in ,

This is helpfullThis is helpfull

Το Facebook Watch φέρεται να έρχεται το επόμενο έτος – και το Apple Watch γελάει

Το Facebook φαίνεται ότι δουλεύει μόνος του, αλλά υπάρχουν μεγάλα εμπόδια

Φαίνεται ότι ο επόμενος μεγάλος παίκτης που θέλει να πάρει το στέμμα του Apple Watch μπορεί να έχει τους πόρους για να ανταγωνιστεί σοβαρά, ακόμα κι αν έχει άλλα εμπόδια να ξεπεραστούν. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση στο The Information, το Facebook σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο έξυπνο ρολόι του και η εταιρεία μπορεί να έχει κάτι διαθέσιμο ήδη από το επόμενο έτος.

Η ιστορία, που επιβεβαιώνεται από τέσσερις ανώνυμες πηγές της εταιρείας, ισχυρίζεται ότι το φορετό θα έχει τη δική του σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από ένα smartphone και είναι πιθανό να παίζει έντονα στην κοινωνική έκκληση της εταιρείας με το Facebook Messenger.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υγεία είναι ένας άλλος μεγάλος τομέας, με το Facebook να σχεδιάζει συνδεσιμότητα με υλικό και λογισμικό άλλων εταιρειών, όπως το Peloton. Το φορετό θα τρέχει αρχικά Android, αλλά το Facebook λέγεται ότι λειτουργεί στο δικό του λειτουργικό σύστημα μακροπρόθεσμα, με μια δεύτερη γενιά να έρχεται πιθανώς το 2023.

Οι αγοραστές smartwatch θα εμπιστευτούν το Facebook;
Αυτός είναι αρκετά τολμηρός σχεδιασμός, ειδικά όταν η εμπειρία του Facebook με το υλικό μέχρι σήμερα θα μπορούσε να περιγραφεί ως «ανομοιογενής». Παρόλο που είναι δύσκολο να βρεις πού να αγοράσεις το Oculus Quest 2, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την έξυπνη οθόνη της εταιρείας Portal. Και λίγοι θα θυμούνται το ChaCha – τη συνεργασία smartphone της εταιρείας το 2011 με την HTC με το δικό του αποκλειστικό κουμπί Facebook.

Αν μη τι άλλο, οι προκλήσεις έχουν αυξηθεί την τελευταία δεκαετία. Ενώ το Facebook έχει γίνει ακόμη πιο κυρίαρχο, μια σειρά σκανδάλων στο Facebook που σχετίζονται με το απόρρητο έχουν κάνει τους καταναλωτές πιο δύσπιστους για το πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί δεδομένα και είναι δύσκολο να δούμε πώς θα ταιριάζει με ένα φορετό που θα συλλέγει επιμελώς δεδομένα φυσικής κατάστασης χρήστη και πιθανώς τοποθεσία παρακολούθηση.

Αυτό είναι ακόμη προτού να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει οποιαδήποτε εταιρεία αναλαμβάνει το Apple Watch. Εκτός από την LG και τη Sony, πολλά κλασικά ωρολογοποιία και οίκοι μόδας έχουν προσπαθήσει να σπάσουν τη φορετή κυριαρχία της Apple με περιορισμένη επιτυχία. Μόνο η Samsung και η Fitbit έχουν αποδειχθεί ανταγωνιστικές.

Χωρίς αμφιβολία, το Facebook γνωρίζει την πρόκληση που αντιμετωπίζει, παρά τον τεράστιο προϋπολογισμό Ε & Α και τη δυνατότητα να διαφημιστεί στην ένταξή του ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων. Πιθανώς για αυτόν τον λόγο, η έκθεση Πληροφοριών υποδηλώνει ότι το Facebook σχεδιάζει να πουλήσει το φορετό του στην τιμή κόστους.

Το ερώτημα είναι τι είναι αυτό το κόστος κατασκευής: υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ 150 $ Fitbit Charge 3 και 399 $ Apple Watch Series 6, τελικά. Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα μας βοηθήσει να προβλέψουμε εάν ένα ρολόι στο Facebook έχει δυνατότητες ή αν είναι πιθανό να είναι νεκρό κατά την άφιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Apple Glasses – αυτό θα χρειαστεί για να τα φορέσω

Apple – Δείτε πώς ο κολοσσός θα προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών της