in

This is helpfullThis is helpfull

iPhone – Έτσι θα αφαιρέσετε ένα άτομο από το μενού κοινής χρήσης

Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε μια φωτογραφία, έναν σύνδεσμο ή οτιδήποτε άλλο

Όταν πηγαίνετε να μοιραστείτε μια φωτογραφία, έναν σύνδεσμο ή οτιδήποτε άλλο στο iPhone, θα παρατηρήσετε ότι το iPhone θα έχει μια λίστα με προτεινόμενες επαφές για να μοιραστείτε πράγματα.

Συχνά αυτές οι προτάσεις κοινής χρήσης είναι χρήσιμες και τα άτομα με τα οποία στην πραγματικότητα επικοινωνείτε τακτικά, αλλά μερικές φορές εμφανίζεται κάποιος που απλά δεν θέλετε να δείτε, να μοιραστείτε πράγματα με αυτόν ή να σας τον υπενθυμίσουν. Ίσως είναι ένας πρώην, ένα δυσάρεστο άτομο, ένας συνάδελφος ή κάποιος άλλος που απλά δεν θέλετε να εμφανίζεται στο προτεινόμενο μενού κοινής χρήσης στο iPhone σας, οπότε ας το διορθώσουμε.

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Φωτογραφίες και πατήστε σε οποιαδήποτε εικόνα και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση ως συνήθως
  • Εντοπίστε την επαφή/το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε από την προτεινόμενη λίστα κοινής χρήσης
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το όνομα και το εικονίδιο της επαφής / ατόμων και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Προτείνετε λιγότερα” με το εικονίδιο με τους αντίχειρες προς τα κάτω
  • Επαναλάβετε με επιπλέον επαφές / άτομα που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα Προτάσεων κοινής χρήσης

Εάν αρχίσετε να μοιράζεστε επανειλημμένα πράγματα με αυτό το άτομο ξανά, το όνομά του θα αρχίσει και πάλι να εμφανίζεται στη λίστα Προτάσεων κοινής χρήσης. Ωστόσο, μπορείτε να επαναλάβετε ξανά το κόλπο «Προτείνετε λιγότερα» για να τα αφαιρέσετε ξανά, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσετε να μοιράζεστε πράγματα ξανά και ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ετοιμαστείτε – Τα πλαστικά περιτυλίγματα τροφίμων θα γίνουν παρελθόν χάρη σε…σπρέι περιτύλιγμα

Αυτό το γνωρίζατε; – Έτσι θα παραλείψετε τραγούδια στα AirPods/Pro χωρίς το iPhone