in ,

This is helpfullThis is helpfull

Ο Βοηθός Google προσθέτει προσαρμοσμένες φωνητικές εντολές και συντομεύσεις για τρίτους

Οι κορυφαίες 30 εφαρμογές στο Google Play store έχουν ήδη προσθέσει νέες προσαρμοσμένες συντομεύσεις

Ο Βοηθός Google προσθέτει προσαρμοσμένες φωνητικές εντολές και συντομεύσεις για εφαρμογές τρίτων.  Οι κορυφαίες 30 εφαρμογές στο Google Play store έχουν ήδη προσθέσει νέες προσαρμοσμένες συντομεύσεις που θα κάνουν τις φωνητικές σας εντολές για κινητές και έξυπνες οθόνες πολύ πιο ευέλικτες και θα μπορούσαν να γίνουν σύντομα περισσότερες ενσωματώσεις.

 

Είναι μέρος των νέων “κάθετων προθέσεων” της Google, η οποία χρησιμοποιεί την Κατανόηση φυσικής γλώσσας του Βοηθού Google (NLU) για να καταλάβει τι ζητάτε και, στη συνέχεια, ανοίξτε τη σωστή σελίδα σε οποιαδήποτε εφαρμογή Android που επιλέγει.

Όπου πριν μπορούσατε να πείτε μόνο, “Γεια Google, ανοίξτε το Twitter” και, στη συνέχεια, πλοηγηθείτε με άγγιγμα από εκεί, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές για να στείλετε ένα Tweet, να αναζητήσετε το Etsy ή το eBay για ένα συγκεκριμένο προϊόν, να ανοίξετε μια συγκεκριμένη λίστα αναπαραγωγής Spotify, να ξεκινήσετε γυμναστική, στείλτε ένα μήνυμα Discord στον φίλο σας και ούτω καθεξής

Αυτές οι ειδήσεις ήρθαν εν μέσω μιας χιονοστιβάδας άλλων νέων βελτιώσεων, λειτουργιών και εργαλείων προγραμματιστή του Google Assistant κατά τη διάρκεια της Ημέρας προγραμματιστών του Βοηθού Google σήμερα.

(Πιστωτική εικόνα: Google)
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google: κάντε το ηχείο Google Home να λειτουργεί για εσάς
Τώρα απλώς “Μιλήστε για πληρωμή” μέσω του βοηθού Google
Ο Βοηθός Google συνεργάζεται με περισσότερες γραμμές ήχου, ασύρματα ηχεία και δέκτες AV
Ένας καλύτερος, πιο προσεκτικός βοηθός
Αρχικά, η Google έχει ανανεώσει το “prosody”, ή τα άγχος και τους τόνους, των φωνητικών βοηθών Google που μιλούν αγγλικά, κάνοντάς τα να ακούγονται πιο φυσικά (μπορείτε να ακούσετε ένα κλιπ εδώ).

Η Google θα εμφανίσει επίσης Προτάσεις και Συντομεύσεις εάν μια φωνητική εντολή δεν είναι αρκετά συγκεκριμένη. Στο παράδειγμά τους, έδειξαν ότι αν είπατε “Δείξε μου Taylor Swift”, θα κάνει μια βασική αναζήτηση στο Google, αλλά θα δείξει επίσης όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας που μπορεί να είναι σχετικές, όπως το Twitter ή το Spotify, με συντομεύσεις για να σας μεταφέρουν απευθείας στο ο λογαριασμός ή η μουσική του στο Twitter.

Οι προγραμματιστές ενδέχεται επίσης να προσθέσουν έλεγχο ταυτότητας φωνητικής αντιστοίχισης στις εφαρμογές τους σύντομα, ως τρόπο εξουσιοδότησης πληρωμής. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά σας δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις νέες και βελτιωμένες εντολές για να αγοράσουν κάτι στην έξυπνη οθόνη της οικογένειάς σας, επειδή ο Βοηθός Google θα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν είστε εσείς.

Οι έξυπνες οθόνες γίνονται πιο έξυπνες
Η Google σχεδίασε πολλές από τις νεότερες φωνητικές εντολές και “προθέσεις” με έξυπνες οθόνες, διευκολύνοντας εσάς και τα παιδιά σας να αναζητήσετε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να βασίζεστε τόσο στην οθόνη αφής.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει το Interactive Canvas API, για να δημιουργήσει εμπειρίες με πλήρη οθόνη, φωνητικές δυνατότητες στην έξυπνη οθόνη σας με επίκεντρο την εκπαίδευση, την αφήγηση και τα παιχνίδια.

Ουσιαστικά, θα μπορείτε να ανοίξετε μια τάξη εκμάθησης γλωσσών ή δεξιοτήτων στην οθόνη σας και να προχωρήσετε μέσω αυτής με φωνητικές εντολές (ή την οθόνη αφής) ενώ διδάσκετε στον εαυτό σας. Τα παιδιά που μαθαίνουν στο σπίτι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα ολόκληρο Κέντρο εκμάθησης περιεχομένου μέσω απλών εντολών όπως “Γεια Google, πες μου μια ιστορία”.

Στο πίσω μέρος, δόθηκε στους προγραμματιστές ένα νέο εργαλείο δοκιμών API για να ελέγξουν για “σπασμένες διαδρομές συνομιλίας”. Βασικά, εάν οι προγραμματιστές εφαρμογών είναι διεξοδικοί, μπορούν να δοκιμάσουν κάθε παραλλαγή του τι μπορούν να ζητήσουν οι χρήστες και να βεβαιωθούν ότι οι εντολές είναι βοήθεια και όχι εμπόδιο ενώ μαθαίνετε.

Επίσης, σύντομα θα δείτε μια έκρηξη έξυπνων παιχνιδιών με ενεργοποιημένη τη φωνή, καθώς η Google δημιούργησε έναν κόμβο πόρων με εργαλεία και δωρεάν πηγαίο κώδικα για να αντιγράψουν οι προγραμματιστές για τις δικές τους εμπειρίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η ολογραφική ψηφιακή κορνίζα μετατρέπει τις φωτογραφίες του iPhone12 σε τρισδιάστατα πορτρέτα

Οι καλύτερες προσφορές έξυπνων οικιακών συσκευών και gadget για τον Δεκέμβριο