in , ,

modelsmodels lollol loveditlovedit This is helpfullThis is helpfull

Σπασμένη οθόνη Samsung TV;

Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Η τηλεόραση είναι ένα παράθυρο ψυχαγωγίας. Αφαιρέστε αυτό το παράθυρο – την οθόνη – και μπορεί να εκραγείτε από την πλήξη. Ίσως αυτό είναι μια μικρή υπερβολή, αλλά επισημαίνει πόσο τρομερό είναι να έχετε μια Samsung TV εμπειρία σπασμένη οθόνη. Είναι δύσκολο να το δεις, κυρίως λόγω των χρημάτων που ξοδεύεις.

Καθώς οι τηλεοράσεις γίνονται πιο λεπτές – σίγουρα δεν είναι οι μεγαθήριοι που κάποτε ήταν – έχουν επίσης χάσει πολύ βάρος. Αυτό τους καθιστά, σε ορισμένες περιπτώσεις, πιο επιρρεπείς σε βλάβες. Η ίδια η οθόνη είναι ένα λεπτό μέρος της τηλεόρασης, αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό. Πώς αλλιώς θα παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες;

Κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να διορθωθεί. Αλλά πως? Πιθανώς όχι από εσάς, που σημαίνει ότι κάποιος άλλος πρόκειται να το διορθώσει.

Ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εγγύηση
Όταν αγοράσατε για πρώτη φορά τη Samsung TV, σας ζητήθηκε να αγοράσετε εγγύηση. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι, όπως η οθόνη έχει σπάσει, μπορείτε να στείλετε την πολύτιμη τηλεόρασή σας για να την επισκευάσετε. Δεν θα ήταν ακριβές να πείτε “δωρεάν” επειδή πληρώσατε για την εγγύηση, ωστόσο, είναι πιο ακριβές να πείτε ότι δεν θα αναγκαστείτε να πληρώσετε ξανά.

Οποιαδήποτε ζημιά και η εμπειρία της τηλεόρασής σας θα διορθωθεί και δεν θα σας αποσταλεί λογαριασμός. Εάν θέλετε να ελέγξετε τι καλύπτει η εγγύησή σας, η Samsung διαθέτει τη δική της σελίδα υποστήριξης εγγύησης. Δώστε μια ματιά για να δείτε πού στέκεστε πριν προχωρήσετε. Εάν η τηλεόρασή σας αποστέλλεται για επισκευές, μπορείτε να την παρακολουθείτε με το tracker επισκευής της Samsung.

Από την άλλη πλευρά, εάν σπρώξατε την εγγύηση, θα πρέπει να αναζητήσετε άλλα μέσα επισκευής της σπασμένης οθόνης. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές.

Πάρτε το σε έναν τεχνικό
Ας υποθέσουμε ότι είστε χωρίς εγγύηση. Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να επισκευάσετε την τηλεόρασή σας σε ένα τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, υπό την προϋπόθεση ότι οι τεχνικοί εκεί έχουν τη γνώση να το κάνουν. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχετε φθηνότερες τιμές (να είστε έτοιμοι να πληρώσετε περισσότερα).

Το Thumbtack είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για την εύρεση τεχνικών κοντά στην τοποθεσία σας που μπορούν να χειριστούν την επισκευή της τηλεόρασής σας Samsung. Στην πραγματικότητα, αντί να σας δώσουμε μια λίστα με καταστήματα επισκευής, μπορείτε να καθορίσετε το είδος της ζημιάς που βίωσε η τηλεόρασή σας και την ίδια την τεχνολογία. Αυτό βοηθά στη μείωση της αναζήτησής σας σχετικά με το ποιος είναι κατάλληλος. Λάβετε υπόψη ότι η δυνατότητα διόρθωσης ενός είδους δεν σας κάνει ικανό να επιδιορθώσετε ένα διαφορετικό σχέδιο. Δεν έχουν σχεδιαστεί όλες οι τηλεοράσεις με τον ίδιο τρόπο.

Για να βρείτε υπηρεσίες επισκευής, επισκεφθείτε πρώτα το Thumbtack. Δώστε τον ταχυδρομικό σας κώδικα, επιλέξτε το είδος της ζημιάς που υπέστη η τηλεόρασή σας από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο της τηλεόρασης (πλάσμα, LCD κ.λπ.).

Αγορά νέας τηλεόρασης
Ίσως και πάλι να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση. Η επισκευή μιας τηλεόρασης τείνει να σας τρέχει σχεδόν όσο μια τηλεόραση – όχι όλα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, εάν η τηλεόρασή σας πιέζεται μετά από λίγα χρόνια, τα εξαρτήματα που χρειάζονται για επισκευή ενδέχεται να μην κυκλοφορούν. Όταν συμβεί αυτό, γίνονται μια ειδική παραγγελία. Αυτό κοστίζει χρήματα και θα βγει από το πορτοφόλι σας.

Και για να επιδεινωθούν τα πράγματα εάν συναντήσετε έναν τεχνικό, που δεν λειτουργεί για την επωνυμία της τηλεόρασής σας, μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το εσωτερικό. Δεν κατασκευάζονται όλες οι μάρκες εξίσου, ούτε είναι ίδιες. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην έχετε άλλη επιλογή από το να το στείλετε απευθείας στην εταιρεία για επισκευές. Αυτό θα κοστίσει επίσης χρήματα, και ακόμη περισσότερο με το βάρος της τηλεόρασης.

Με άλλα λόγια, με το κόστος αποστολής, τα εξειδικευμένα ανταλλακτικά (εάν χρειάζεται) και για τις εργασίες επισκευών, θα μπορούσατε να μείνετε με έναν λογαριασμό που πλησιάζει την τιμή της αρχικής τηλεόρασης. Θα μπορούσατε να έχετε αγοράσει μια άλλη τηλεόραση με το λογαριασμό με το οποίο προορίζεστε να κολλήσετε.

Συμπέρασμα
Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, θα πληρώνετε σε κάποιον για να το διορθώσετε εάν δεν έχετε τη γνώση, εκτός εάν είχατε την προοπτική να πληρώσετε για εγγύηση κατά την αγορά του προϊόντος. Μερικές φορές αξίζει τον κόπο και άλλες φορές δεν είναι. Σε γενικές γραμμές, μια ακριβή τηλεόραση, ειδικά η Samsung, χρειάζεται εγγύηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης HDMI

Το Spotify συνεχίζει να αποσυνδέεται