in , ,

Bitcoin: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν

Το Bitcoin είναι ένα εναλλακτικό ηλεκτρονικό σύστημα νομισμάτων

Σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε επενδύοντας σε Bitcoin (BTC), αλλά προτού προχωρήσετε σε ανταλλαγή και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά BTC, εδώ είναι 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το νούμερο ένα νόμισμα στον κόσμο.

Τα Bitcoin είναι Αποκεντρωμένα
Το Bitcoin βασίστηκε σε μια αποκεντρωμένη αρχή. Αυτό σημαίνει ότι το νόμισμα δεν διαχειρίζεται ή ανήκει σε μία μόνο οντότητα, όπως fiats. Αλλά επειδή δεν υπάρχει κανένας που ελέγχει το BTC, είστε ο μόνος υπεύθυνος εάν παραβιάσετε ή χάσετε το Bitcoin σας, καθώς δεν μπορείτε να αναφέρετε αυτά τα ζητήματα σε μια ανώτερη αρχή.

Ασφάλεια Πορτοφολιού
Όπως τα χρήματα που είναι αποθηκευμένα σε τραπεζικό λογαριασμό, το Bitcoin πρέπει να αποθηκευτεί σε ένα πορτοφόλι Bitcoin. Αλλά λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλα τα πορτοφόλια ασφαλή. Πρέπει να εκτελείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας, κρυπτογραφήσεις και να αποθηκεύετε με ασφάλεια όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Αγορά Bitcoin
Το Bitcoin μπορεί να αγοραστεί σε διάφορες πλατφόρμες και ανταλλαγές, αλλά δεν είναι όλα αξιόπιστα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με την υπηρεσία ανταλλαγής που χρησιμοποιείτε. Αναζητήστε ρυθμιζόμενες και αδειοδοτημένες ανταλλαγές που έχουν καλή φήμη στο διαδίκτυο και ελέγξτε τις τιμές, ώστε να είναι σύμφωνες με την υπόλοιπη αγορά. Πολύ διαφορετικές τιμές είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Υπάρχει μια εξαιρετική αναφορά για τα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσετε πριν από την ανταλλαγή Bitcoin από την Cointelegraph. Παρέχει πολλές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για νέους εμπόρους.

Μεταβλητότητα τιμών
Η περιορισμένη προσφορά Bitcoin το καθιστά πολύ ασταθές στην τιμή όταν συμβαίνει αλλαγή στη ζήτηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή του BTC σε σχέση με το νόμισμα fiat μπορεί να αλλάξει δραματικά σε λίγες μόνο ώρες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να κερδίσει ή να χάσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια σε μια μέρα.

Ανταμοιβή στο μισό
Το μισό μειώνει την ανταμοιβή μπλοκ του BTC κατά το ήμισυ κάθε τέσσερα χρόνια έως ότου κυκλοφορήσουν και τα 21 εκατομμύρια Bitcoin. Πρόκειται για ένα μέτρο κατά του πληθωρισμού που επηρεάζει επίσης την τιμή του νομίσματος, πριν και μετά την εκδήλωση. Στο παρελθόν, η BTC είδε μια τεράστια αύξηση της τιμής μετά από ένα μισό.

Δεν είναι εντελώς ανώνυμο
Το Bitcoin είναι κάπως ανώνυμο, καθώς οι συναλλαγές δεν συνοδεύονται από προσωπικά στοιχεία, αλλά οι διευθύνσεις Bitcoin που χρησιμοποιούνται στις συναλλαγές είναι δημόσιες.

Μπορείτε να αλλάζετε συχνά διευθύνσεις BTC για να αποτρέψετε κάποιον να σας συνδέσει με ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι και υπάρχουν ακόμη και μερικά πορτοφόλια Bitcoin που αλλάζουν τη διεύθυνσή σας για εσάς.

Το Bitcoin δεν γίνεται αποδεκτό παντού
Ενώ είναι η πιο δημοφιλής κρυπτογράφηση, δεν δέχονται όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Αυτό περιορίζει τις επιλογές σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα για αγορά αντικειμένων στο διαδίκτυο. Αν και, υπάρχουν όλο και περισσότερα μέρη όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν κρυπτονομίσματα. Μπορούν να μεταφερθούν γρηγορότερα και με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

Επιλογές χαμηλής ασφάλισης
Το Cryptocurrency όπως το Bitcoin δεν καλύπτεται από το The Security Investor Protection Act (SIPA), πράγμα που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να ασφαλιστούν οι επενδύσεις. Ενώ υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που παρέχουν ασφάλιση κρυπτογράφησης, ενδέχεται είτε να μην είναι τόσο αξιόπιστες είτε να προσφέρουν χαμηλότερη προστασία από τη SIPA.

Το Bitcoin φορολογείται
Παρόλο που το Bitcoin δεν θεωρείται νόμιμο χρήμα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως επένδυση, πράγμα που σημαίνει ότι φορολογείται. Στις Η.Π.Α., πρέπει να διατηρείτε αρχείο των διακρατήσεων και των συναλλαγών σας στο Bitcoin για τη φορολογική περίοδο. Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικούς φορολογικούς νόμους όσον αφορά τα cryptos.

Το Bitcoin εξακολουθεί να εξελίσσεται
Το Bitcoin είναι ένα νέο νόμισμα, βασισμένο σε μια ακόμα αναπτυσσόμενη τεχνολογία, επομένως δεν είναι τόσο καθιερωμένο όσο τα παραδοσιακά νομίσματα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που απαιτούν περαιτέρω ανάπτυξη και ενημερώσεις, αλλά το BTC σίγουρα θα γίνει πιο ασφαλές και αξιόπιστο με την πάροδο του χρόνου.

Εάν διαθέτετε ήδη BTC, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το crypto σας με 1xBit. Το 1xBit είναι ένα πλήρως ανώνυμο αθλητικό βιβλίο και καζίνο που υποστηρίζει πάνω από 20 κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό πολλών νομισμάτων σε λίγα δευτερόλεπτα και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε για να πολλαπλασιάσετε τα cryptos σας αμέσως. Δεν χρεώνονται χρεώσεις συναλλαγής και οι πληρωμές πιστώνονται αμέσως.

Επιπλέον, οι νέοι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν ένα μπόνους εγγραφής 7 BTC και να επωφεληθούν από άλλες προσφορές. Χρησιμοποιήστε το Bitcoin σας για να κερδίσετε περισσότερα στο 1xBit!

Λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται η διαπραγμάτευση σε τέτοιες πλατφόρμες κρυπτογράφησης σε όλες τις χώρες. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε τους κανονισμούς στην περιοχή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος – Eshop

Πού είναι νόμιμο το Bitcoin;