in , ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας

Χάσατε το αυτοκίνητό σας σε μια συναυλία;

Χάσατε το αυτοκίνητό σας σε μια συναυλία; Το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί και θέλετε να μάθετε πού είναι; Μήπως κάποιο από αυτά τα σενάρια ακούγεται οικείο; Ο κοινός παρονομαστής τους είναι ότι, σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις, θα ήταν υπέροχο αν ήξερες πώς να παρακολουθείς το αυτοκίνητό σου χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σου.

Δεν είναι αδύνατο κατόρθωμα. Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο δυνατό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας μέσω του τηλεφώνου σας. Εάν βρεθείτε ποτέ για το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις μεθόδους.

Χρησιμοποιήστε μια φυσική συσκευή GPS
Αυτό που είναι υπέροχο για τη χρήση ενός αποκλειστικού tracker GPS είναι ότι, σε αντίθεση με ένα smartphone ή tablet, η μόνη διαδικασία που συνεχίζεται με το tracker είναι το σήμα που στέλνει σχετικά με τη θέση του. Αυτό μεταφράζεται σε πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απλώς θυμηθείτε ότι δεν είναι απεριόριστο. Μπορούν να χρεωθούν όταν πέσουν.

Σίγουρα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα φτηνό κινητό τηλέφωνο για να στείλετε ένα σήμα, αλλά πολλά χρήματα βγαίνουν από το πορτοφόλι σας. Πρώτον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σκουπίδια, ειδικά σε παλιά κινητά τηλέφωνα. Δεύτερον, θα πρέπει να λάβετε ένα τηλεφωνικό πρόγραμμα για αυτό – αυτό θα σας κοστίσει περισσότερο. Τέλος, η ποιότητα σήματος δεν είναι τόσο καλή όσο ένα smartphone. Και όχι, μην σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ως συσκευή GPS.

Τα smartphone διαθέτουν διαδικασίες που είναι πάντα ενεργές. Λαμβάνει ειδοποιήσεις, εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, ενημερώσεις και ούτω καθεξής. Μπορείτε να λάβετε μερικές ώρες παρακολούθησης από αυτό. Με άλλα λόγια, δεν είναι μια ιδανική ρύθμιση όταν έχετε φύγει για μερικές ώρες ή ξεχάσετε να τη φορτίσετε.

Χρησιμοποιήστε το GPS στο αυτοκίνητό σας
Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό – που βρέθηκε πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο – είναι το GPS ενσωματωμένο στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας. Αυτό όχι μόνο παρέχει την ευκαιρία να εντοπίσετε την τοποθεσία του οχήματός σας, αλλά μπορεί να γίνει δωρεάν, επειδή δεν χρειάστηκε να αγοράσετε μια ειδική συσκευή GPS. είναι απλώς μια κανονική λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Χρησιμοποιήστε το Smartphone σας (ή το Tablet)
Ναι, νωρίτερα συστήθηκε να μην χρησιμοποιείτε smartphone για να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για εξειδικευμένες καταστάσεις. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται ο έφηβος που είναι νόμιμος από το δρόμο και το αυτοκίνητό σας δεν διαθέτει συσκευή GPS ή πλοήγηση στο πλοίο.

Αυτό που κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία του smartphone του παιδιού σας ως τρόπο εντοπισμού της θέσης του αυτοκινήτου σας. Και διπλασιάζεται ως τρόπος παρακολούθησης του παιδιού σας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά: πρώτα, χρειάζονται ένα σήμα διαδικτύου. Μπορεί να είναι Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εφόσον είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παραλάβετε το σήμα GPS τους. Τέλος, μια εφαρμογή έπρεπε να είχε εγκατασταθεί εκ των προτέρων για να αποκτήσει πρόσβαση στην τοποθεσία τους. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν μπορείτε απλώς να αναζητήσετε την τοποθεσία GPS κάποιου. Αυτή είναι μια παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Εφαρμογές όπως το “Εύρεση της συσκευής μου” της Google είναι ένα παράδειγμα. Εφόσον το “Εύρεση της συσκευής μου” ήταν εγκατεστημένο στην άλλη συσκευή και η συσκευή εμφανίζεται στον λογαριασμό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε ένα αυτοκίνητο με το “Google Εύρεση της συσκευής μου”.

Εντοπισμός σταθμευμένου αυτοκινήτου από τη NewLook
Υπάρχει ένας εκπληκτικός αριθμός εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας. Αυτό είναι ιδανικό αν κατευθύνεστε σε ένα εμπορικό κέντρο, λούνα παρκ, μια συναυλία – μέρη που συχνά έχουν απίστευτα μεγάλες θέσεις στάθμευσης, γνωρίζετε, όπου οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν το αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας με το καρφιτσωμένο στην οθόνη GPS εντός της εφαρμογής.

Ακολουθούν μερικά που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία:

  • Εντοπισμός σταθμευμένου αυτοκινήτου (από το NewLook): Android
  • Εύρεση του αυτοκινήτου μου (από Presselite): iOS
  • Εύρεση του σταθμευμένου αυτοκινήτου μου (από την εφαρμογή Aurum): Android
  • Εύρεση του αυτοκινήτου μου με AR (από το AugmentedWorks: iOS)

Συμπέρασμα
Η τεχνολογία μπορεί μερικές φορές να είναι ένα βάρος, αλλά οι εξελίξεις όπως αυτές την καθιστούν αξιόλογη. Όχι μόνο αυτή η τεχνολογία σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, αλλά μπορεί επίσης να σώσει εσάς και την οικογένειά σας πολλά προβλήματα.

Φανταστείτε εάν το όχημά σας είχε κλαπεί. Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε το GPS ή μια εφαρμογή για να εντοπίσετε την τοποθεσία του και να το χειριστεί η αστυνομία. Μπορεί να μην έχει το ίδιο σχήμα με πριν κλαπεί, αλλά, για αυτό είναι το ασφαλιστικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να ξεθολώσετε μια φωτογραφία

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία προστασίας στο στερεοφωνικό αυτοκίνητο Kenwood