in , ,

This is helpfullThis is helpfull

Το σχόλιο σας αποκλείστηκε από το Instagram;

Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει ένα όριο στην αφοσίωση που μπορείτε να έχετε με το Instagram και τους χρήστες τους.

Για να λειτουργεί ομαλά η πλατφόρμα, τα άτομα που είναι συνδεδεμένα θα πρέπει να έχουν ενημερωμένη την εφαρμογή τους. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκύψει ένα σχόλιο που αρνείται να δημοσιεύσει. Η απλή ενημέρωση της εφαρμογής Instagram μέσω του Google Play Store ή του App Store μπορεί να αποκαταστήσει τη δυνατότητα δημοσίευσης σχολίων.

Συμμετέχετε πολύ στο Instagram
Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει ένα όριο στην αφοσίωση που μπορείτε να έχετε με το Instagram και τους χρήστες τους. Υλοποιήθηκε με στόχο την αποτροπή bots και spammers από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων του Instagram. Δυστυχώς, καταλήγει να βλάπτει όλους τους εμπλεκόμενους με IG, ειδικά λογαριασμούς υψηλού προφίλ.

Το όριο ποικίλλει από λογαριασμό σε λογαριασμό, ωστόσο, η ηλικία ενός λογαριασμού είναι ένας σημαντικός παίκτης. Ένας παλαιότερος λογαριασμός θα έχει υψηλότερο όριο από, για παράδειγμα, έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε πριν από δύο ημέρες. Βοηθά επίσης να έχετε έναν λογαριασμό IG που να συμπληρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προφίλ – λεπτομέρειες όπως το βιογραφικό σας, μια εικόνα προφίλ και μερικές γνήσιες δημοσιεύσεις. Η IG μπορεί να εντοπίσει ένα bot ένα μίλι μακριά.

Οι περιορισμοί είναι, γενικά, εντός αυτών των ορίων:

Μου αρέσει: περίπου 1000 ανά ημέρα
Σχόλια: μεταξύ 400 – 500 ανά ημέρα
Ακόλουθοι / ακόλουθοι: περίπου 250 ανά ημέρα
Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι δεν πρέπει να χτυπήσετε όλες τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και τα σχόλιά σας σε μία ώρα. Απλώστε τα ομοιόμορφα και χρησιμοποιήστε το IG οργανικά. Εάν το κάνετε, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το Instagram να σας σιωπά για λίγο.

Το Instagram πιστεύει ότι είστε Spammer ή Bot
Αυτό είναι μεγάλο γιατί το Instagram μαστίζεται από bots και spammers. Και οι δύο συχνά συναντιούνται για να δημιουργήσουν bots που στέλνουν spam. Αγαπητέ Θεέ, αναπαράγονται.

Είτε το σχόλιό σας ήταν ανεπιθύμητο είτε όχι, το Instagram πιστεύει ότι το σχόλιό σας ήταν πολύ παρόμοιο ή πανομοιότυπο με ένα άλλο σχόλιο. Οι λογαριασμοί υψηλού προφίλ δεν είναι ξένοι να χρησιμοποιούν bots για να διαδώσουν το μήνυμά τους. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα πρόβλημα επειδή κάνει κατάχρηση του συστήματος. Έτσι, η IG δημιούργησε ένα δικό τους σύστημα.

Ένας περιορισμός στις ετικέτες χρηστών
Εάν δεν το γνωρίζετε, το Instagram περιορίζει τον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες ή να “αναφέρετε” σε ένα σχόλιο, καθώς και τον αριθμό των hashtag.

Από τώρα, το Instagram επιτρέπει μόνο 5 άτομα να αναφέρονται σε ένα σχόλιο. Αν δημοσιεύετε μια ιστορία στο Instagram, ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 10, αλλά υπάρχει χρονικό όριο 15 δευτερολέπτων.

Για hashtags, έχετε 30 για να εργαστείτε. Κατά την προσθήκη τους, λάβετε υπόψη τη συνάφεια τους με την ανάρτησή σας. Όσο περισσότερα hashtags έχουν προστεθεί στην ανάρτησή σας που είναι άσχετα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να αποκλείσετε ή να μην δημοσιεύσετε καθόλου το σχόλιό σας.

Μιλώντας για τα hashtag, προσέξτε τα hashtag που χρησιμοποιείτε. Κάντε κάποια έρευνα για κάθε μία ή τουλάχιστον αμφισβητήσιμες, επειδή ορισμένα hashtag θεωρούνται “απαγορευμένα”. Χρησιμοποιώντας απαγορευμένα hashtag, τοποθετείτε έναν στόχο στην πλάτη σας και μπορεί ακόμη και να εμποδίσετε την ανάρτησή σας να φτάσει σε κανέναν εκτός από τους φίλους σας.

Πόσο καιρό είναι ο ήχος της σιωπής;
Εάν κάποιο από τα παραπάνω ακούγεται οικείο και γνωρίζετε ότι έχετε αποκλειστεί, η επόμενη ερώτηση είναι απλή: πόσο καιρό αποκλείεστε από το σχόλιο; Διαφέρει άγρια.

Πρώτον, εξαρτάται από το πόσο συχνά συνέβη αυτό. Είναι αυτό το πρώτο σας αδίκημα; Τότε θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Ωστόσο, ακόμη και ένα πρώτο αδίκημα θα μπορούσε να διαρκέσει ημέρες και εβδομάδες αν αρκετά άτομα ανέφεραν το σχόλιό σας.

Το ίδιο ισχύει και για τους επαναλαμβανόμενους παραβάτες. Κάποιος που αποκλείει συνεχώς τα σχόλιά του για έναν ή τον άλλο λόγο, θα βρίσκεται στη φυλακή Instagram για εβδομάδες και ακόμη και μήνες.

Μπορείτε να ξεκλειδωθείτε νωρίς;
Δυστυχώς όχι. Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε το όριο για καλή συμπεριφορά Θα πρέπει να υπομείνεις τη σιωπή μέχρι να αρθεί.

Ωστόσο, ενδέχεται να είναι δυνατή η παράκαμψη του μπλοκ αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διεύθυνση IP σας είναι αυτό που έχει αποκλειστεί και όχι ο λογαριασμός σας. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια αλλά αξίζει να δοκιμάσετε.

Συμπέρασμα
Το να αποκλείσετε το σχόλιό σας στο Instagram μπορεί να αισθάνεται σαν το τέλος του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο κακό. Εάν το σχόλιό σας ήταν σύμφωνο με αυτό που το Instagram θεωρεί αποκλεισμένο, θεωρήστε το μάθημα. Και αν υποψιάζεστε ότι ο λογαριασμός σας δεν είναι αυθεντικός, τότε ήρθε η ώρα να το κάνετε ανανέωση. Θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκε το σχόλιό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη συμπλήρωση Chrome για συγκεκριμένους ιστότοπους;

Το Instagram ειδοποιεί όταν αποχωρείτε από μια ομάδα;