in

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Apple Watch – 8 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού

Η τακτοποίηση είναι συχνά στόχος πολλών ανθρώπων

Η τακτοποίηση είναι συχνά στόχος πολλών ανθρώπων, αλλά η επίτευξή του είναι ακόμη πιο δύσκολη. Η προσπάθεια που την περιβάλλει είναι ανυπέρβλητη, αλλά οι τεχνολογικές εταιρείες μας διευκόλυναν να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε σε αυτόν τον τομέα της ζωής μας.

Πάρτε για παράδειγμα το Apple Watch. Είναι μια μεγάλη πρόοδος στην φορητή τεχνολογία λόγω των χαρακτηριστικών της που σας επιτρέπουν να κάνετε κανονικά πράγματα που δεν θα μπορούσατε να κάνετε στο παρελθόν, όπως η παρακολούθηση της θέσης GPS, η λήψη προεπισκόπησης μηνυμάτων και η παρακολούθηση της καρδιακής δραστηριότητας με την ενσωματωμένη τεχνολογία .

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι ουσιαστικά επωφελές, επειδή μπορείτε να γνωρίζετε περισσότερα για τις δραστηριότητές σας και να παρακολουθείτε τη βελτίωση της καρδιάς σας με την πάροδο του χρόνου.

Ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού για το Apple Watch:

1. Καρδιογράφημα

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που έχει φωτεινό και απλό σχεδιασμό που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις συμπεριφορές της καρδιάς, μπορεί να είστε στην αγορά του καρδιογραφήματος.

Εκτός από τη σχεδίαση, μου αρέσει να δείχνει ολοκληρωμένες μετρήσεις, όπως ρυθμοί ανά λεπτό (BPM) ενώ ξεκουράζεστε και τον αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει εκείνη την ημέρα.

2. Heartwatch

Το HeartWatch παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και τον παλμό σας σε καθημερινή βάση. Η εφαρμογή τοποθετεί τα πάντα σε έναν πίνακα ελέγχου που είναι εύκολο να κατανοηθεί και να αναλυθεί.

Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν μια γραφική οθόνη στο Apple Smart Watch παρόμοιο με ένα οδόμετρο ενός αυτοκινήτου.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις και ξυπνητήρια όταν η καρδιά σας φτάσει σε ρυθμό υψηλού και χαμηλού ρυθμού ανά λεπτό (BPM). Αυτό είναι αρκετά χρήσιμο για άτομα που είναι επιφυλακτικά για την κατάσταση της καρδιάς τους.

3. Αναλυτής καρδιών

Η εφαρμογή Heart Analyzer μετρά την καρδιακή σας δραστηριότητα όποτε είναι δυνατόν. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή παρακολουθεί ενώ εργάζεστε, ασκείστε, τρώτε και κοιμάστε.

Η εφαρμογή ενοποιεί όλα τα δεδομένα σε γραμμικό και ραβδόγραμμα που θα σας δείξουν πώς να αναλύσετε και να κατανοήσετε τα στατιστικά στοιχεία.

Μου αρέσει που μπορείτε επίσης να δείτε τα γραφικά δεδομένα μέσω του Apple Smart Watch, αλλά θα προτιμούσα να εμφανίζονται στη μεγάλη οθόνη του τηλεφώνου μου. Η εφαρμογή απαιτεί το Apple Watch και δεν είναι διαθέσιμη για το iPad.

4. Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού
Μια ζωντανή τροφή για τον καρδιακό σας ρυθμό και τα τρέχοντα συναισθήματά σας για εκείνη την περίοδο είναι το μόνο που χρειάζεται για να έχετε ένα καλό σημείο αναφοράς για την καρδιακή σας δραστηριότητα.

Το Runtastic Heart Rate Monitor είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε την καρδιακή σας δραστηριότητα, η οποία επίσης θα σας πει πώς κάνετε σε διαφορετικά διαστήματα της ημέρας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, ενώ υπάρχει μια premium έκδοση που κοστίζει μόνο 1,99 $.

5. FITIV Pulse GPS Cardio Tracker

Ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε κίνητρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το FITIV Pulse GPS Cardio Tracker.

Όπως λέει το όνομα, η εφαρμογή θα παρακολουθεί τον ρυθμό σφυγμού και καρδιακών παλμών σας, καθώς και τη χρήση GPS για την παρακολούθηση της τοποθεσίας σας εάν είστε έξω από το τρέξιμο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και υποστηρίζει αγορές εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες.

6. Καρδιά γράφημα

Το Heart Graph είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας δώσει μια επισκόπηση των καρδιακών σας δραστηριοτήτων σε ένα γράφημα σαν αυτό ενός Ηλεκτροκαρδιογράφου.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δείτε τα αποτελέσματα των καθημερινών σας δραστηριοτήτων στην καρδιά σας. Τα ακανόνιστα μοτίβα μπορούν να σας προειδοποιήσουν για να λάβετε επαγγελματική βοήθεια κάθε φορά που το παρατηρείτε στο γράφημα καρδιάς.

Απλώς συνδέστε την εφαρμογή στο Apple Watch για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση. Αποκτήστε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν στο iTunes App Store.

7. Ταιριάζει καρδιά

Το Fit heart είναι ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης εφαρμογών που συλλέγει δεδομένα από την εφαρμογή Health στο Apple Smart Watch και τα τοποθετεί για έλεγχο μέσω τηλεφώνου ή οθόνης.

Οι premium λειτουργίες της εφαρμογής προσφέρουν ειδοποιήσεις για ακανόνιστα μοτίβα σε υψηλές και χαμηλές ταχύτητες ανά λεπτό (BPM) για διάφορα στάδια, όπως ξεκούραση ή εργασία.

8. Καρδιογράφος

Το Cardiograph χρησιμοποιεί μια καθαρή και απλή σχεδίαση στο ταμπλό και τη διεπαφή χρήστη. Είναι εύκολο στη χρήση και δείχνει λεπτομερή αποτελέσματα όλων των δραστηριοτήτων του καρδιακού σας ρυθμού.

Η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης τον καρδιακό σας ρυθμό και ταιριάζει με την αποθηκευμένη τοποθεσία σας εκείνη τη στιγμή. Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η εφαρμογή μπορεί επίσης να αποθηκεύσει τα δεδομένα σας σε ένα αρχείο PDF, ώστε να μπορείτε να τα εξαγάγετε για μελλοντική χρήση. Αποκτήστε αυτήν την εφαρμογή με μόνο 1,99 $ στο iTunes App Store.

Συμπέρασμα
Το Apple Watch είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό προϊόν για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας. Δοκιμάστε μερικές από τις εφαρμογές που έχω αναφέρει παραπάνω, ώστε να μπορείτε πραγματικά να δείτε τι είναι ικανές και πώς θα ταιριάζουν στη ρουτίνα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε “κερατώνει”; – Εφαρμογές στο κινητό για να «τσακώσετε» τους άπιστους

Τι να κάνετε εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Apple Watch