in ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Ξεχάστε το PS5 και το Xbox Series X – γιατί πρέπει να αγοράσετε το Nintendo Switch

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ελλείψεις PS5 και Xbox Series X εάν αγοράσετε ένα Nintendo Switch

Ενώ το Nintendo Switch δεν είναι πλέον ολοκαίνουργιο, η αγορά ενός θα μπορούσε να είναι μια πιο έξυπνη απόφαση από την προσπάθεια αγοράς ενός PS5 ή Xbox Series X αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο να το αποκτήσετε το PlayStation ή το Xbox επόμενης γενιάς. Αλλά ακόμα κι αν έχετε την ευκαιρία, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε.

Το να ξοδεύετε τα χρήματά σας για την παρακολούθηση της τρέχουσας κονσόλας επιλογής σας μοιάζει με μη-μυαλό. Αλλά τι θέλετε πραγματικά από μια νέα κονσόλα; Υποστηρίζω ότι μερικά από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση μιας νέας κονσόλας δεν είναι πραγματικά παρόντα στο νέο PlayStation ή το Xbox.

Nintendo Switch: Αυτό που μου αρέσει
Για παράδειγμα, πάρτε τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Η πλειονότητα των παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε στο PS5 και στη σειρά X είναι τα ίδια που μπορείτε να παίξετε στο PS4 και στο Xbox One. Επιπλέον, η χούφτα αποκλειστικών πλατφορμών μπορεί να μην είναι τόσο εμπνευσμένη για εσάς. Εν τω μεταξύ, στο Switch, υπάρχουν περισσότερα από τρία χρόνια κυκλοφοριών για εξερεύνηση.

Η ποικιλία των διαθέσιμων παιχνιδιών αποτελεί πίστωση για τη Nintendo. Φυσικά, οι σκέψεις σας μπορεί να έλκονται προς τον Μάριο, το Animal Crossing, το Super Smash Bros, το Legend of Zelda και τα παρόμοια. Αυτά τα υψηλής ποιότητας franchise είναι καλοί λόγοι για να αγοράσετε μια κονσόλα Nintendo. Ωστόσο, θα βρείτε επίσης έναν εκπληκτικό αριθμό μεγάλων παιχνιδιών τρίτων μερών στο Switch. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν το Doom και το The Witcher 3, καθώς και μία από τις καλύτερες βιβλιοθήκες indie παιχνιδιών εκτός του υπολογιστή. Όλα τα αποκλειστικά επόμενης γενιάς για το PS5 και το Xbox Series X είναι σταθερά μεγάλα οικονομικά θέματα, και πολλά από αυτά είναι είτε remakes είτε συνέχεια. Δεν θα σας κατηγορήσω αν αυτές οι ομάδες σας άφησαν κρύο.

Όσον αφορά το υλικό, ο διακόπτης έχει επίσης ορισμένα βασικά πλεονεκτήματα. Με κάθε τρόπο, συγκρίνετε TFLOP και έξοδο μέγιστης ανάλυσης και γελάστε με την πενιχρή GPU μέσα στο Διακόπτη. Ωστόσο, ενώ είναι ωραίο να κυνηγάτε υψηλότερα ποσοστά καρέ και πιο όμορφα γραφικά, αυτά δεν εγγυώνται ότι θα διασκεδάσετε με ένα παιχνίδι. Και αν τα γραφικά είναι η προτεραιότητά σας, τότε μάλλον προτιμάτε να κοιτάτε έναν υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού και όχι μια κονσόλα.

Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός ότι το λιγότερο ισχυρό υλικό του Switch το επιτρέπει να είναι φορητό: εύκολα το χαρακτηριστικό του. Δεν θα το είχα σκεφτεί ποτέ πριν αγοράσω το δικό μου Switch, αλλά η πρόσβαση σε μια πλήρως εξοπλισμένη κονσόλα οπουδήποτε είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στο κλείδωμα αυτή τη στιγμή για να αποτρέψετε την εξάπλωση της γνώσης σας, το να έχετε την ελευθερία να παίζετε παιχνίδια κάπου εκτός από το γραφείο μου βοηθά στη διατήρηση του διανοητικού χάσματος μεταξύ της εργασίας και της οικιακής ζωής από την κατάρρευση.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ευέλικτο Joy-Cons. Αυτοί οι ελεγκτές έχουν ενσωματωμένα επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια, ενώ εξακολουθούν να λειτουργούν παρόμοια με ένα παραδοσιακό gamepad. Μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια ως συνήθως, αλλά και να δοκιμάσετε λιγότερο παραδοσιακές εμπειρίες ελέγχου κίνησης. Δεν θα χρειαστείτε επιπλέον περιφερειακά, όπως ένα ακριβά ακουστικά VR. Πιστεύω ότι τα Joy-Cons είναι πιο άνετα στη χρήση από ένα κανονικό gamepad, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μισά χωρισμένα, με τα χέρια σας χαλαρά στα πλάγια σας. Ίσως αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος τρόπος παιχνιδιού, αλλά είναι σίγουρα πώς μου αρέσει να τα χρησιμοποιώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Samsung Galaxy S21 εναντίον Galaxy S10: Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση;

iPhone 12s ή iPhone 13; Πως θα το ονομάσει η Apple φέτος το iPhone