in , ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να κάνετε τα ενσύρματα ακουστικά σας ασύρματα

Με Bluetooth σύνδεση

Οι κατασκευαστές είναι επιθετικοί όταν πρόκειται να θάβουν ενσύρματα ακουστικά και είναι περισσότερο υπέρ του ασύρματου δικτύου. Και γιατί όχι? Τα καλώδια παρεμποδίζουν. Με το πόσο γρήγορο και ισχυρό Bluetooth έχει γίνει, γίνεται μια εντελώς βιώσιμη επιλογή. Ωστόσο, τα ενσύρματα ακουστικά δεν είναι ακόμη νεκρά και πιθανότατα δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά όταν ρίξετε μια ματιά σε μερικά υψηλής ποιότητας ασύρματα ακουστικά – που συνήθως είναι η μόνη σας επιλογή – θα αρχίσετε να δαγκώνετε τα νύχια σας από τις τιμές. Ένα σταθερό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών θα σας αποφέρει τουλάχιστον 60 $. Μη φοβάστε, γιατί υπάρχει μια λύση που θα σας κοστίσει μόνο ένα κλάσμα αυτής της τιμής.

Αντί να ξοδεύετε χρήματα σε ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών, γιατί να μην επενδύσετε σε έναν προσαρμογέα Bluetooth; Θα σας επιτρέψει να πάρετε ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά και να τα κάνετε Bluetooth ικανό μόνο για ένα κλάσμα του κόστους.

Προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων στο Audio-Technica ATH M50x
Τα ακουστικά Audio-Technica ATH M50x Professional Studio Monitor είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι ακουστικών που δεν είναι μόνο κομψά, αλλά η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική όπως και ο σχεδιασμός. Εάν έχετε ένα ζευγάρι από αυτά τα κακά αγόρια, υπάρχει λόγος να τα χρησιμοποιείτε ακόμα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τριών διαφορετικών καλωδίων, αλλά αυτό που λείπει είναι η λειτουργικότητα Bluetooth. Ωστόσο, αυτό μπορεί εύκολα να επιδιορθωθεί συνδέοντας τον ασύρματο προσαρμογέα Bluetooth του East Brooklyn Labs που ταιριάζει άψογα με τη σχεδίαση του Audio-Technica ATH M50x.

Ο ασύρματος προσαρμογέας Bluetooth διαθέτει μερικά δικά του προνόμια. Πρώτον, έρχεται με ένα ελαστικό εξωτερικό που βοηθά στη μείωση της πιθανότητας ζημιάς εάν πέσει. Δεύτερον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επιβλητική 8 ώρες. Τέλος, η ποιότητα του ήχου παραμένει σχετικά ανέπαφη για να είναι προσαρμογέας Bluetooth.

Προσαρμογέας ήχου Bluetooth APEKX
Μία από τις πιο ενοχλητικές πτυχές των ενσύρματων ακουστικών είναι η πράξη να βγάζετε το τηλέφωνό σας και να κοιτάζετε τη μουσική σας για να ακούσετε κάτι. Αυτό απαιτεί συχνά να σταματήσετε νεκρούς στα ίχνη σας. Τι γίνεται όμως αν δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό; Τι γίνεται αν είχατε έναν προσαρμογέα Bluetooth που συνοδεύει κουμπιά αναπαραγωγής ήχου; Λοιπόν, ας παρουσιάσουμε τον προσαρμογέα ήχου Bluetooth της APEKX.

Αυτός ο προσαρμογέας ήχου Bluetooth θα κερδίσει επιπλέον πόντους για να μπορεί να πάρει ασύρματα ακουστικά και να τα κάνει ασύρματα. Όχι, τεχνικά μιλώντας το καλώδιο είναι ακόμα εκεί, αλλά με τον προσαρμογέα υπάρχει περισσότερη ευελιξία. Το σύρμα δεν είναι πλέον δεμένο στο παντελόνι σας, βλέπετε; Ο προσαρμογέας κλιπ στο πουκάμισό σας και είναι εξοπλισμένος με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Ο προσαρμογέας ήχου της APEKX θα λειτουργεί για περίπου 7 ώρες. Αυτό είναι άφθονο χυμό για ένα πρωί σκούντημα. Επιπλέον, διαθέτει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση κλήσεων και θα εξακολουθεί να λειτουργεί έως και 49 πόδια. Για 15,99 $, δεν μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον προσαρμογέα Bluetooth ευκαιρίας που συνοδεύεται από πολλές λειτουργίες.

Ενισχυτής ακουστικών FiiO BTR1 HiFi Bluetooth
Αν ψάχνετε για κάτι πιο υψηλό προφίλ, το Fiio δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενισχυτών υψηλής ποιότητας. Ο ενισχυτής ακουστικών Bluetooth HiFi FiiO BTR1 είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα, είναι από την πιο ακριβή πλευρά που μπορεί να σας προσφέρει έως και 125 $ ανάλογα με τον πωλητή, αλλά αξίζει το κόστος.

Πρώτα απ ‘όλα, αυτός ο προσαρμογέας Bluetooth διαθέτει σχεδόν καμία απώλεια στην ποιότητα ήχου. Όσον αφορά τη ροή ήχου, η ποιότητα είναι εξαιρετικά σημαντική. Θα είστε σε θέση να κουνήσετε το κεφάλι σας για περίπου 8 ώρες πριν από τη φόρτιση αυτής της μικροσκοπικής συσκευής.

Όσο για το σχεδιασμό, μοιάζει περίεργο με κάτι που θα δείτε γύρω από τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Μπορεί να περιμένετε κατά το ήμισυ να βγει μια κασέτα, μέχρι να συνειδητοποιήσετε πόσο μικρή είναι. Ευθυγραμμίστε τρεις πένες και θα έχετε την ουσία του μήκους και του πλάτους της. Το BTR1 έρχεται μόνο με δύο κουμπιά. ένα που ελέγχει την ένταση και το άλλο είναι πολλαπλών χρήσεων, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μικρόφωνο.

Συνολικά, για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα, το BTR1 είναι σίγουρα ένας από τους πιο ακριβούς προσαρμογείς Bluetooth, αλλά αξίζει τον κόπο.

Συμπέρασμα
Υπάρχουν αρκετοί προσαρμογείς ακουστικών Bluetooth στην αγορά, αλλά αυτοί οι τρεις έχουν όλα τα σωστά σημάδια, είτε πρόκειται για ποιότητα είτε για τιμές. Με αυτά τα λόγια, δεν αρχίζει καν να χαράζει την επιφάνεια με ορισμένους προσαρμογείς να είναι μοναδικοί σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, όπως ο προσαρμογέας Bluetooth που ταιριάζει στο Audio-Technica ATH M50x.

Ένα παράδειγμα είναι οι προσαρμογείς Bluetooth για προϊόντα ακουστικών Bose. Αυτά τείνουν να ποικίλλουν στην ποιότητα, αλλά συνήθως είναι άχρηστα όταν θεωρείτε ότι η Bose διαθέτει ήδη μερικά ακουστικά Bluetooth και σε λογικές τιμές. Εάν δεν έχετε χρήματα, πηγαίνετε με τον προσαρμογέα ήχου Bluetooth APEKX.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να “ξεπαγώσετε” το ποντίκι του φορητού σας υπολογιστή

Πώς να μεταφέρετε ένα φιλμ 8mm σε DVD