in

3 απαραίτητα αξεσουάρ Apple iPhone που πραγματικά αξίζει να αγοράσετε

Γράφουμε για τα καλύτερα τηλέφωνα σε καθημερινή βάση, αλλά σπάνια αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να εξετάσουμε τα αξεσουάρ – θήκες, φορτιστές και προσαρμογείς – που κάνουν αυτά τα προϊόντα ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κρύψει την προτίμησή μου για το iPhone έναντι του Android, οπότε σε αυτό το άρθρο, σκέφτηκα να μοιραστώ τα τρία αξεσουάρ iPhone που χρησιμοποιώ μαζί με το iPhone 15 Pro για να αξιοποιήσω το καλύτερο για μένα. Το iPhone Apple κυκλοφόρησε ποτέ (τις επόμενες εβδομάδες, θα δημοσιεύσουμε μια έκδοση αντίστοιχη με Android της ίδιας μορφής). Παρεμπιπτόντως, και τα τρία προϊόντα της παρακάτω λίστας είναι διαθέσιμα για αγορά απευθείας από την Apple.
Φορτιστής Apple MagSafe
Ήμουν δύσπιστος σχετικά με τα πλεονεκτήματα της φόρτισης MagSafe στην αρχή – σε τελική ανάλυση, το να έχετε έναν μαγνητικό φορτιστή κουμπωμένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας καθιστά ουσιαστικά περιττό όλο το «ασύρματο» πράγμα – αλλά ο επίσημος φορτιστής MagSafe της Apple αξίζει απολύτως για λόγους ευκολίας και μόνο.
Εάν διαθέτετε iPhone 12 ή μεταγενέστερο, αυτός ο κομψός δίσκος θα φορτίσει τη συσκευή σας έως και 15 W και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για την κατοχή του σωστού καλωδίου φόρτισης (αν μετακινηθείτε από ένα iPhone 12 εξοπλισμένο με Lightning σε ένα iPhone 15 με USB-C, για παράδειγμα, δεν θα χρειαστεί να επανεπενδύσετε σε νέο φορτιστή).
Επιπλέον, ο φορτιστής MagSafe της Apple μπορεί να συμπληρώσει την ασύρματη θήκη φόρτισης που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία των AirPods, οπότε αν διαθέτετε ένα iPhone 15 (USB-C) και τα παλιάς γενιάς AirPods (Lightning), αυτό εξακολουθεί να είναι ένα λύση φόρτισης που ταιριάζει σε όλα.
Πορτοφόλι Apple iPhone FineWoven με MagSafe
Επιμένοντας στο θέμα MagSafe, το πορτοφόλι MagSafe της Apple είναι ένα άλλο από τα καλύτερα αξεσουάρ MagSafe που διατίθενται το 2024. Στην πραγματικότητα κατέχω τη δερμάτινη έκδοση αυτού του προϊόντος που έχει ήδη καταργηθεί, η οποία έχει κρατήσει εξαιρετικά καλά παρά την ηλικία του, αλλά από τότε που αυτό το πορτοφόλι MagSafe αντικαταστάθηκε από μια έκδοση FineWoven το 2023, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν ψάχνετε έναν τρόπο να διατηρήσετε τις κάρτες σας ασφαλείς και υγιείς χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε ένα πραγματικό πορτοφόλι.
Ναι, είναι αλήθεια ότι το νέο υλικό FineWoven της Apple δεν πήγε καλά στους πελάτες που αγόρασαν τις θήκες τηλεφώνων FineWoven, αλλά το πορτοφόλι FineWoven MagSafe είναι τουλάχιστον συμβατό με το δίκτυο Find My της εταιρείας (η δερμάτινη έκδοση πρώτης γενιάς δεν ήταν, και μόνο μερικά πορτοφόλια MagSafe τρίτων είναι συμβατά με το Find My το 2024). Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να εντοπίσετε το πορτοφόλι σας, εάν το τοποθετήσετε λάθος.
Το πορτοφόλι FineWoven MagSafe υποστηρίζει έως και τρεις κάρτες και μπορεί να στοιβάζεται πάνω από μια θήκη iPhone που είναι συμβατή με MagSafe, επομένως δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την προστασία για ευκολία.
Apple AirTag
Εντάξει, αυτό δεν είναι αυστηρά αξεσουάρ iPhone, από μόνο του, αλλά αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη σε ένα Apple AirTag, χάνετε κάποια σοβαρή ηρεμία. Στον σημερινό κόσμο του μιλίου το λεπτό, μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε τα ίχνη των μικρών πραγμάτων – και το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά. Τα Apple AirTags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε την τοποθεσία των φαινομενικά ανθρωπόμορφων κλειδιών, του πορτοφολιού ή της βαλίτσας σας από την άνεση του iPhone σας, και θα είστε ευγνώμονες για το επένδυση όταν συνειδητοποιήσετε ότι οι αποσκευές σας στην πραγματικότητα δεν μπήκαν στο αεροπλάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποια μπαταρία, το Android 15 επιτρέπει να βλέπεις πόση “ζωή” έχει κάθε κομμάτι hardware

Έχει πέσει το Facebook; Δείτε πώς μπορείτε να το ελέγξετε και να το διορθώσετε