in

Το φορητό πάνελ 15,6 ιντσών 4K του InnoView θα μπορούσε να είναι το απόλυτο αξεσουάρ οθόνης αφής

Η φορητή οθόνη αφής InnoView 15,6″ 4K HDR είναι ένα ανώτερο αξεσουάρ για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία στον επιτραπέζιο υπολογιστή και τις φορητές συσκευές σας. Ελέγχει σχεδόν όλα τα πλαίσια για απόδοση και χρησιμότητα.

Οι φορητές οθόνες είναι συχνά περισσότερο ταλαιπωρία στη χρήση παρά ευκολία, ειδικά όταν ταξιδεύετε. Επίσης, συνήθως δεν ανταποκρίνονται στο απολαυστικό παιχνίδι και την προβολή ταινιών ως δευτερεύουσες οθόνες, εκτός εάν το tablet ή η οθόνη του υπολογιστή είναι κλειστό για χώρο.

Ωστόσο, η τεχνολογία αφής 10 σημείων και η μεταλλική κατασκευή αυτής της φορητής οθόνης LCD IPS αφήνουν πολύ λίγα πράγματα να ευχηθούμε, ανεξάρτητα από το υλικό για φορητές συσκευές ή επιτραπέζιους υπολογιστές.

Είναι κατασκευασμένο από κορυφαία πλακέτα από κράμα αλουμινίου, ενσωματωμένα διπλά στερεοφωνικά ηχεία, ρυθμιζόμενο μεταλλικό στήριγμα και οθόνη αφής 4K που προσφέρει προβολή αναλογίας διαστάσεων 16:9. Η φορητή οθόνη προσφέρει 500 nits φωτεινότητας και ευκρίνειας με ανάλυση 3840 x 2160 pixel.

Συνολικά, αυτό το μοντέλο παρέχει την καλύτερη απόδοση που βρήκα τόσο από μεγαλύτερες όσο και από μικρότερες φορητές οθόνες. Σε αντίθεση με πολλές φορητές οθόνες που δοκίμασα, αυτή ενεργοποιείται με ένα μόνο καλώδιο USB-C συνδεδεμένο στη συσκευή υποδοχής.

Η μη ανάγκη σύνδεσης στην πρίζα τοίχου με ξεχωριστό καλώδιο φέρνει νέο νόημα στην κινητικότητα των φορητών οθονών.

Ελαφρύ αλλά βαρύ
Μέχρι την πρακτική μου εμπειρία με αυτήν την οθόνη 15,6 ιντσών βάρους δύο κιλών, απέφευγα γενικά τις φορητές οθόνες χαμηλότερης ποιότητας. Συνήθως, είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ υπολογιστών που πρέπει να ανέχονται όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Η περιορισμένη λειτουργικότητα και οι λιγότερο ικανές οπτικές οθόνες τις καθιστούν κυριολεκτικά την τελευταία λύση για την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και του οικιακού γραφείου ως δεύτερες οθόνες.

Αυτό δεν συμβαίνει με αυτό το μοντέλο InnoView. Φυσικά, αυτή η μονάδα δεν είναι μια συσκευή προϋπολογισμού ή μεσαίας κατηγορίας. Ωστόσο, αξίζει την υψηλότερη τιμή για την απόδοση που προσφέρει.

Το PM004 του InnoView έχει στιβαρή κατασκευή και μοντέρνα εμφάνιση, με στρογγυλεμένα λεπτά πλαίσια στις τρεις πλευρές σε διαστημικό γκρι πλαίσιο αλουμινίου. Το χρώμα φαίνεται γκριζωπό στο πίσω πλαίσιο, αλλά η κυρίως μαύρη απόχρωση του κάτω τεταρτημορίου της στεφάνης συνδυάζεται όμορφα με τη μαύρη οθόνη όταν δεν είναι ενεργοποιημένη.

Η οθόνη είναι ευκρινής και λαμπερή με εξαιρετική ανάλυση που έχει πλήρη οπτική γωνία 178 μοιρών. Η απόδοση του βίντεο δεν έχει καθυστέρηση και έχει εντυπωσιακή αντίθεση. Η απόδοση είναι σταθερά εντυπωσιακή είτε παίζετε παιχνίδι, είτε καταναλώνετε βίντεο είτε συναρπαστικό περιεχόμενο ροής.

