in

This is helpfullThis is helpfull

WatchOS 7: Τα νέα κόλπα που μπορεί να κάνει το Apple Watch τώρα

Ακολουθούν οι πιο σημαντικές ενημερώσεις που ήρθαν στο Apple Watch με την πρόσφατη αναβάθμιση του WatchOS 7.

Παρακολούθηση ύπνου, νέα εικονίδια ρολογιού, καλύτερη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και δύο νέα εργαλεία υγείας.

Προπόνηση και «νέα» εφαρμογή γυμναστικής

Αυτή η τάξη Zumba μπορεί να δείξει ότι έχετε κάψει περισσότερες θερμίδες στο WatchOS 7. Η Apple έχει προσθέσει χορό, βασική προπόνηση, λειτουργική δύναμη και επαναφόρτιση στη λίστα των επιλογών προπόνησης στο Watch. Ως εκ τούτου, ο αλγόριθμος του ρολογιού είναι ειδικά συντονισμένος για αυτές τις ασκήσεις και η παρακολούθηση θερμίδων είναι πιο ακριβής.

Οι ποδηλάτες θα λάβουν επίσης μια νέα δυνατότητα πλοήγησης στους Χάρτες Apple που θα τους επιτρέψει να επιλέξουν διαδρομές με βάση τον χρόνο έως τον προορισμό, τη συνολική απόσταση ή τον αριθμό των λόφων.

Η εφαρμογή Δραστηριότητα, η οποία φιλοξενεί τους δακτυλίους δραστηριότητας και την περίληψη της ημέρας σας, έχει μετονομαστεί στο WatchOS 7. Θα ονομάζεται εφαρμογή Fitness τόσο στο Apple Watch όσο και στο iPhone. Αν και η εφαρμογή παραμένει πολύ παρόμοια στο ρολόι, έχει έναν ελαφρύ επανασχεδιασμό στο iPhone. Έχει μια πιο περιεκτική σελίδα περίληψης και έναν πιο διαισθητικό τρόπο για να βρείτε τα στατιστικά σας με μια ματιά.

Το WatchOS 7 σας κρατά συνεπή στο πλύσιμο των χεριών
Ξέρετε ότι ζούμε σε μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές, όταν το πλύσιμο των χεριών λαμβάνει σχεδόν τόσο χρόνο αέρα όσο και τον εντοπισμό ύπνου στην κεντρική σημείωση. Το Apple Watch θα χρησιμοποιήσει τους αισθητήρες κίνησης και το μικρόφωνο για να καταλάβει πότε πλένετε τα χέρια σας και να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά. Μόλις προσδιοριστεί ότι είστε στο νεροχύτη, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των 20 δευτερολέπτων, η οποία είναι η βέλτιστη διάρκεια βάσει των οδηγιών του CDC. Μπορεί ακόμη και να σας υπενθυμίσει να το κάνετε μόλις μπείτε στο σπίτι σας.

Άλλα χαρακτηριστικά υγείας
Το WatchOS 7 προχωρά στην εφαρμογή Noise ένα βήμα παραπέρα επεκτείνοντας τις ειδοποιήσεις θορύβου στα επίπεδα των ακουστικών. Το Apple Watch παρακολουθεί ήδη τον θόρυβο περιβάλλοντος και ειδοποιεί τους χρήστες όταν φτάνει σε επίπεδα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απώλεια ακοής. Αλλά τώρα θα κάνει το ίδιο όταν ακούτε ήχο μέσω των ακουστικών σας από το iPhone, το iPod ή το Apple Watch. Θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν έχετε υπερβεί τον προτεινόμενο όγκο ή το χρόνο ακρόασης που έχει δοθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Υπάρχει επίσης μια νέα μέτρηση υγείας που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την κινητικότητά τους και τις καρδιαγγειακές τους δυνατότητες. Η προχωρημένη ηλικία ή οι τραυματισμοί μπορούν να επηρεάσουν την ισορροπία και τη συνολική ικανότητα των ανθρώπων να κινηθούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το Apple Watch χρησιμοποιεί τους αισθητήρες κίνησης (καθώς και τους αισθητήρες κίνησης στο iPhone) για να πάρει μια εικόνα του πώς μοιάζει με την πάροδο του χρόνου, παρόμοια με μια “δοκιμή 6 λεπτών με τα πόδια” που θα κάνατε κανονικά σε ένα εργαστήριο. Εάν αυτά τα δεδομένα κοινοποιηθούν σε έναν γιατρό, θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό προβλημάτων κινητικότητας πριν φτάσουν στο σημείο να επηρεάσουν την υγεία σας.

Το Apple Watch διαθέτει επίσης μια νέα επιλογή Chronograph Pro, η οποία έχει ένα ταχύμετρο αναλογικού τύπου που μετρά την ταχύτητα και την απόσταση και διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη επιλογή κειμένου και νέα φίλτρα φωτογραφιών. Και θα μπορείτε να προσθέσετε νέες επιπλοκές για τις εφαρμογές κάμερας, απομακρυσμένου, ύπνου και συντομεύσεων της Apple.

Το χαρακτηριστικό του κλειδιού αυτοκινήτου μετατρέπει το ρολόι σας σε βασικό fob
Με τις ενημερώσεις, το Apple Watch μπορεί να γίνει βασικό στοιχείο για το αυτοκίνητό σας. Δεν θα μπορείτε να εκχωρήσετε δικαιώματα κλειδιού αυτοκινήτου όπως στο iPhone, αλλά θα μπορείτε να τα αποδεχτείτε εάν κοινοποιηθούν σε εσάς μέσω της εφαρμογής Πορτοφόλι. Η δυνατότητα κλειδιού αυτοκινήτου θα είναι διαθέσιμη μόνο στο Apple Watch Series 5 ή μεταγενέστερη (υποθέτοντας ότι θα έχουμε μια Σειρά 6 το φθινόπωρο) και θα είναι συμβατή μόνο με επιλεγμένα μοντέλα BMW προς το παρόν.

Άλλες λειτουργίες iOS

  • Το Apple Watch έχει ενσωματωμένες απαντήσεις για την εφαρμογή Μηνύματα
  • Το Siri μπορεί να διαβάσει τα κείμενά σας όταν συνδέεται με ακουστικά
  • Το Apple Watch θα λάβει μια εφαρμογή μετάφρασης που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν ολόκληρες συνομιλίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εφαρμογή Apple Watch Blood Oxygen: Πώς λειτουργεί και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πως θα βρεις το κινητό σου όταν είναι στο αθόρυβο και το ψάχνεις;