in

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο TikTok

Μπορεί να μη τα θέλετε!

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μπορούν να προσελκύσουν μερικά πολύ άσχημα σχόλια. Είναι η παρενέργεια του να μπορείς να πεις οτιδήποτε θέλεις. είναι το δικαίωμά τους, τελικά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακολουθήσετε. Εάν θέλετε, θα μπορούσατε να περιορίσετε ποιος επιτρέπεται να σχολιάσει ή να απενεργοποιήσει εντελώς τα σχόλια στο λογαριασμό σας στο TikTok.

Αυτό όχι μόνο σας παρέχει τη δύναμη, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για γονικούς ελέγχους. Ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του TikTok είναι, πράγματι, ενήλικες, αλλά τα χρησιμοποιούν και τα παιδιά. Οι αρπακτικοί θα εκμεταλλευτούν την ικανότητα να μιλούν με νεότερα μυαλά.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο TikTok
Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο λογαριασμό σας στο TikTok, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Έτσι:

1. Ξεκινάτε ξεκινώντας την εφαρμογή TikTok εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Το εικονίδιο της εφαρμογής μοιάζει με μια μουσική νότα.

2. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το προφίλ σας. Πατήστε στο εικονίδιο “κεφάλι και ώμοι” στην κάτω δεξιά γωνία, ακριβώς στα δεξιά του εικονιδίου συννεφάκι ομιλίας.

3. Στη σελίδα του προφίλ σας, αναζητήστε στην επάνω δεξιά γωνία. Υπάρχουν τρεις κάθετες κουκκίδες. Αυτό σας οδηγεί στο απόρρητο και τις ρυθμίσεις. Προχωρήστε και επιλέξτε τα.

4. Το απόρρητο και οι ρυθμίσεις χωρίζονται σε διαφορετικές ενότητες. Η υποενότητα που θέλετε είναι “Ασφάλεια” και στην ενότητα Ασφάλεια είναι η επιλογή “Ποιος μπορεί να μου στείλει σχόλια”. Επιλέξτε το.

5. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Φίλους, Όλους και Όχι. Επιλέγοντας «Απενεργοποίηση», κανείς δεν επιτρέπεται να σας στέλνει σχόλια. Τα άλλα δύο είναι αυτονόητα.

Από εδώ και πέρα, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σχολιάσει, εκτός αν το δηλώνετε διαφορετικά, με βάση αυτό που το έχετε ορίσει στις ρυθμίσεις απορρήτου σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι το TikTok παρέχει την επιλογή άμεσης αποστολής μηνυμάτων σε άτομα, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε επίσης να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση.

6. Για να αλλάξετε άμεσα μηνύματα, επιλέξτε «Ποιος μπορεί να μου στείλει μηνύματα». Επιλέγοντας «Απενεργοποίηση», κανείς δεν θα επιτρέπεται να σας στέλνει άμεσα μηνύματα, κάτι που πρέπει να έχει για κάθε γονέα που ανησυχεί για τους θηρευτές. Ή, τουλάχιστον, ορίστε το σε “Φίλοι”.

Συμπέρασμα
Εάν το απόρρητο αποτελεί πρόβλημα, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε πώς μπορεί να βρεθεί το προφίλ σας. Καθιστώντας τον ιδιωτικό, καταργεί τον λογαριασμό σας από την πρόταση του TikTok, ακόμα κι αν κάποιος σας έχει ως επαφή και ο αριθμός τηλεφώνου σας είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας. Τούτου λεχθέντος, η απαγόρευση σε κάποιον τη δυνατότητα να αφήσει ένα άσχημο σχόλιο είναι ένα μπόνους. Ωστόσο, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μπορεί να είναι τοξικά περιβάλλοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρόπος διαγραφής λογαριασμού Roblox

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook Messenger