in

This is helpfullThis is helpfull

Προεπισκόπηση εκδήλωσης Apple Spring 2021 – Νέο iPad Pro, AirPods Pro 2 και άλλα

Τι περιμένουμε να δούμε στην προβλεπόμενη εκδήλωση της Apple τον Μάρτιο

Αν ψάχνετε για ένα νέο tablet, ένα ζευγάρι ακουστικών ή ένα νέο iMac, τότε ετοιμαστείτε να συντονιστείτε με το Apple Spring 2021 event. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα σε αυτές τις κατηγορίες να ανακοινωθούν τον Μάρτιο.

Αυτό θα είναι πιθανώς το πρώτο μεγάλο λανσάρισμα της εταιρείας της χρονιάς, και όταν περιμένουμε την αποκάλυψη ενός νέου iPad Pro, AirPods και AirPods Pro, και ίσως ακόμη και ένα πειράγματος των Apple Glasses.

Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει εάν θα υπάρξει εκδήλωση τον Μάρτιο, αλλά με δεδομένο το προηγούμενο σύνολο των προηγούμενων ετών, φαίνεται πολύ πιθανό ότι θα υπάρξει. Εδώ είναι όλα τα προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να ανακοινώσει η Apple στην εκδήλωση.

Προεπισκόπηση εκδήλωσης Apple Spring 2021: Πότε είναι;
Κοιτάζοντας τα προηγούμενα χρόνια, βλέπουμε ότι η Apple συχνά στέλνει πολλές ανακοινώσεις προϊόντων γύρω στο Μάρτιο κάθε έτους. Για παράδειγμα, πέρυσι και το 2019 έγινε μια ανακοίνωση στις 18 Μαρτίου και το 2018 η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, δεδομένου ότι η Apple δίνει ειδοποίηση μόνο μία ή δύο εβδομάδες πριν από τις εκδηλώσεις της. Ακόμα κι αν η Apple κάνει μόνο ένα δελτίο τύπου αντί για μια ζωντανή εκδήλωση – όπως έκανε πέρυσι λόγω της πανδημίας COVID-19 – θα ήταν ασυνήθιστο αν δεν υπήρχαν νέα από το Cupertino τον επόμενο μήνα.

Εκδήλωση Apple Spring 2021: Τι να περιμένετε
Τα δύο βασικά πράγματα που περιμένουμε να δούμε η Apple να αποκαλύπτει στην εκδήλωση της Άνοιξης του 2021 είναι νέα μοντέλα iPad και AirPods, τόσο Pro όσο και τυπικές εκδόσεις. Περιμένουμε επίσης να δούμε το iMac 2021 που τροφοδοτείται από το Apple Silicon με το τσιπ Apple M1.

Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα Apple AirTags και το νέο Apple TV. Και τα δύο προϊόντα φημολογήθηκαν ότι θα έρθουν πέρυσι αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.

iPad Pro 2021

Η επερχόμενη ανανέωση του iPad Pro θα έχει μερικά ενδιαφέροντα τσιμπήματα. Αναμένουμε ένα νέο πάνελ mini-LED αντί για το υπάρχον LCD, το οποίο θα δώσει στην ήδη εντυπωσιακή οθόνη καλύτερα χρώματα και αντίθεση.

Επίσης, το μοντέλο 12,9 ιντσών πιστεύεται ότι αποκτά πιο λεπτές στεφάνες, κάνοντας το tablet μικρότερο, διατηρώντας ταυτόχρονα την οθόνη στο ίδιο μέγεθος.

Στο εσωτερικό, θα περιμέναμε ένα νέο chipset, πιθανότατα βασισμένο στο chip A14 που βρέθηκε στο iPhone 12 και το τελευταίο iPad Air. Αυτό πιθανότατα θα σήμαινε ότι το iPad Pro θα ήταν συμβατό με 5G, ένα χαρακτηριστικό που θα το βοηθούσε να χάσει το έδαφος από το Samsung Galaxy Tab S7.

AirPods Pro 2

Η Apple κυκλοφόρησε το τρέχον AirPods Pro το φθινόπωρο του 2019, αλλά η επόμενη έκδοση πρόκειται να φτάσει στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με διάφορες φήμες. Αυτό καθιστά την εκδήλωση της άνοιξης 2021 μια πιθανή ώρα για το ντεμπούτο των νέων ακουστικών.

Συνολικά φαίνεται ότι το AirPods Pro 2 θα είναι μια μέτρια αναβάθμιση σε σχέση με την πρώτη γενιά. Τα ακουστικά προβλέπεται να διατηρούν τα ίδια συνολικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής ενεργού ακύρωσης θορύβου της Apple. Ωστόσο, ενδέχεται να δούμε ένα νέο chipset να τρέχει την παράσταση, καθώς και έναν σημαντικό επανασχεδιασμό που κόβει τα στελέχη, αφήνοντας το AirPods Pro 2 να έχει ένα πιο παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα ακουστικού.

