in

wowwow

Γιατί η αγορά του πρώτου σας διακομιστή μπορεί να είναι το κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης

Θέλετε να αγοράσετε τον πρώτο σας διακομιστή αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε;

Στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, η διασφάλιση της παραμονής σας στον ανταγωνισμό είναι υψίστης σημασίας και η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που μπορεί να αποφέρει η τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας.

Για τις μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα και να επεκταθούν, η αναβάθμιση της στοίβας τεχνολογίας σας με την προσθήκη υλικού διακομιστή μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επέκταση της υπολογιστικής δύναμης της επιχείρησής σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε και να μεγαλώνετε γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Αλλά πώς αρχίζετε να ψάχνετε τον διακομιστή που σας ταιριάζει; Συνεργαστήκαμε με την Dell Technologies για να παρέχουμε έναν χρήσιμο οδηγό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά του πρώτου διακομιστή σας.

Γιατί να αγοράσετε έναν διακομιστή;
Με απλά λόγια, ένας διακομιστής θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε σημαντικά τις δυνατότητες υπολογιστών της επιχείρησής σας, δημιουργώντας τον κεντρικό πυρήνα ενός δικτύου συνδεδεμένων συσκευών.

Ένας διακομιστής διαθέτει σημαντικά υψηλότερη υπολογιστική ισχύ από έναν κανονικό υπολογιστή και, ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιο απαιτητικές εργασίες, όπως ο χειρισμός φορτίων εργασίας δεδομένων ή η εκτέλεση συγκεκριμένων επιχειρηματικών εφαρμογών.

Οι διακομιστές επιτρέπουν τη σύνδεση πολλών συσκευών όπως υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και smartphone σε έναν κεντρικό κόμβο, επιτρέποντας σε απομακρυσμένους ή κινητούς υπαλλήλους να συνδεθούν σε ένα εταιρικό δίκτυο όπου μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε βασικά αρχεία, έγγραφα ή πόρους, όπου κι αν λειτουργούν. Η κοινή χρήση, η επεξεργασία και η συνεργασία σε τέτοια αντικείμενα μπορεί να γίνει ευκολότερη, με όλες τις αλλαγές και την ολοκληρωμένη εργασία να αποθηκεύονται στο δικό σας σύστημα – πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έχετε ένα ασφαλές, κεντρικό αντίγραφο ασφαλείας εάν κάτι πάει στραβά.

Από τη σκοπιά της διαχείρισης, η ύπαρξη διακομιστή σημαίνει επίσης μεγαλύτερο έλεγχο της υποδομής πληροφορικής σας στο σύνολό της, παρέχοντας σε εσάς και την ομάδα πληροφορικής σας την επίβλεψη σε ποια στοιχεία και συστήματα έχουν πρόσβαση στο δίκτυό σας ανά πάσα στιγμή. Σας δίνει επίσης πιο συγκεντρωτικό έλεγχο σε μια σειρά άλλων λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, από την εσωτερική ανάπτυξη ιστότοπων, την υποστήριξη κινητών συσκευών και τη διαχείριση email έως και μερικά.

Τι πρέπει να προσέχω;
Οι διακομιστές πύργου PowerEdge της Dell είναι ιδανικοί για μικρές επιχειρήσεις, προσφέροντας μια ισχυρή αλλά αποτελεσματική επέκταση στην υπολογιστική σας δύναμη. Ξεκινώντας από λιγότερα από 1000 £, η εταιρεία προσφέρει έναν αριθμό προϊόντων διακομιστή που μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας.

Εάν η επιχείρησή σας μόλις ξεκινά, οι διακομιστές πύλης με μία υποδοχή, οι οποίοι τροφοδοτούνται από μία μόνο CPU, παρέχουν μια επιλογή σε επίπεδο εισόδου για να ενισχύσετε τις δυνατότητες υπολογιστών σας, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε μια σειρά από βασικούς φόρτους εργασίας και εργασίες. Η Dell Technologies προσφέρει μια γκάμα διακομιστών πύργου μίας υποδοχής που είναι ιδανικοί για τη σύνδεση εργασιών όπως διαχείριση εκτυπωτών, κοινή χρήση αρχείων και αποθήκευση βάσεων δεδομένων, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο και χρόνο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Για όσους αναζητούν κάτι πιο σημαντικό, οι διακομιστές δύο υποδοχών προσφέρουν ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών, ενισχυμένη υπολογιστική ισχύ και περισσότερο χώρο για επέκταση. Είτε εκτελεί διακομιστή ιστού, εργασίες εικονικοποίησης ή ακόμη και υποστήριξη εργαζομένων σε διαφορετικές περιοχές, οι διακομιστές PowerEdge της Dell ξεκινούν από περίπου £ 1400.

Επομένως, αν πιστεύετε ότι η απόκτηση διακομιστή θα μπορούσε να είναι η σωστή κίνηση για την ανάπτυξη της μικρής επιχείρησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Συμβούλους Τεχνολογίας Μικρών Επιχειρήσεων της Dell για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Square Register είναι μια νέα ολοκληρωμένη λύση POS για ΜΜΕ

Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει τώρα στοίβες καρτελών δύο επιπέδων