in , ,

Διαρροές για το Samsung Galaxy S24 υποδηλώνουν κατασκευή από τιτάνιο, επίπεδη οθόνη και άλλα χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η περίοδος του έτους που η Samsung αναγκαστικά έχει μείζονες λεπτομέρειες της κορυφαίας σειράς τηλεφώνων Galaxy S να διαρρέουν μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Οπότε δεν θα είναι έκπληξη που τώρα έχουμε λεπτομέρειες για τα S24 και S24 Ultra – ή τουλάχιστον τα τηλέφωνα που υποθέτουμε ότι θα φέρουν αυτή την ονομασία.

Σήμερα, το Windows Report απέκτησε νέες επίσημες εικόνες από τη Samsung που περιλαμβάνουν το Galaxy S24 Ultra με ένα νέο επίπεδο σχεδιασμό οθόνης. Επιβεβαιώνει μια προηγούμενη διαρροή από τον χρήστη του Twitter με ψευδώνυμο David Martin, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες του υποτιθέμενου νέου S24 Ultra. Οι εικόνες έδειχναν ξεκάθαρα πιο αιχμηρές άκρες οθόνης, παρόμοιες με τις αλλαγές που έγιναν με το κανονικό S23 από το προηγούμενο έτος, αντί για την απαλή καμπύλη, και ένα νέο γκρι χρωματισμό.

Όπως αναφέρθηκε τον προηγούμενο μήνα, αναμένεται η Samsung να κυκλοφορήσει νέο λογισμικό επί των συσκευών με γεννητική τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί το μοντέλο Gauss της εταιρείας. Οι διαρροές σήμερα υποστηρίζουν ότι οι συσκευές S24 θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία αυτή για να μεταφράσουν εφαρμογές μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο και σε πάνω από δώδεκα γλώσσες. Τον Οκτώβριο, η Samsung παρουσίασε επίσης μια νέα λειτουργία φωτογραφικής μηχανής “Zoom Anyplace” που λειτουργεί με την τεχνητή νοημοσύνη της Qualcomm – αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μια μελλοντική συσκευή.

Επίσης σήμερα, η Android Authority ανέφερε ότι η FCC πρόσφατα δημοσίευσε σημαντικές προδιαγραφές για επεξεργαστές και modems για τη σειρά S24. Αν και η επιτροπή δεν ανέφερε ρητά τον επεξεργαστή, οι πληροφορίες δείχνουν ότι τα S24, S24 Plus και S24 Ultra έχουν όλα modems Qualcomm με λειτουργικότητα Smart Transit. Η συνδυασμένη πληροφορία υποδηλώνει ότι κάθε μοντέλο S24, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι εξοπλισμένο με τους νέους επεξεργαστές Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, οι οποίοι είναι ικανοί για τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα η πιθανότητα οι διεθνείς εκδόσεις του κανονικού S24 να εξοπλιστούν με τους δικούς της επεξεργαστές και modems Exynos της Samsung όπως και τα προηγούμενα έτη.

Πέρα από την επίπεδη οθόνη και τον ταχύτερο επεξεργαστή, το S24 Ultra αποκτά επίσης ένα πλαίσιο από τιτάνιο, μια αναβαθμισμένη κάμερα 50MP 5x τηλεφωτογραφίας, βελτιωμένο ψύξης με ατμού και Wi-Fi 7 (το οποίο πιθανότατα δεν χρειάζεστε). Οι υπόλοιπες διαρροές προδιαγραφών από το Windows Report δείχνουν ότι το νέο τηλέφωνο δεν διαφέρει πάρα πολύ από το προηγούμενο μοντέλο S23 Ultra. Φαίνεται ότι το S24 Ultra θα διατηρήσει μια οθόνη Quad-HD 6.8 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, παρόμοιες επιλογές αποθήκευσης, 12GB RAM και μπαταρία 5,000mAh.

Εν τω μεταξύ, τα σχέδια των κανονικών μοντέλων Galaxy S24 και S24 Plus μοιάζουν παρόμοια με τα αντίστοιχα S23, όπως είχε επιβεβαιωθεί νωρίτερα από διαρροή τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, λαμβάνουν νέες αποχρώσεις χρωμάτων σε μαύρο ονυξ, γκρι μάρμαρο, κοβάλτιο βιολετί και κίτρινο κεχριμπάρι. Εντυπωσιακά, το νέο Ultra έχει επίσης επιλογές χρωμάτων που ταιριάζουν με τα κανονικά S24. Οι προηγούμενες λεπτομέρειες ταιριάζουν με τις νέες διαρροές που δείχνουν μια μεγαλύτερη οθόνη Quad-HD 6,7 ιντσών, μια μεγαλύτερη μπαταρία 4,900mAh και περισσότερη RAM στα 12GB για το S24 Plus. Το κανονικό S24, ωστόσο, θα έχει μικρές αυξήσεις στο μέγεθος της οθόνης στις 6,2 ίντσες και της μπαταρίας στα 4,000mAh.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ένα διάδοχο για τη σειρά smartphone Galaxy S23 που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Όσον αφορά τις διαρροές αυτές (και αν η ιστορία παραμείνει αληθινή), αναμένεται να δούμε αυτά τα τηλέφωνα να ανακοινώνονται στις αρχές του επόμενου έτους σε ένα γεγονός Samsung Unpacked.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ομοσπονδιακός δικαστής δεσμεύεται να ερευνήσει τη Google για την εσκεμμένη καταστροφή συνομιλιών

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Baldur’s Gate 3 παρουσιάζει ένα νέο επίλογο και σας επιτρέπει να φορέσετε εκκεντρική πανοπλία από καβούρι!