in

Galaxy S22 Ultra: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το S Pen της Samsung

Το Samsung Galaxy S22 Ultra έφτασε και, όπως ο προκάτοχός του, έρχεται με τη γραφίδα της Samsung – το S Pen. Τι είναι αυτή η γραφίδα και τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν; Μάθετε εδώ στο NextPit.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S22 της στον κόσμο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με πολλή θαυμασμό. Εκτός από το Galaxy S22 και το ελαφρώς μεγαλύτερο Galaxy S22+, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο ολοκαίνουργιο Galaxy S22 Ultra. Το premium μοντέλο θυμίζει έντονα τις καλύτερες μέρες όταν υπήρχε το Galaxy Note. Εκτός από την πιο έντονη σχεδίαση που αποδίδεται κυρίως στο S Pen, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι το S Pen μπορεί να τοποθετηθεί στην ειδική υποδοχή του S22 Ultra, σε αντίθεση με το περσινό μοντέλο που δεν είχε σχεδιαστεί σωστά. Μαγνήτες, Samsung. Πραγματικά?

Το έξυπνο στυλό της Samsung γνωρίσαμε το 2011 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Galaxy Note. Από τότε, το S Pen έχει μάθει πολλά. Πριν εξερευνήσουμε τι επιφυλάσσει το S Pen 2022, μπορείτε πρώτα να δείτε το πρακτικό μας βίντεο του Galaxy S22 Ultra:

Θα μπορούσατε να το δείτε στο βίντεο: Η γραφίδα επέστρεψε εκεί που ανήκει. Το Galaxy S21 Ultra ήταν ήδη συμβατό με τη γραφίδα της Samsung, αλλά δεν είχε χώρο για το αξεσουάρ, για να μην αναφέρουμε ότι έπρεπε να το αγοράσετε ξεχωριστά. Έτσι, η Samsung προωθεί το S Pen αυτή τη φορά: Από το να είναι απλώς αξεσουάρ, έχει εξελιχθεί σε μόνιμο στοιχείο του Galaxy S22 Ultra!

Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή: Δεν θα χάσετε το S Pen τόσο εύκολα και δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδική θήκη και φορτίζεται απευθείας όταν τοποθετηθεί στο smartphone.

Υποστήριξη Bluetooth, εδώ είστε!
Εξακολουθώ να ηχεί στα αυτιά μου η ατάκα του Antoine όταν παραπονέθηκε για το χάος του S Pen πέρυσι. Το S Pen έπρεπε να αγοραστεί ξεχωριστά, δεν μπορούσε να τοποθετηθεί στη συσκευή και ήταν λειτουργικά εξοπλισμένο. Αυτό ήταν πραγματικά μια κακή αρχή για το πρώτο S Pen για τη σειρά Galaxy S.

Η γραφίδα που διατίθεται με το Galaxy S22 Ultra είναι πλήρως λειτουργικά και εφάμιλλη με ό,τι ήταν δυνατό με το S Pen στο Galaxy Note 20 Ultra. Αυτό σημαίνει ότι το νέο μοντέλο Ultra επωφελείται από τη λειτουργία Bluetooth του S Pen, η οποία απορρίφθηκε στο S21 Ultra. Έτσι, οι λάτρεις του Galaxy Note μπορούν να κρατούν σημειώσεις, να μεταφράζουν κείμενο και να κάνουν πολλά περισσότερα με το εργαλείο σμίκρυνσης. Ακολουθεί μια επισκόπηση των πιο σημαντικών λειτουργιών που μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για πολλές γενιές S-Pen:

Δημιουργία σημείωσης: Δημιουργεί σημειώσεις σε ένα αναδυόμενο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στο “Samsung Notes” ή σε άλλη εφαρμογή σημειώσεων.
Έξυπνη επιλογή: Επιλέγει μια περιοχή χρησιμοποιώντας το S Pen και εκτελεί ενέργειες όπως κοινή χρήση ή αποθήκευση.
Στιγμιότυπο οθόνης Σημείωση: Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης και σχολιάστε το με σημειώσεις ή ένα σχέδιο.
Ζωντανό μήνυμα: Δημιουργήστε και στείλτε τα δικά σας μηνύματα με φόντο της επιλογής σας. Μπορείτε να καταγράψετε ό,τι γράφετε ή σχεδιάζετε και να το αποθηκεύσετε ως GIF.
Μετάφραση: Κρατήστε το S Pen πάνω από μια λέξη ή απόσπασμα κειμένου για να μεταφράσετε αυτό που έχετε γράψει.
Bixby Vision: Χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του Bixby Vision για να αναζητήσει παρόμοιες εικόνες, μέρη ή πληροφορίες ή να αναγνωρίσει και να μεταφράσει κείμενο.
Μεγέθυνση: Κρατήστε το S Pen σε μια περιοχή της οθόνης για μεγέθυνση.

Ακολουθεί ένα άλλο χαρακτηριστικό για το οποίο η Samsung μπορεί να είναι πολύ περήφανη: Μπορείτε να μετατρέψετε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας σε κείμενο με το Samsung Notes, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας. Χάρη στην υποστήριξη BLE, μπορείτε επίσης να χειρίζεστε το Galaxy S22 Ultra χρησιμοποιώντας χειρονομίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εκκινήσετε την εφαρμογή της κάμερας μέσω του “Air Action” και να πατήσετε το κουμπί κλείστρου χωρίς να αγγίξετε την οθόνη του smartphone. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στις εφαρμογές, να κάνετε μεγέθυνση σε εικόνες, να καλέσετε τη λειτουργία “Έξυπνη επιλογή” ή να αυξήσετε την ένταση του ήχου στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής.

Τι νέο υπάρχει για το S Pen για το Galaxy S22 Ultra;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει κάτι νέο από άποψη λειτουργικότητας. Ουσιαστικά, το smartphone κληρονομεί τα ήδη γνωστά κόλπα του S Pen. Ωστόσο, αυτό είναι απολύτως εντάξει γιατί, όπως αναφέρθηκε, είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την έκδοση S21 Ultra. Η Samsung αυτή τη στιγμή είναι πολύ περήφανη για το γεγονός ότι η καθυστέρηση έχει μειωθεί σημαντικά για άλλη μια φορά! Σε σύγκριση με το Note 20, η καθυστέρηση έχει μειωθεί κατά άλλο 70 τοις εκατό – μειώνοντάς την σε λιγότερο από τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Ο λανθάνοντας χρόνος του προκατόχου των εννέα χιλιοστών του δευτερολέπτου ήταν ήδη τόσο χαμηλός που η γραφή ήταν αρκετά φυσική. Σύμφωνα με τη Samsung, το γράψιμο στην οθόνη του Galaxy S22 Ultra είναι τώρα πραγματικά σαν να χρησιμοποιείτε ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί. Φυσικά θα αναφέρουμε πόσο φυσικό αισθάνεται πραγματικά στην επερχόμενη κριτική μας.

Ένα άλλο σημείο που ήταν σημαντικό να συλλέξουμε από τη Samsung στην εκδήλωση Galaxy Unpacked: Αειφορία! Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο θαλάσσιο πλαστικό σε ορισμένα εξαρτήματά της. Για λόγους ποιότητας, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πολύ περιορισμένο βαθμό, αλλά η Samsung χρησιμοποιεί αυτό το υλικό για τον διακόπτη έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας, καθώς και για τη θήκη της κάρτας SIM, για παράδειγμα. Η Samsung χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο θαλάσσιο πλαστικό για το εσωτερικό μέρος της θήκης S Pen.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες στο Android

Πώς να ελευθερώσετε χώρο στον Λογαριασμό σας Google