in ,

This is helpfullThis is helpfull wowwow

Πώς να διαγράψετε το “Συνέχεια παρακολούθησης” στο Netflix

Η ροή στο Netflix είναι ένα από τα ευκολότερα μέρη για ροή περιεχομένου σήμερα

Η ροή στο Netflix είναι ένα από τα ευκολότερα μέρη για ροή περιεχομένου σήμερα. Αποθηκεύει ό, τι παρακολουθείτε, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό. Και, αποθηκεύει επίσης το σημείο στο οποίο βρισκόσασταν σε αυτήν την εκπομπή ή ταινία, ώστε να μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση από το σημείο που σταματήσατε την επόμενη φορά. Είναι ένα χαρακτηριστικό που σας ωφελεί πάρα πολύ αν αυτό θέλετε να συμβεί, αλλά άλλες φορές μπορεί να το δείτε ως κατάρα.

Εάν μοιράζεστε έναν λογαριασμό και δεν θέλετε κάποιος να δει αυτό που παρακολουθείτε, ίσως θέλετε να το ξεφορτωθείτε. Επίσης, εάν ολοκληρώσατε αυτό το περιεχόμενο ή απλώς θέλατε να δοκιμάσετε κάτι νέο, τότε ίσως να μην έχει κανένα όφελος από το να συνεχίσετε να παρακολουθείτε. Δείτε πώς καταργείτε την “συνέχιση παρακολούθησης” στο Netflix.

Εκκαθάριση της “Συνέχιση παρακολούθησης” στο Netflix
Μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή για κινητά ή από τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή σας.

Εφαρμογή για κινητό
1. Εκκινήστε την εφαρμογή Netflix για κινητά στη συσκευή σας.

Ιστορικό παρακολούθησης

2. Επιλέξτε το προφίλ που περιέχει το Ιστορικό παρακολούθησης που θέλετε να απαλλαγείτε.

Περισσότερο

3. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε πέντε εικονίδια. Ακριβώς προς τα δεξιά, θα δείτε ένα εικονίδιο με τρεις οριζόντιες γραμμές που φέρουν την ένδειξη “Περισσότερα”. Πατήστε αυτό το εικονίδιο.

λογαριασμός

4. Στην οθόνη που μεταβείτε στο “Λογαριασμός”

Δραστηριότητα προβολής

5. Μόλις μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και βρίσκεστε στον λογαριασμό σας Netflix, μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάτω από την κεφαλίδα που λέει, “Το προφίλ μου” πατήστε “Προβολή δραστηριότητας”.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε

6. Επιλέξτε τον κύκλο με τη γραμμή που βρίσκεται στα δεξιά του ονόματος της εκπομπής ή της ταινίας που θέλετε να διαγραφεί και θα την αφαιρέσει από τη δραστηριότητα προβολής. Δεν θα εμφανίζεται πλέον στο “Συνέχεια παρακολούθησης”.

Πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή
1. Μεταβείτε στο Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε

2. Επιλέξτε το προφίλ που περιέχει το περιεχόμενο “Συνέχεια παρακολούθησης” που θέλετε να διαγραφεί.

Λογαριασμός

3. Τώρα θα βρίσκεστε στην αρχική οθόνη για το Netflix σε αυτό το προφίλ. Στη δεξιά γωνία της οθόνης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας μέχρι να εμφανιστεί το μενού.

4. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο “Λογαριασμός”. Θα μεταβείτε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Το ΠΡΟΦΙΛ μου

5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Το προφίλ μου” των πληροφοριών λογαριασμού και κάντε κλικ στο “Προβολή δραστηριότητας”.

Κρύψτα όλα

6. Μόλις μεταβείτε στη δραστηριότητα προβολής, τότε θα δείτε όλες τις εκπομπές που παρακολουθείτε. Κάντε κλικ στον κύκλο με τη γραμμή τους για κάθε πράγμα που θέλετε να εξαφανιστεί από το ιστορικό προβολής σας. Στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η επιλογή “Απόκρυψη όλων” που θα διαγράψει όλα αυτά από το ιστορικό προβολής σας, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα από αυτά δεν θα βρίσκεται στο “Συνέχεια παρακολούθησης”.

Λάβετε υπόψη ότι οτιδήποτε διαγράφετε δεν θα χρησιμοποιηθεί για να σας προτείνει προτάσεις. Εάν καταργήσετε έναν τόνο ιστορικού παρακολούθησης, τότε δεν θα λάβετε την ίδια ποιότητα προσαρμοσμένων προτάσεων, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να μετατρέψετε το Scart σε HDMI

Νέες καινοτόμες δυνατότητες – Πώς να δείτε τους στίχους τραγουδιών στο iTunes