in

Doogee V30T: Ένα στιβαρό αριστούργημα με προειδοποιήσεις από την εταιρεία

Με τη σημερινή αγορά smartphone που είναι γεμάτη με τηλέφωνα και λειτουργίες που μοιάζουν πάρα πολύ, το τηλέφωνο Doogee προσφέρει μια αναζωογονητική και μοναδικά ισχυρή εναλλακτική λύση χωρίς να τολμήσετε σε πιο ακριβές αναδιπλούμενες καινοτομίες σε εξέλιξη.

Κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, το Doogee V30T παίρνει την κορυφαία χρέωση ως το ναυαρχίδα 5G smartphone της εταιρείας. Η μοντέρνα σχεδίασή του είναι γεμάτη με εκπληκτικά εσωτερικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που απογειώνουν αυτό το τηλέφωνο σε μεγάλο βαθμό από τις εναλλακτικές λύσεις.

Ο λειτουργικός όρος εδώ είναι ΜΕΓΑΛΟΣ. Κατασκευασμένο για ανθεκτικότητα, το τηλέφωνο Doogee διαθέτει περίβλημα στρατιωτικής ποιότητας και προστατευτικό στρώμα πάνω από την οθόνη Corning Gorilla Glass 5. Αυτό το τηλέφωνο είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με τιμή μεσαίας κατηγορίας, κάτω από 600 $, που προσφέρει μεγάλη ψηφιακή έκρηξη για το χρήμα σας.

Το τηλέφωνο αναφέρεται στον ιστότοπο της Doogee North America με τακτική τιμή των 579,89 $, αλλά πωλούνταν αυτή τη στιγμή για 489,89 $. Ψωνίστε τριγύρω, όμως. Βρήκα καλύτερη τιμή πώλησης πάνω από 100 $ λιγότερο στη σελίδα καταστήματος Amazon της εταιρείας.

Είναι ξεκλειδωμένο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και υποστηρίζει πολλαπλές eSIM και φυσικές κάρτες SIM. Έχει επίσης εκτεταμένη αποθήκευση πέρα ​​από 256 GB μέσω καρτών micro-SD. Η διευρυμένη εικονική μνήμη ωθεί την ισχύ πέρα ​​από την ενσύρματη μνήμη RAM των 12 GB.

Το Big είναι τόσο πολύ καλύτερο, μερικές φορές
Πλήρης αποκάλυψη: Ανακάλυψα τη σειρά προϊόντων Doogee και επέλεξα το V30T ως δική μου αγορά χωρίς να μου προταθεί μονάδα ελέγχου.

Σχεδίαζα να χρησιμοποιήσω αυτό το τηλέφωνο ως καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο άλλαξε όταν ανακάλυψα ότι αυτό το μοντέλο δεν συνδέεται με το ασύρματο σύστημα 5G της AT&T.

Ήμουν λίγο ανήσυχος με την υιοθέτηση ενός ανθεκτικού σχεδίου τηλεφώνου που είναι λίγο πιο βαρύ από τα προηγούμενα τηλέφωνά μου. Το αγόρασα σκεπτόμενος ότι μάλλον θα το επέστρεφα γιατί ήμουν περίεργος να το δοκιμάσω.

Το νέο τηλέφωνο δεν είναι πιο ογκώδες από την προηγούμενη συσκευή μου, σφιχτά τυλιγμένο σε ανθεκτικό προστατευτικό οθόνης τρίτου κατασκευαστή και προστατευτική θήκη βαρέως τύπου δύο τεμαχίων. Ταιριάζει στην ίδια πάνινη θήκη ζώνης, αλλά ήταν πολύ μικρό για τη θήκη ζώνης που χρησιμοποίησα με κλιπ. Το να προχωρήσουμε σε καλύτερη τεχνολογία σημαίνει συχνά να κάνετε μερικές συμβιβασμούς. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το βαρύτερο και πιο ογκώδες τηλέφωνο μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους.

