in , , ,

Η Xgimi κυκλοφορεί τον πιο φωτεινό της προβολέα και κρύβει έναν άλλο μέσα σε μια επιτοίχια λάμπα!

Η Xgimi έχει δύο νέους προβολείς για τις ΗΠΑ: τον πιο φωτεινό της ποτέ προβολέα 4Κ με έξυπνη λειτουργία – το Horizon Max – και τον Aladdin, ένα μοντέλο 3 σε 1 που λειτουργεί και ως οροφής φωτιστικό και ως ηχείο Bluetooth.

Η Xgimi αναφέρει ότι ο 4Κ Horizon Max μπορεί να παράγει 3.100 ISO λούμεν από την “Dual Light 2.0” υβριδική πηγή φωτός λέιζερ και LED. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Xgimi παραδέχθηκε ότι υπερέκτινε τις βαθμολογίες φωτεινότητας κατά έως και 27% στο παρελθόν – κάτι που διόρθωσε μόνο μετά από μια αγωγή από την Epson.

Η φωτεινότητά του, σε συνδυασμό με την αναφερόμενη αντίθεση του προβολέα (2000:1), την υποστήριξη ήχου DTS και την ακρίβεια των χρωμάτων, έφερε στο Horizon Max πιστοποίηση IMAX Enhanced. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο IMAX Enhanced από τη Disney Plus και άλλες πλατφόρμες streaming.

Κατά τα άλλα, το Horizon Max, όπως και άλλοι σύγχρονοι έξυπνοι προβολείς, μπορεί αυτόματα να εντοπίσει τον καλύτερο χώρο στον τοίχο για να προβάλει την εικόνα του, ενώ προσθέτει μια νέα λειτουργία που θυμάται τις ρυθμίσεις για συγκεκριμένους τοίχους. Η τεχνολογία με το όνομα Intelligent Screen Adaptation (v5.0) μπορεί να θυμάται τις ρυθμίσεις παιχνιδιών σας όταν είναι στραμμένο προς έναν τοίχο και να μεταβαίνει στις ρυθμίσεις ταινιών όταν είναι στραμμένο προς τον άλλο τοίχο.

Ο Αλαντίν είναι ένας νέος προβολέας οροφής από την Xgimi, βασισμένος σε παλαιά πνευματικά δικαιώματα που απέκτησε μετά την αγορά της Popin της Ιαπωνίας. Πράγματι, ο Αλαντίν της Xgimi φαίνεται να έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τον τρέχοντα Αλαντίν 2 Plus της Popin, που κοστίζει ¥129.800 (περίπου $897). Συνδέεται απευθείας στην ήδη εγκατεστημένη λαμπτήρα στο ταβάνι σας για να προβάλει εικόνα 1080P (1920 x 1080) έως και 100 ιντσών. Ο ενσωματωμένος λαμπτήρας μπορεί να ελεγχθεί απευθείας από το τηλεχειριστήριο του προβολέα ή μέσω της εφαρμογής της Xgimi, αλλά δεν είναι συμβατός με το Matter ή οποιοδήποτε άλλο οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού. Παράγει ήχο 360 μοιρών από ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ακόμη και όταν ο λαμπτήρας του προβολέα είναι απενεργοποιημένος.

Και οι δύο προβολείς τρέχουν με Android TV, όχι με το Google TV, το οποίο η Xgimi λέει ότι θα έρθει σε μελλοντικά προϊόντα στη σειρά του 2024. Αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε, διότι η εγκατάσταση του Netflix σε έξυπνους προβολείς βασισμένους σε Android TV (που είναι η πλειονότητα) συνήθως απαιτεί το ξεχωριστό άσκημο άνοιγμα της δημοφιλούς εφαρμογής από κάποιο παράξενο site λόγω της απαιτητικής διαδικασίας πιστοποίησης του Netflix – κάτι που οι περισσότεροι δεν αισθάνονται άνετα να κάνουν. Οι έξυπνοι προβολείς με το Google TV εγκατεστημένο δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Η Xgimi δεν παρέχει τελικές τιμές ή ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για κανέναν από τους δύο προβολείς σήμερα. Λέει όμως ότι το Horizon Max θα κοστίζει λιγότερο από $3,000 και αναμένεται να αποσταλεί “στα τέλη του 2024”, ενώ λεπτομερείς προδιαγραφές, τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του Xgimi Aladdin “θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εκτός λειτουργίας το podcast του Castro και η ιστοσελίδα του

Η OpenAI υποστηρίζει ότι η Τhe New York Times παραπλάνησε το ChatGPT ώστε να αντιγράψει τα άρθρα του!