in ,

loveditlovedit

Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, προδιαγραφές και οι δυνατότητες του Google Pixel 6

Η Google έχει ένα άλλο τηλέφωνο για το φθινόπωρο – εδώ το τι να περιμένετε από το Pixel 6

Το Google Pixel 5 δεν εχει καιρό που έχει κυκλοφορησει  – το τηλέφωνο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο – αλλά ο κόσμος των smartphone κινείται γρήγορα. Και οι λεπτομέρειες σχετικά με το Google Pixel 6 έρχονται ήδη στο επίκεντρο.

Είναι απίθανο πως θα δούμε το επόμενο τηλέφωνο της Google φέτος, αλλά αυτό δεν σταματά τις φήμες και τις εικασίες του Pixel 6 από το να αναβλύζουν. Μερικές δελεαστικές διαρροές μάς έδωσαν κάποια ιδέα για το τι μπορεί να προσφέρει το τηλέφωνο όταν φτάσει.

Τα εσωτερικά κωδικά ονόματα για μελλοντικά τηλέφωνα Google διέρρευσαν πέρυσι – Passport, Raven και Oriole. Πιστεύεται ότι το Passport αναφέρεται σε ένα πιθανό αναδιπλούμενο τηλέφωνο από την Google, αλλά ότι το Raven και το Oriole μπορεί να είναι πρώιμες εκδόσεις του Pixel 6. Ίσως ένα τυπικό και ένα μοντέλο XL;

Υπάρχει σίγουρα περιθώριο βελτίωσης σε σχέση με το Pixel 5, ένα σταθερό τηλέφωνο που συνεχίζει την παράδοση της Google να παράγει εξαιρετικές κάμερες, αλλά ένα που είναι χαμηλό σε σύγκριση με μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android εκεί έξω.

Δείτε τι έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή, τις προδιαγραφές και τις λειτουργίες του Pixel 6, καθώς και αυτό που θα θέλαμε να δούμε από το επόμενο τηλέφωνο της Google.

Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η Google είναι αρκετά προβλέψιμη όταν πρόκειται για την κυκλοφορία των ναυαρχίδων Pixel. Τα τηλέφωνα της marquee ξεκινούν πάντα τον Οκτώβριο Μία αξιοσημείωτη εξαίρεση; Το Pixel 5, το οποίο ανέβηκε το ντεμπούτο του μια μέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους.

Αναμένουμε ότι η Google θα παραμείνει σε φόρμα και θα στοχεύσει στις αρχές Οκτωβρίου για την κυκλοφορία του Pixel 6, αν και δεν υπάρχει φήμη ή διαρροή που να το επιβεβαιώνει ακόμα.

Το Pixel 6 πιθανότατα δεν θα είναι το μόνο τηλέφωνο που βλέπουμε από την Google φέτος. Αν και είναι απίθανο το φημολογούμενο Pixel 5 Pro να δει το φως της ημέρας, ένα Pixel 5a είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποια στιγμή το 2021. Το Pixel 3a έκανε το ντεμπούτο του στο Google I / O τον Μάιο του 2019, ενώ το COVID-19 ζητήματα ώθησαν την κυκλοφορία του Pixel 4a αργότερα το καλοκαίρι του 2020. Αναμένουμε μια εαρινή κυκλοφορία για το επόμενο τηλέφωνο προϋπολογισμού της Google, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει.

Τιμή
Η τιμολογιακή στρατηγική των ναυαρχίδων Pixel είναι πιο δύσκολο να ξεκινήσει. Ενώ το Pixel 4 ήταν πολύ προωθημένο ως premium μοντέλο ξεκινώντας από $ 799 / £ 699, το Pixel 5 ξεκίνησε στα 699 $ / 599 $. Φυσικά, για να πάρει αυτή τη χαμηλότερη τιμή, η Google έπρεπε να κάνει συμβιβασμούς όπως να επιλέξει έναν λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή από ό, τι διαφορετικά θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο τηλέφωνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
Η σειρά Pixel είχε πάντα μια ισχυρή φήμη για την υπεροχή στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών. Και ενώ είμαστε σίγουρα εντυπωσιασμένοι με τις εικόνες που παράγονται από το Pixel 5, με κάποιους τρόπους το μοντέλο έμοιαζε σαν ένα βήμα πίσω. Η Google αφαίρεσε τον τηλεφακό που προβάλλεται στο Pixel 4 και συνεχίζει να χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα IMX363 12.2MP που ήταν αρκετά χρονοβόρος ακόμη και κατά την κυκλοφορία του.

Με την πιθανή κυκλοφορία του Pixel 6 ακόμη περισσότερο από μισό χρόνο μακριά, οι πλήρεις προδιαγραφές του τηλεφώνου παραμένουν κάπως μυστήριο.

Η μεγαλύτερη ερώτηση που αντιμετωπίζει η Google θα είναι ποιος επεξεργαστής θα χρησιμοποιηθει στην επόμενη ναυαρχίδα της. Με το Pixel 5, η Google επέλεξε το Snapdragon 765G, ένα ικανό σύστημα on-chip αλλά πουθενά τόσο ισχυρό όσο τα chipset της σειράς 8 της Qualcomm, όπως το Snapdragon 865 που τροφοδοτούσε πολλά από τα κορυφαία τηλέφωνα Android του περασμένου έτους.

Το κορυφαίο σιλικόνη Qualcomm αυτή τη στιγμή είναι το Snapdragon 888 – είναι αυτό που τροφοδοτεί την οικογένεια Galaxy S21 και αναμφίβολα θα το δείτε σε περισσότερα τηλέφωνα τη στιγμή που κυκλοφορεί η κυκλοφορία του Pixel 6. Η επιλογή του Snapdragon 888 μπορεί να αυξήσει την τιμή του Pixel 6, αλλά υπάρχει μια πιθανή εναλλακτική λύση για το Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Windows Defender – Διόρθωσε ένα λάθος μετά από 12 χρόνια

Φακοί Laowa – Πέντε νέες λύσεις για “σύνδεση L”