Niche Appeal για στιβαρά τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας
Το να εγκαταλείψετε ένα τηλέφωνο με μικρότερο βάρος και λεπτότερο πλαίσιο δεν ήταν εύκολη επιλογή. Ο όγκος μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί για ορισμένους χρήστες. Για μένα, έγινε περισσότερο μια δήλωση τεχνολογίας που βελτίωσε μαζικά την ικανότητα του κινητού μου τηλεφώνου.

Η δουλειά και ο τρόπος ζωής μου δεν με κάνουν ακριβώς υποψήφιο για επίπονη επιβίωση σε εξωτερικούς χώρους που χρειάζεται ένα ανθεκτικό τηλέφωνο. Ωστόσο, ήμουν πρόθυμος να κάνω αυτήν την προσαρμογή για να αποκτήσω τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας που δεν βρίσκονται στα τυπικά smartphone.

Η υπερμεγέθης μπαταρία ταχείας φόρτισης 66W 10800mAh φτάνει το 55% της χωρητικότητας σε 35 λεπτά. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η κυψέλη ισχύος μεγάλου μεγέθους παρέχει αρκετή ενέργεια για 960 ώρες αναμονής και 40 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής.

Πλησιάζω τις τρεις ημέρες χρήσης χωρίς επαναφόρτιση με τη συνδυασμένη επαγγελματική και προσωπική μου χρήση. Αν και είναι πολύ πιο αργή, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 15 watt προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο χρηστικότητας και ελκυστικότητας.

Εάν βρίσκεστε στο πλήθος και πιστεύετε ότι «είναι το λεπτό!» τότε θα σας λείψουν η τραχιά ομορφιά και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Doogee V30T. Τείνω να προτιμώ τα μεγάλα τηλέφωνα με ογκώδη προστατευτικά εξωτερικά κελύφη, αδιαφορώντας για τη λεπτότητα της συσκευής μέσα.

Η τραχιά ιστορία του τηλεφώνου
Τα ανθεκτικά τηλέφωνα αποτελούν μέρος μιας αναπτυσσόμενης βιομηχανίας που εξυπηρετείται από ορισμένους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεφώνων που προσφέρουν μια μικτή απογραφή στιβαρών και λεπτού πλαισίου smartphone. Τα τυπικά παραδοσιακά τηλέφωνα σήμερα διαθέτουν γυάλινη πλάτη και πλαστικές θήκες. Και τα δύο αυτά υλικά κάνουν τα τηλέφωνα επιρρεπή σε ζημιά εάν πέσει, εκτεθεί σε σκληρό περιβάλλον ή απλή αδεξιότητα.

Τα ανθεκτικά τηλέφωνα αντέχουν σε εξωτερικούς χώρους και πληρούν υψηλές αξιολογήσεις IP για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Επίσης, υποβάλλονται σε δοκιμές στρατιωτικής ποιότητας για αντοχή και έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες.

Τα στιβαρά τηλέφωνα Doogee είναι η μόνη σειρά προϊόντων αυτής της εταιρείας, προσφέροντας μια ποικιλία μοντέλων με διαφορετικές επιλογές χαρακτηριστικών. Τώρα μέρος της KVD International Group Limited με έδρα το Shenzhen της Κίνας, ο ιδρυτικός κατασκευαστής smartphone OEM/ODM Doogee άνοιξε για τις δραστηριότητές του το 2013 στην Ισπανία. Η Doogee North America είναι ένας μεταπωλητής κινητών τηλεφώνων Doogee για τις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Μπορεί να χρειαστεί 101 χειρός
Το V30T είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Doogee στις ΗΠΑ σε μαύρο, γκρι και ροζ χρυσό, αν και είναι διαθέσιμη μόνο η παγκόσμια έκδοση.

Το κατάστημα Amazon Doogee προσφέρει το V30T σε χρυσό, μαύρο και ασημί, αλλά δεν αναφέρει την παγκόσμια έκδοση.

Το μαύρο τηλέφωνο πουλήθηκε για 458,99 $ στη σελίδα του καταστήματος της Amazon έναντι των άλλων δύο χρωμάτων για 431,99 $. Επέλεξα τη χρυσή έκδοση, η οποία είναι απολύτως εκπληκτική για να δείτε και να κρατήσετε.