Το στοιχείο έχει διαστάσεις 13,98 x 8,86 x 0,43 ίντσες. Συνοδεύεται από μια ελκυστική θήκη με επένδυση.

Δεν χρειάζονται ειδικοί οδηγοί. Εκτός συσκευασίας, αυτό το μοντέλο λειτουργεί χωρίς αλλαγές διαμόρφωσης στον κεντρικό υπολογιστή ή στη φορητή συσκευή. Συνοδεύεται από καλώδια για σύνδεση με τις περισσότερες συσκευές. Αυτά περιλαμβάνουν δύο καλώδια USB Type-C σε USB Type-C, ένα καλώδιο Mini HDMI σε HDMI και ένα καλώδιο On-the-Go (OTG) με προσαρμογέα πρίζας τοίχου 30 watt.

Η οθόνη είναι συμβατή με υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές Windows, Macintosh και Linux, καθώς και με Chromebook, τα περισσότερα smartphone και μια ποικιλία tablet Android. Λειτουργεί επίσης καλά με PS3, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, καθώς και με άλλες συσκευές παιχνιδιών.

Περίληψη πλάγιας όψης
Ο συμπαγής σχεδιασμός του PM004 ευθυγραμμίζει άφθονες θύρες σύνδεσης και χειριστήρια τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά του κάτω τμήματος της οθόνης, όπου μια παχύτερη βάση συγκρατεί τα εξαρτήματα υλικού της μονάδας. Οι θύρες βρίσκονται σε μια εσοχή πίσω από τη στεφάνη.

Στην κάτω πλευρά αυτής της βάσης υπάρχουν διπλά ηχεία. Είναι ένα από τα λίγα απογοητευτικά στοιχεία αυτής της κατά τα άλλα υποδειγματικής φορητής οθόνης. Ο ήχος στερείται πολύ ως προς τον διαχωρισμό του βασικού ή στερεοφωνικού ήχου. Η θέση τους προς τα κάτω μειώνει κάπως την ένταση όταν η οθόνη δεν κρατιέται ή δεν είναι τοποθετημένη επίπεδη πάνω σε ένα γραφείο.

Η αριστερή πλευρά φιλοξενεί τρεις θύρες USB Type-C για να φιλοξενήσει το τροφοδοτικό (αν χρειάζεται) και καλώδια για σύνδεση με τον κεντρικό υπολογιστή, την κονσόλα παιχνιδιών, το tablet ή το smartphone. Στη δεξιά πλευρά υπάρχει το κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης, η θύρα Mini HDMI και η θύρα μίνι ακουστικών.

Πιέστε το διακόπτη τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη φορητή οθόνη. Το κουμπί λειτουργίας διπλασιάζει ως σημείο πρόσβασης για τα χειριστήρια λειτουργιών στην οθόνη.

Τα χειριστήρια της οθόνης βασίζονται στην αφή, καθιστώντας εύκολη την προσαρμογή των ρυθμίσεων. Σύρετε το διακόπτη τροφοδοσίας προς τα κάτω για να εκκινήσετε τον πίνακα ελέγχου της οθόνης αφής.

Στοιχεία υψηλής απόδοσης
Η τεχνολογία G+FF (γυαλί κάλυψης, συν αισθητήρας διπλού φιλμ) υποστηρίζει πιο ακριβή και ευαίσθητη αφή και στα άκρα των δακτύλων και στη γραφίδα για σχέδιο. Η ευρεία γκάμα χρωμάτων Adobe RGB καλύπτει μεγαλύτερο εύρος για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες χρώματος, δίνει πλήρη αναπαραγωγή σε φωτογραφίες σε μορφή RAW και παρέχει στους φωτογράφους περισσότερο χώρο μετά την παραγωγή.

Η χωρητικότητα 10 bit σε υψηλό βάθος χρώματος σε σύγκριση με τα 8 bit παρουσιάζει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, τα οποία μπορούν να φέρουν μια πιο φυσική και ομαλή μετάβαση χρώματος. Αυτή η οθόνη υποστηρίζει επίσης βαθμονόμηση χρωμάτων υλικού.

