τα… ζευγαρώσετε, για να πάρετε τον συνδυασμό του.

Προφανώς, τα εικονίδια αυτά ειναι φτιαγμένα με το χέρι, και δεν είναι auto-genarated, οπότε κάποιος έχει ρίξει πολύ δουλειά.

SimpleLogin | Anti-spam

Το SimpleLogin μπορεί να σας προσφέρει ψεύτικες διευθύνσεις email για να χρησιμοποιήσετε εκεί που δε θέλετε να βάλετε το πραγματικό σας email.

Όλα τα mail που θα στέλνονται στις ψεύτικες διευθύνσεις που θα δημιουργήσετε, θα γίνονται Forward στο πραγματικό σας email, με την εφαρμογή να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές διαφορετικές διευθύνσεις, και να τις απενεργοποιήσετε με ένα ταπ.

Η δωρεάν έκδοση σας προσφέρει και με το παραπάνω οσα θα χρειαστείτε, οπότε παρότι υπάρχει Premium έκδοση, κατα 99.5% δεν σας ενδιαφέρουν οι λειτουργίες της.

Screenshot Flow

Αν έχει δοκιμάσει ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, να εξηγήσεις απο το τηλέφωνο σε κάποιον “πως να κάνει block τον τάδε γιατί τον ενοχλεί στο facebook τότε το Screenshot Flow πιθανότατα θα κατέβει αργα-αργά από τον ουρανό, με Αγγέλους να τραγουδάνε δίπλα του, γιατι αυτός που το έφτιαξε ξέρει αυτόν τον πόνο.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, και Screenshots για να φτιάξετε πανεύκολα σχεδιαγράμματα για το τι θα πρέπει να κάνει κάποιος ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ για να πετύχει τον στόχο του.

Είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από ότι ακούγεται, και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ χρήσιμο και εύκολα κατανοητό, οπότε νομίζω ότι αξίζει μια γωνίτσα στη συσκευή σας, να κάθετε ήσυχο, γιατί όταν το χρειαστείτε θα σας σώσει.

Edge Card Launcher

Να και κάτι που είχαμε καιρό να δούμε, αφού αυτά τα Side-cart που σας έδιναν πρόσβαση σε εφαρμογές, είχαν γίνει της μόδας μια εποχή, αλλα σιγά σιγά τα ενσωμάτωσαν τα περισσότερα Android Skins, και εξαφανίστηκαν.

Το EdgeCard Launcher, κρύβεται στο πλάι της οθόνης σας, και εμφανίζεται με ένα Swipe προς τα πάνω απο την άκρη τη οθόνης.

Ανοίγοντας το, αποκτάτε γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές, επαφές, ρυθμίσεις, και την ένταση του ήχου, από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στα μενού και τις εφαρμογές σας, ενώ έχει και Controls για το Playback της μουσικής.

BlackHole 

Εδώ πάμε σε λίγο πιο γκρί μονοπάτια, αφού το Blackhole είναι ένας Player που ενώνει τα Spotify και Youtube Music, δίνοντας σας τη δυνατότητα να κατεβάσετε και τραγούδια απο τις δύο υπηρεσίες για να τα ακούτε χωρίς σύνδεση.

Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνδρομή σε αυτές τις δύο υπηρεσίες. Για την ακρίβεια δε χρειάζεται καν να συνδεθείτε με κάποιο λογαριασμό για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τέλος εποχής – Το Android Auto δεν είναι πλέον διαθέσιμο για smartphones

Spotify – Έτσι θα μπορέσετε να δείτε τους στίχους των τραγουδιών στην πλατφόρμα