Το να το κρατήσεις απαιτεί κάποια επιδεξιότητα επανεκπαίδευσης! Αυτά τα τηλέφωνα είναι περιτυλιγμένα σε μέταλλο και όχι σε πλαστικό και γυαλί, το οποίο όχι μόνο αντιστέκεται στις μουτζούρες αλλά και εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετη προστασία κατά της θραύσης.

Η δεξιά άκρη συγκρατεί το κουμπί λειτουργίας με έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το αριστερό άκρο στην ίδια ενδιάμεση θέση διαθέτει ένα κουμπί ευαίσθητο στην αφή που μπορείτε να προγραμματίσετε για τρεις λειτουργίες από περισσότερες από μια ντουζίνα επιλογές.

Το να μάθετε να μην πιάνετε και να κρατάτε τη συσκευή στη μέση μπορεί να είναι δύσκολο — η αποτυχία προσαρμογής εκκινεί κάθε είδους ακούσιες αποκρίσεις τηλεφώνου.

Κάνοντας μια περιήγηση
Το ξεκλείδωτο smartphone Doogee V30T 2023 5G είναι γεμάτο με 20 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει οθόνη Full HD 6,58 ιντσών με διαστάσεις 6,67 x 3,2 x 0,63 ίντσες.

Η κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 108MP του τηλεφώνου διαθέτει ειδική υποβρύχια λειτουργία και κάμερα νυχτερινής όρασης 20MP για λήψη εικόνων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σκότους. Διαθέτει επίσης ευρυγώνια κάμερα 16MP και macro.

Ορισμένες λειτουργίες δεν βρίσκονται συνήθως σε άλλα smartphone. Για παράδειγμα, αυτό το τηλέφωνο έχει βαθμολογία IP68 και IP69K, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη και αδιάβροχη, ικανή να αντέχει στο πλύσιμο σε πιέσεις από 80 έως 100 bar/1.160 έως 1.450 PS σε θερμοκρασίες έως 176°F/80°C.

Το V30T διαθέτει τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) για ασφαλείς ασύρματες/χωρίς την αφή συναλλαγές. Ο συμπεριλαμβανόμενος μετασχηματιστής ταχείας φόρτισης και το καλώδιο κάνουν τη διατήρηση του χυμού της μπαταρίας εξαιρετικά βολική.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης OTG για φόρτιση της μπαταρίας του τηλεφώνου από άλλα τηλέφωνα ή κινητές συσκευές. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται καλώδιο OTG.

Η CPU Mediatek Dimensity 1080 Octa Core αυτού του τηλεφώνου με δυνατότητα γρήγορης αναπαραγωγής παιχνιδιών είναι το νεότερο τσιπ που εμφανίζεται στη γραμμή τηλεφώνου Doogee. Λειτουργεί παρόμοια με τον Qualcomm Snapdragon 778G.

Και οι δύο επεξεργαστές 8 πυρήνων αντικατοπτρίζουν την κατασκευή 6 νανομέτρων, παράγοντας μήκους. Σύμφωνα με δημοσιευμένα αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης, οι δύο CPU παρέχουν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απόδοσης σε κόστος που δεν είναι εντελώς διαφορετικό.

Factoring σε άλλα χαρακτηριστικά
Η μνήμη έχει σημασία όταν πρόκειται για την απόδοση του κινητού. Το V30T είναι καλά εξοπλισμένο με 12 GB RAM και μια δυνατότητα λογισμικού που προσφέρει 3, 5 ή 8 GB περισσότερη εικονική μνήμη RAM που συγκεντρώνεται από αχρησιμοποίητο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Υποστηρίζει έως και πέντε τηλεφωνικές γραμμές eSIM για ευκολία και χαμηλό κόστος ενώ ταξιδεύετε. Οι εργαζόμενοι σε εξωτερικούς χώρους και όσοι καλύπτουν μεγάλες περιόδους εργασίας θα εκτιμήσουν την ποιότητα του ήχου από τα δύο μπροστινά διπλά ηχεία στο επάνω και στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.

