in ,

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων μιας τηλεόρασης Insignia

Ακόμη και η σειρά τηλεοράσεων Best Buy

Ακόμη και η σειρά τηλεοράσεων Best Buy, Insignia, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα σε κάθε άλλη τηλεόραση στην αγορά. Η εικόνα μπορεί να μην λειτουργεί, η μονάδα τροφοδοσίας πηγαίνει άσχημα και ίσως η τηλεόραση σταματά να λειτουργεί. Μην το θεωρείτε ως χτύπημα κατά της μάρκας – καμία από τις μάρκες δεν ξεφεύγει από κοινά προβλήματα

Όπως οποιαδήποτε τηλεόραση με δυσλειτουργία, η αντιμετώπιση προβλημάτων μιας τηλεόρασης Insignia είναι αρκετά απλή και απλή.

Αποτυχία σύνδεσης με Διαδίκτυο
Υπάρχουν μόνο δύο πιθανοί λόγοι για τους οποίους η τηλεόρασή σας Insignia δεν θα συνδεθεί στο Διαδίκτυο: η περιοχή σας αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή διακοπή λειτουργίας, οπότε ο πάροχος υπηρεσιών σας μπορεί να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες ή οι ρυθμίσεις του Διαδικτύου σας εμποδίζουν την κοινή χρήση δεδομένων.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, εάν η τηλεόραση Insignia δεν θα συνδεθεί με Wi-Fi, ελέγξτε ξανά τις ρυθμίσεις Wi-Fi τόσο στην ίδια την τηλεόραση όσο και στον δρομολογητή σας και ή στο μόντεμ.

“Που είναι η εικόνα?”
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια τηλεόραση που παίζει ήχο, αλλά η εικόνα λείπει. Εάν το αντιμετωπίζετε με μια τηλεόραση Insignia, τότε υπάρχει ανταλλακτικό ανταλλακτικό. Θα γνωρίζετε με βεβαιότητα αν φωτίζετε ένα φως στην οθόνη ενώ είναι ενεργοποιημένο. Βλέπετε την εικόνα τώρα;

Σε περίπτωση που είδατε μια εικόνα όταν λάμπει ένα φως στην οθόνη, το στοιχείο φωτισμού έχει πάει άσχημα. Τώρα, θα μπορούσατε να το αντικαταστήσετε, αλλά τα χρήματα που δαπανώνται σε ένα ανταλλακτικό, καθώς και η δουλειά που ένας επαγγελματίας θα έβαλε σε αυτό θα σας κοστίσει σχεδόν όσο μια ολοκαίνουργια τηλεόραση, ίσως ακόμη και περισσότερο.

Με άλλα λόγια, μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε την τηλεόραση και να απορρίψετε την παλιά, σπασμένη σωστά.

Η εικόνα δεν ταιριάζει
Όταν η εικόνα δεν ταιριάζει στην οθόνη, είναι πολύ σπάνιο ότι αυτό είναι σφάλμα υλικού. Αντ ‘αυτού, είναι συνήθως μια ελαττωματική ρύθμιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη ρύθμιση!

1. Πιάστε το τηλεχειριστήριό σας και πατήστε το κουμπί μενού. Όταν εμφανιστεί, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εικόνας.

3. Στην επόμενη σελίδα των Ρυθμίσεων εικόνας, εντοπίστε το Μέγεθος εικόνας. Επιλέξτε το και επιλέξτε ένα νέο μέγεθος που ταιριάζει στην οθόνη σας.

Σφάλμα “Χωρίς σήμα” ή αποχρωματισμένη οθόνη
Εάν η τηλεόραση σας λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο σήμα, πρέπει να ελέγξετε τα καλώδια. Ξεκινήστε αποσυνδέοντας τα καλώδια HDMI από το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Πριν τα συνδέσετε ξανά, βεβαιωθείτε ότι οι ίδιες οι θύρες δεν είναι κολλημένες σε σκόνη ή βρωμιά. Μια βρώμικη θύρα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άγγιγμα του καλωδίου και της θύρας HDMI και όταν δεν αγγίζουν, το σήμα δεν μπορεί να σταλεί και η τηλεόρασή σας δεν θα εμφανίζει την εικόνα. Αφού τοποθετήσετε ξανά το καλώδιο HDMI, ελέγξτε ξανά ότι βρίσκεστε στο σωστό κανάλι.

Από την άλλη πλευρά, εάν η οθόνη έχει αποχρωματιστεί ή παραμορφωθεί, τότε η ανάλυση στην οποία προσπαθείτε να εμφανίσετε την εικόνα είναι υπερβολική για να χειριστεί η τηλεόραση. Μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Δοκιμάστε να μειώσετε την ανάλυση της οθόνης σε αυτήν που υποστηρίζει το Insignia TV.

Η τηλεόραση δεν θα ενεργοποιηθεί
Και τώρα στο χειρότερο από όλα: μια τηλεόραση Insignia που αρνείται να ανάψει. Αυτό είναι ένα τσίμπημα επειδή είναι πιθανό και πιθανό το ζήτημα να σχετίζεται με αστοχία υλικού. Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανό ότι χρειάζεται επαναφορά ισχύος.

1. Ξεκινήστε αποσυνδέοντας το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα.

2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 60 δευτερόλεπτα. Μην είστε ανυπόμονοι και κρατήστε το για 30 δευτερόλεπτα. κρατήστε το για πλήρη 60 δευτερόλεπτα.

3. Μετά από ένα λεπτό κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας, συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε την τηλεόραση.

Εάν ήταν επιτυχές, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δρόμο η μονάδα τροφοδοσίας ή το PSU θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ωστόσο, εάν δεν ήταν, το PSU ή η μητρική πλακέτα θα πρέπει να εξεταστεί για τυχόν ζημιά και, πιθανώς, να αντικατασταθεί. Δυστυχώς, το κόστος των ανταλλακτικών, συν το έργο που θα κάνει ένας επαγγελματίας στην αντικατάστασή του θα σας κοστίσει πολύ ή περισσότερο από την απλή αντικατάσταση της τηλεόρασης.

Συμπέρασμα
Όπως μπορείτε να δείτε, ακόμη και το Insignia αντιμετωπίζει κοινά τηλεοπτικά προβλήματα. Και όπως όλες οι άλλες τηλεοπτικές μάρκες, δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Όταν συμβαίνει, η ηλικία είναι κυρίως ένας παράγοντας. Εάν είχατε την ίδια τηλεόραση για αρκετά χρόνια, η εντροπία είχε μεγαλύτερη επίδραση σε αυτήν από μια ολοκαίνουργια, με αποτέλεσμα περισσότερες πιθανότητες να πάει στραβά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να δείτε απαντήσεις στο Twitter

15 τρόποι επίλυσης προβλημάτων σύζευξης Bluetooth