in

loveditlovedit

Xiaomi Mi 11- Το smartphone που όλοι περιμέναμε

Έκανε και επίσημα την εμφάνισή του στην Ευρώπη

Θαυμάσαμε το Xiaomi Mi 11 από την κυκλοφορία του στην Κίνα πριν από λίγες εβδομάδες. Στη συνέχεια, η επίσημη εκδήλωση και τώρα η επικείμενη άφιξή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Με το ίδιο να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας, ο κινεζικός γίγαντας επισήμανε όλη την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο σχεδιασμό των συσκευών του, αναδεικνύοντας το τελευταίο του μοντέλο που είναι πραγματικό “στολίδι”.

 

Με τις συσκευασίες να  γίνονται όλο και πιο απλές, είναι σχετικά λίγο λογικό να επικεντρωθούμε στην «αποσυμπίεση» του smartphone αυτού. Αρκεί να πούμε ότι στο πακέτο υπάρχει ο φορτιστής καλωδίων 55W, μια λεπτομέρεια που δεν είναι πλέον τόσο προφανής. Και ναι, υπάρχει επίσης ένα κάλυμμα, το καλώδιο δεδομένων (και φόρτισης), ο συνδετήρας για τη  SIM και – φυσικά – το Xiaomi Mi 11.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τα λόγια της Carla Stea, μιας θαυμάστριας της συγκεκριμένης εταιρείας στην ιταλική αγορά και η οποία δηλώνει: “ήθελα να απολαύσω την αισθητική αυτής της συσκευής, με μια οθόνη καταρράκτη που βυθίζεται στην γυάλινη πλάτη και δημιουργεί έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον συνδυασμό υλικών. Ήμουν δύσπιστη για το χρώμα, μου φαινόταν ένα γαλάζιο αρκετά έντονο. Πρέπει να αλλάξετε γνώμη γιατί είναι αρκετά ιδιαίτερο και βοηθά στο να κάνει τον φωτογραφικό τομέα λιγότερο «επηρεασμένο». Η κάμερα είναι μεγάλη και θέλει να μας εντυπωσιάσει, όχι άδικα όμως. Ως λάτρης των καινοτομιών, το εκτίμησα”.

 

Και συμπληρώνει: Η οθόνη είναι φωτεινή, έχει καλό καθορισμένο πλαίσιο και δεν φοβάμαι το άμεσο ηλιακό φως (και θα ήθελα να δω αν το τοπ μοντέλο αυτής της σειράς πάσχει από αυτά τα ελαττώματα το 2021!), Αλλά αυτό που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη είναι δύο παράγοντες: αντιδραστικότητα, ακόμη και σε φάση ρύθμισης, εξαιρετικά και ακριβή και ικανοποιητικά σχόλια δόνησης πληκτρολογίου. Η τελευταία είναι μια λεπτομέρεια, η οποία για μένα δεν είναι αμελητέα. Διαμόρφωσα αμέσως το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, ήθελα να καταλάβω αν ήταν ένα από αυτά που πρέπει να κάνετε 1000 προσπάθειες για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή (σας διαβεβαιώνω ότι συμβαίνει επίσης με τοπ μοντέλο της γκάμας). Προς το παρόν , δεν έχει χάσει το ρυθμό, αλλά θα το ξεκλειδώσω δεκάδες φορές, και θα δούμε.

 

Ενώ συνέχισε να κατεβάζει εφαρμογές, ήθελα να δω πώς ακούγεται επειδή υπάρχουν ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία από τον Harman Kardon. Ο ήχος δεν είναι ίσως ο ποιοτικότερος που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα καθορισμένος και δεν τείνει να παραμορφώνεται ακόμη και με μέγιστο όγκο.

 

Δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς στην καταχώριση του δελτίου τεχνικών δεδομένων γιατί η πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες γίνεται και από το ίδιο το site της εταιρείας. Περιμέναμε την άφιξή του εδώ και εβδομάδες, επομένως πρέπει να καταλάβουμε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Apple – Κυκλοφορεί το macOS Big Sur 11.2.2 και κρύβει μια μεγάλη έκπληξη

RedmiBook Pro 14 και 15 – Δύο νέα ισχυρά laptop ενισχύουν την Redmi