Αυτά τα δύο σετ ηχείων είναι δυνατά, καθώς ο ήχος δεν σβήνει από μια θήκη ή μια επιφάνεια ανάπαυσης. Ωστόσο, ο ήχος είναι λίγο μικροσκοπικός όταν παίζεται σε υψηλότερα επίπεδα έντασης. Χωρίς υποδοχή για ακουστικά, πρέπει να βασίζεστε σε ασύρματη σύνδεση.

Ξεκινώντας μια νέα εμπειρία χρήστη
Τα τηλέφωνα Doogee στερούνται bloatware. Αντίθετα, ο κατασκευαστής τηλεφώνου περιλαμβάνει ένα χρήσιμο σύνολο εργαλείων διαχείρισης συστήματος, εφαρμογές λογισμικού εργαλείων SIM και μια συλλογή πολλαπλών λειτουργιών Tool Bag από βοηθήματα γρήγορης παραγωγικότητας για τη συμπλήρωση της ειδικής έκδοσης του Android 12.

Σε αντίθεση με ορισμένους μεγάλους κατασκευαστές smartphone, το Doogee δεν επικαλύπτει τη δική του επικάλυψη στη διεπαφή χρήστη (UI). Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι είναι κυριολεκτικά η πιο καθαρή στοκ έκδοση του Android που χαρίζει οποιοδήποτε τηλέφωνο έχω χρησιμοποιήσει.

Αντί για τη συνηθισμένη εγκοπή οπής διάτρησης για τον φακό της κάμερας που τοποθετείται στο επάνω κέντρο της οθόνης, το Doogee χρησιμοποιεί την εγκοπή σε σχήμα δάκρυ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το αποτέλεσμα είναι καλλυντικό παρά λειτουργικό. Ωστόσο, η Doogee προσάρμοσε τη διεπαφή χρήστη.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω από την αριστερή πλευρά της οθόνης για να αλληλεπιδράσετε με μια λίστα ειδοποιήσεων. Τραβώντας προς τα κάτω στη δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζεται μια προβολή πλήρους οθόνης με εικονίδια γρήγορης πρόσβασης σε βασικές λειτουργίες του συστήματος. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τα περιεχόμενα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στη διαδικασία διεπαφής χρήστη, το Doogee αφαίρεσε τη γραμμή αναζήτησης που συνήθως σας επιτρέπει να βρείτε συγκεκριμένες εγκατεστημένες εφαρμογές. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνω κύλιση σε πέντε ή έξι οθόνες εικονιδίων για να βρω αυτό που ήθελα. Έλυσα αυτό το πρόβλημα τοποθετώντας σχετικές εφαρμογές στον ίδιο φάκελο εικονιδίων στην αρχική οθόνη.

Αυτός ο σχεδιασμός της αρχικής οθόνης μου επέτρεψε να εντοπίσω γρήγορα τις επιθυμητές εφαρμογές και μείωσε τον αριθμό των οθονών που εμφανίζουν εφαρμογές.

Συμπέρασμα
Χρησιμοποίησα το τηλέφωνο τοπικά για αρκετές εβδομάδες χωρίς προβλήματα σύνδεσης. Τότε ανακάλυψα ότι δεν είχα υπηρεσία 5G. Ενώ ταξίδευα έξω από την περιοχή του σπιτιού μου, έχασα τη σύνδεση εντελώς, παρόλο που οι άλλες συσκευές μου με τον ίδιο πάροχο είχαν ισχυρό σήμα.

Η συνεδρία μιας ώρας με έναν τεχνολογικό πράκτορα της AT&T επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο εκτός επωνυμίας δεν είχε δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία 5G της AT&T και μου παρείχε απλώς μια πολύ πιο αργή σύνδεση. Η μόνη τεχνική υποστήριξη που βασιζόταν στο Doogee ήταν μια διεθνής τηλεφωνική κλήση που συνεπαγόταν χρέωση υπηρεσιών.

Ήμουν πολύ απογοητευμένος που έπρεπε να επιστρέψω το τηλέφωνο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει αυτό ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο Doogee πριν αγοράσετε ένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Alliance παρουσιάζει το Wi-Fi 7

Γιατί η Samsung χρειάζεται την Apple για να επικυρώσει τα αναδιπλούμενα smartphone