in

wowwow loveditlovedit

Ηχητική απόλαυση

Τα καλύτερα συστήματα ήχου αυτοκινήτου

Μεταξύ των πολυτελών αυτοκινητοβιομηχανιών, ένας αγώνας με ηχητικά όπλα πραγματοποιείται σημαίνει περισσότερα ηχεία, περισσότερες διαστάσεις και μεγαλύτερη πιστότητα. Και με τα αυτοκίνητα να είναι ένα από τα τελευταία μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να καθίσετε και να απολαύσετε μουσική, είναι ένα όφελος για τα audiophiles. Συγκεντρώσαμε τα νεότερα και καλύτερα ηχητικά συστήματα που μπορείτε να αποκτήσετε.

Mercedes-Benz S-class και Burmester High End 3D Surround System
Παρόμοια με το σύστημα Bang και Olufsen 3D στο Audi Q7, ο Γερμανός κατασκευαστής Hi-Fi Burmester προσθέτει μια διάσταση ύψους στην αναπαραγωγή μουσικής, εν μέρει τοποθετώντας 3 από τα 24 ηχεία του συστήματος στην οροφή. Για να ελέγξει την έξοδο ήχου, ο Burmester βρήκε τον δικό του αλγόριθμο 3D. Ο ενισχυτής 1.540 watt προσφέρει ένα κανάλι για κάθε ηχείο, επιτρέποντας ατομικό έλεγχο και εξαιρετική διαμόρφωση ήχου.

BMW σειρά 7 – Σύστημα Bowers και Wilkins Diamond Surround
Η τελευταία BMW σειρά 7 είναι ένα τεχνολογικό θαύμα τόσο εντός όσο και εκτός. Το μεγαλύτερο sedan της BMW χρησιμοποιεί ανθρακονήματα στο κελί επιβατών της για να μειώσει το βάρος και να αυξήσει την ακαμψία και δίνει στους οδηγούς μια ποικιλία χαρακτηριστικών gee-whiz, όπως ο έλεγχος χειρονομίας για αλλαγή της έντασης. Μαζί με την πολυτέλεια, η νέα σειρά 7 διατηρεί το κλασικό πλεονέκτημα της BMW.

Με μόλις 3.400 $ μπορείτε να προσθέσετε το Bowers and Wilkins Diamond Surround System, όπου το “διαμάντι” έχει κυριολεκτική σημασία.

BMW σειρά 7 – Σύστημα Bowers και Wilkins Diamond Surround
Το σύστημα Bowers and Wilkins Diamond Surround ενσωματώνει 16 ηχεία, τα οποία μπορεί να μην ακούγονται πολύ αν λάβουμε υπόψη τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, μερικά από αυτά τα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου αυτού που απεικονίζεται εδώ, χρησιμοποιούν το σχέδιο nautilus του Bowers και του Wilkins. Για να αποδείξει το όνομα, οι Bowers και Wilkins χρησιμοποιούν διαμάντια στους θόλους τουίτερ, γεγονός που προσθέτει ακαμψία, έτσι ώστε οι θόλοι να μην παραμορφώνονται υπό πίεση, διατηρώντας την πιστότητα του ήχου.

Για να προσθέσετε λίγο oomph, οι Bowers και Wilkins ενσωματώνουν δύο υπογούφερ 217 mm στο αυτοκίνητο και τροφοδοτούν ολόκληρο το σύστημα με ενισχυτή 10 καναλιών 1.400 watt.

Lexus LS 460 και Mark Levinson Reference
Ο παππούς των αυτοκινήτων που στρογγυλοποιούνται εδώ, το Lexus LS 460 έχει καθυστερήσει πολύ για μια ενημέρωση γενεών. Ωστόσο, παραμένει μια εξαιρετική επιλογή πολυτέλειας για την ποιότητα οδήγησης, την ισχύ και την εκπληκτικά καλή οικονομία καυσίμου αυτοκινητόδρομου. Ο παλιός κύλινδρος έχει μείνει πίσω όταν πρόκειται για ταμπλό και τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, αλλά παραμένει μια αξιόπιστη πολυτελή ναυαρχίδα.
Ήταν επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου υψηλού επιπέδου με το σύστημα αναφοράς Mark Levinson, διαθέσιμο για $ 1,580.

Acura RLX και Krell Premium Audio
Το RLX αντιπροσωπεύει την πρώτη πραγματική προσπάθεια της Acura να ανταγωνιστεί στο μεγάλο πολυτελές sedan. Η εταιρεία ενσωμάτωσε την πολυτέλεια και το σπορ χειρισμό, μέσω τέχνες όπως το τετρακίνητο τιμόνι. Μαζί με μια τυπική έκδοση V-6, η Acura προσφέρει επίσης το RLX Sport-Hybrid, το οποίο χρησιμοποιεί παρόμοια αρχιτεκτονική μετάδοσης με αυτό που δημιουργήθηκε για το νέο NSX.

Επιλέξτε ένα μοντέλο πακέτου Advance, με 6.000 $ έναντι της βασικής έκδοσης, και μεταξύ των τεχνολογικών προϊόντων θα λάβετε το σύστημα Krell Premium Audio.

Γνωστή στους κύκλους του audiophile, η Krell Industries με έδρα τις ΗΠΑ παράγει ενισχυτές και ηχεία προηγμένης τεχνολογίας. Η Acura αξιοποίησε την εταιρεία για να προσθέσει βελτιώσεις ήχου στο νέο πολυτελές sedan της, με αποτέλεσμα ένα σύστημα 14 ηχείων με απίστευτη πιστότητα. Το σύστημα παράγει σπλαχνικό μπάσο που μπορείτε να νιώσετε σε ολόκληρο το σώμα σας, ενώ τα φωνητικά είναι καθαρά και καθαρά.

Lincoln MKX και Revel Ultima
Ο Λίνκολν κατέχει σεβαστό όνομα μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών πολυτελείας, αν και πρόσφατα υπέφερε από κάποια ταραγμένα χρόνια στη σκιά του ιδιοκτήτη της Ford. Το MKX φαίνεται να αναγγέλλει μια νέα εποχή πολυτέλειας, όπου ο Λίνκολν διαφοροποιείται από τη Ford. Το MKX είναι ένα άνετο και ευρύχωρο crossover, και θα πρέπει σύντομα να ακολουθείται από ένα εντελώς νέο Continental, αναβιώνοντας ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του Λίνκολν.
Για να αναβαθμίσει την πολυτέλεια στο MKX, ο προμηθευτής εξοπλισμού της Lincoln Harman, ο οποίος ήρθε με το premium σύστημα ήχου Revel Ultima, μέρος του πακέτου πολυτελείας 4.400 $.

Το σύστημα Revel Ultima παρέχει τα ηχεία MKX 19, που τροφοδοτούνται από δύο ενισχυτές με 1.200 Watt, καθιστώντας την καθαρή, ισορροπημένη αναπαραγωγή ήχου. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές πηγές ήχου χαμηλού ρυθμού bit σε κοινή χρήση, το Revel Ultima περιλαμβάνει αυτό που ο Harman αποκαλεί Clari-Fi, ένα σύστημα επεξεργασίας σήματος που προσπαθεί να καλύψει αντικείμενα και χαμένες πληροφορίες σε ένα κομμάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 κόλπα φωτογραφιών για να δοκιμάσετε με το iPhone σας ενώ βαριέστε στη καραντίνα

Wink: νέα συμβατά προϊόντα