AirPods 3

Έχουν περάσει επίσης δύο χρόνια από την τελευταία ανανέωση των αρχικών AirPods. Ενώ μπορούμε να περιμένουμε έναν ακόμη γύρο μικρών βελτιώσεων στα ασύρματα ακουστικά της Apple, θα μπορούσαμε να δούμε μια πιο δραστική αλλαγή με μια νέα γενιά.

Οι φήμες γύρω από τα AirPods 3 είναι αντικρουόμενες. Κάποια σημεία δείχνουν ότι τα ακουστικά είναι ουσιαστικά τα ίδια με τα AirPods Pro, εκτός από το ANC.

Εναλλακτικά, τα ακουστικά θα μπορούσαν να μετονομαστούν ως AirPods Lite. Θα μπορούσαν να είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλα ακουστικά της Apple, παρόμοια με την προσέγγιση του Cupertino με το iPhone SE και το Apple Watch SE.

iMac 2021

Σε ηλικία έξι ετών, το iMac χρειάζεται ενημέρωση. Αλλά με το ντεμπούτο του ισχυρού τσιπ M1, που βρέθηκε στα MacBook Air και MacBook Pro, χτυπώντας ισοδύναμους επεξεργαστές Intel, η ανάγκη για ανανέωση iMac είναι πιο επιτακτική.

Περιμένουμε λοιπόν το 20212 iMac να έρχεται με ένα ενισχυμένο τσιπ M1 ή έναν νέο επεξεργαστή από την Apple Silicon. Αυτό θα πρέπει να παρέχει ένα νέο iMac με σημαντική αύξηση της απόδοσης σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το iMac 2021 μπορεί να έχει και μια νέα εμφάνιση, με βάση τα κοκαλιάρικα στεφάνια στο iPad Pro και το Pro Display XDR. Θα μπορούσε ακόμη και να λάβει μια οθόνη mini-LED, όπως αυτή που φημολογείται για το iPad Pro και μελλοντικά MacBooks

iPad 2021

Οι φήμες προτείνουν ότι ένα νέο iPad 9ης γενιάς θα φτάσει φέτος (μέσω MacRumors), αντικαθιστώντας το υπάρχον iPad 2020 με ένα νέο chipset και μεγαλύτερη οθόνη 10,5 ιντσών. Αναμένεται επίσης μια πιο κομψή σχεδίαση που θυμίζει το iPad Air, αλλά διατηρεί τη θύρα Lightning και το κουμπί Home.

Το φημολογούμενο iPad mini 6 θα μπορούσε επίσης να κάνει το ντεμπούτο του, δεδομένου ότι το τρέχον μοντέλο πλησιάζει τρία χρόνια. Θα έχει το ίδιο συμπαγές μέγεθος όπως και πριν, εκτός από τις λεπτότερες στεφάνες, επιτρέποντας μεγαλύτερη οθόνη στο πλαίσιο του ίδιου μεγέθους.

Apple AirTags

Ενώ αυτοί οι ιχνηλάτες είναι προφανώς έτοιμοι για κυκλοφορία για περίπου ένα χρόνο τώρα, δεν έχουμε δει ακόμη να ανακοινώνονται επίσημα τα Apple AirTags. Θεωρητικά, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την Apple να τους επιδείξει τελικά στην εκδήλωση της Άνοιξης του 2021.

Οι AirTags φέρεται να λειτουργούν πολύ όπως και άλλοι ιχνηλάτες, όπως αυτοί από το Tile. Οι ετικέτες της Apple θα σας επιτρέψουν να βρείτε αντικείμενα στα οποία έχετε συνδέσει μέσω της εφαρμογής Εύρεση μου στο iPhone σας. Αλλά θα μπορούσαν επίσης να προσφέρουν νέες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση AR για να σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια και την επιλογή εύρεσης των χαμένων στοιχείων άλλων χρηστών AirTags, ώστε να μπορείτε να τα επιστρέψετε.

Apple TV

Το κουτί ροής της Apple TV είναι μια άλλη συσκευή που εδώ και πολύ καιρό φημολογείται ότι είναι ώριμη για μια ανακοίνωση.

Η μεγάλη αλλαγή που περιμένουμε είναι το νέο εσωτερικό υλικό, δηλαδή ένα νέο chipset της σειράς Α, για να κάνουμε την πλοήγηση στο tvOS πιο γρήγορη από ποτέ. Ελπίζουμε επίσης ότι οι φήμες για ένα νέο, ευκολότερο στη χρήση τηλεχειριστήριο θα γίνουν πραγματικότητα αφού είναι ένα από τα αδύνατα σημεία της Apple TV.

Και αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε στην εκδήλωση Apple Spring 2021. Φροντίστε να ελέγξετε ξανά με τον Tom’s Guide για όλες τις τελευταίες ειδήσεις Apple και τεχνολογίας καθώς προχωράμε στην πιο ζεστή σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το εκπληκτικό τετράγωνο τηλέφωνο καταρράκτης της Xiaomi κάνει το Galaxy S21 να φαίνεται βαρετό

Samsung Galaxy S21 εναντίον iPhone 12: Ποιο τηλέφωνο κερδίζει;