Αυτή η φορητή οθόνη λειτουργεί καλά για να αντικατοπτρίζει ή να επεκτείνει την κύρια οθόνη για οτιδήποτε δημιουργείτε, παρακολουθείτε ή παίζετε με τις δυνατότητές της στην οθόνη 4K-UHD.

Όταν συνδέεται σε κινητό τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή, η φορητή οθόνη ανιχνεύει τον προσανατολισμό και αλλάζει αυτόματα την οθόνη σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία ανάλογα με τη θέση του προϊόντος. Αυτή η λειτουργία βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της εργασίας και την ψυχαγωγία όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη ως συσκευή χειρός, την τοποθετείτε σε επίπεδη επιφάνεια ή τη γωνία με τη ρυθμιζόμενη βάση.

Συνολικά, η πραγματική λειτουργία plug-and-play των διπλών θυρών USB Type-C σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν την οθόνη με συνδεδεμένο μόνο ένα καλώδιο USB-C. Αυτό σας προσφέρει καλύτερη ροή βίντεο και μια εκπληκτική εμπειρία προβολής κατά την κοινή χρήση οθόνης, την επεξεργασία εικόνων και βίντεο, την παρακολούθηση ταινίας ή το παιχνίδι.

Hands-On Impressions
Το InnoView έθεσε το υψηλό σημείο με τη φορητή οθόνη PM004. Είναι ένας απροβλημάτιστος σύντροφος για την επέκταση της ακίνητης περιουσίας της οθόνης με κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και tablet με μικρή οθόνη.

Ειλικρινά, η ευκολία χρήσης και η λειτουργικότητά του με εξέπληξαν. Αυτή η φορητή οθόνη διπλασιάζει εύκολα τη χρησιμότητά της ως μια αρκετά ικανή δεύτερη οθόνη για τον επιτραπέζιο σταθμό εργασίας μου.

Γιατί; Η ευκρινή ανάλυση 4K και η προβολή 15,6 ιντσών μου επιτρέπουν να απλώσω τον χώρο προβολής μου όταν δημιουργώ περιεχόμενο και κάνω γραφική επεξεργασία. Ακόμη και η παρακολούθηση περιεχομένου ροής είναι πολύ πιο ευχάριστη χάρη στα ζωντανά χρώματα και την αστρική οθόνη της οθόνης.

Ένα ακόμη όφελος παραγωγικότητας
Συνήθως, οι δεύτερες οθόνες — φορητές ή επιτραπέζιοι υπολογιστές πλήρους μεγέθους — θα εμφανίζουν μόνο τα περιεχόμενα ενός παραθύρου που σύρεται σε αυτό. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μενού ή άλλους εκτοξευτές, επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία επιφάνειας εργασίας γραμμής πάνελ στη δευτερεύουσα οθόνη. Όχι τόσο με το PM004.

Η οθόνη αφής InnoView 4K μπορεί να αναπαράγει την προβολή επιφάνειας εργασίας που είναι διαθέσιμη στην κύρια οθόνη. Συμπεριλαμβανομένων, όπως φαίνεται εδώ, της βάσης και των εικονιδίων στο Chrome OS που είναι πλήρως λειτουργικά.

Αυτή η λειτουργία υπάρχει επίσης με μια άλλη φορητή οθόνη InnoView που δοκίμασα πρόσφατα. Αλλά αυτή η λειτουργικότητα δεν υπάρχει με υπολογιστές με Windows και Linux. Δεν το δοκίμασα σε υπολογιστή Mac.

Αυτή είναι μια ιδανική λειτουργία εάν χρησιμοποιείτε Chromebook. Σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε τον υπολογιστή από οποιαδήποτε οθόνη, επιτρέποντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα σαν να χρησιμοποιείτε δύο υπολογιστές σε έναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Apple Vision Pro και γιατί το Goovis G3 Max μπορεί να είναι καλύτερο

Το smartphone Tesla θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι