in ,

loveditlovedit This is helpfullThis is helpfull

Πώς να ξεκολλήσετε το τηλέφωνό σας Android

Ξέρετε πώς ένας υπολογιστής παγώνει περιστασιακά;

Ξέρετε πώς ένας υπολογιστής παγώνει περιστασιακά; Λοιπόν, αυτή η μεγάλη, ογκώδης συλλογή υλικού έχει μινιατουριστεί ώστε να ταιριάζει στο backpocket σας με τη μορφή smartphone, όπως η συσκευή σας Android. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας υπολογιστής είναι επίσης πιθανά σε μια συσκευή Android. Περιλαμβάνονται όλες οι εφαρμογές κατάψυξης, που δεν ανταποκρίνονται και οι επιβραδύνσεις.

Εάν η συσκευή σας Android παγώνει πολύ, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές και κόλπα.

Πώς να καταργήσετε το πάγωμα των συσκευών Android

Πρώτον, πρέπει να αξιολογήσετε τη ζημιά. Τι βιώνεις; Μια εφαρμογή που δεν αποκρίνεται ή μια συσκευή Android που αρνείται να ανταποκριθεί καθόλου; Υπάρχουν τρόποι διόρθωσης και των δύο.

Αναγκαστική κλείσιμο μιας εφαρμογής

Όπως τα προγράμματα σε έναν υπολογιστή, οι εφαρμογές δεν λειτουργούν πάντα όπως προορίζεται. Η έλλειψη πόρων ή η κακή βελτιστοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε μια εφαρμογή να λειτουργεί άσχημα ή να παγώνει εντελώς. Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση στο πρόγραμμα: force quit ή force close. Είναι η διαδικασία εξαναγκασμού μιας εφαρμογής να διακόψει όλες τις λειτουργίες. Μερικές φορές, η απομάκρυνσή τους δεν θα λύσει το πρόβλημα.

1. Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Είναι το εικονίδιο της εφαρμογής που μοιάζει με γρανάζι.

2. Μέσα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Εφαρμογές και επιλέξτε την.

3. Τώρα, στο μενού Εφαρμογές σας, όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές οργανώνονται με αλφαβητική σειρά. Εντοπίστε την εφαρμογή που σας δίνει προβλήματα και επιλέξτε την από τη λίστα.

4. Στο επάνω μέρος της σελίδας πληροφοριών της εφαρμογής, επιλέξτε Force Stop.

5. Όταν ερωτηθείτε εάν είστε βέβαιοι, πατήστε OK.

Αναγκάζοντας έναν τερματισμό

Όταν το τηλέφωνό σας παγώνει, δεν μπορείτε να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας σε μια προσπάθεια να το κλείσετε χειροκίνητα. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να το αναγκάσετε να κλείσει.

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να τερματιστεί η συσκευή.

2. Δώστε του περίπου 60 δευτερόλεπτα πριν επιχειρήσετε να το εκκινήσετε ξανά.

Πώς να αποτρέψετε το πάγωμα του Android

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να βοηθήσουν στην κατάργηση των συσκευών Android. Ωστόσο, στη φωτεινή πλευρά, θα βρείτε περισσότερη τύχη με την αποτροπή μελλοντικής κατάψυξης χρησιμοποιώντας τις παρακάτω μεθόδους. Θα πρέπει να αισθάνεστε ενθαρρυνμένοι να χρησιμοποιείτε κάθε μέθοδο.

Διατηρήστε ενημερωμένη τη συσκευή σας Android

Είναι αυτονόητο, αλλά η συσκευή σας δεν είναι τέλεια. Η έκδοση μιας εφαρμογής δεν είναι το τελικό προϊόν. οι ενημερώσεις μπορούν να συμπληρώσουν κενά ασφαλείας και να διορθώσουν σφάλματα. Και όταν βρεθεί, μια ενημέρωση καθίσταται διαθέσιμη για λήψη. Αγνοώντας αυτές τις ενημερώσεις, ανοίγετε τη συσκευή σας Android σε ασυμβατότητα. Σε κάποιο σημείο, οι εφαρμογές ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν.

Πάρτε το εύκολο στην αποθήκευση

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να κρατήσετε κάθε φωτογραφία που έχετε τραβήξει ποτέ στη συσκευή σας Android. Δυστυχώς, δεν έχει τη χωρητικότητα αποθήκευσης για να το βγάλει. Και όσο περισσότερο γεμίζει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της συσκευής να δρα ή να παγώσει, ειδικά όταν πλησιάζει. Οι χρόνοι απόκρισης βγαίνουν έξω από το παράθυρο.

Τι να κάνω? Εκκαθάριση του χώρου αποθήκευσης. Τραβήξτε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας Android και τοποθετήστε τις σε μια ξεχωριστή μονάδα αποθήκευσης, όπως έναν υπολογιστή, μια μονάδα flash ή μια αποθήκευση στο cloud.

Σάρωση για κακόβουλο λογισμικό
Αυτός είναι ένας σημαντικός παίκτης σε απίστευτα αργές συσκευές Android. Ενώ οι επιβραδύνσεις και οι παγώσεις μπορούν γενικά να αποδοθούν στην έλλειψη πόρων ή στην κακή βελτιστοποίηση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί επίσης να αποτελεί ένδειξη ότι η συσκευή σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Συνήθως έχει τη μορφή εφαρμογής ή αρχείου που κατεβάσατε.

Μόλις η συσκευή μολυνθεί, το κακόβουλο λογισμικό εκτελείται στο παρασκήνιο και απορροφά πολλούς πόρους συστήματος. Αλλά ακόμη χειρότερα, μπορεί να εισάγει προσωπικά στοιχεία όπως τραπεζικά στοιχεία ή λογαριασμούς. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραβιαστεί με αυτόν τον οδηγό.

Συμπέρασμα
Ενώ υπάρχουν λίγες μέθοδοι για την κατάργηση της κατάψυξης συσκευών Android, τουλάχιστον είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Με αυτά τα λόγια, σίγουρα θα πρέπει να επιδιώξετε να βελτιώσετε την υγεία της συσκευής σας. Εξυπηρετεί καλύτερα τη συσκευή σας αντί να την αναγκάζετε να κλείσει. Και με κάθε τρόπο, σαρώστε τη συσκευή σας Android με έναν σαρωτή ιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο φορητός υπολογιστής Toshiba δεν φορτίζει;

Πώς να “ξεπαγώσετε” το ποντίκι του φορητού σας υπολογιστή