in ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Να αγοράσω το Ring Alarm Smoke και το CO Listener ή όχι;

Ο έξυπνος συναγερμός θα αντικαταστήσει όλους τους άλλους

Το Ring Alarm Smoke and CO Listener δεν είναι αυτό που μπορεί να υποθέσετε αρχικά. Δεν είναι συναγερμός καπνού ή ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα. Αντ ‘αυτού, αυτό είναι ένα έξυπνο κουτί που ακούει τον τόνο συναγερμού αυτών των συσκευών και σας ενημερώνει πότε ενεργοποιούνται – στέλνοντας μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Ένας συναγερμός για έναν υπάρχοντα συναγερμό μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη ιδέα στην αρχή, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν την ασφάλεια του σπιτιού τους ακόμη και όταν απουσιάζουν ή δεν είναι σίγουροι ότι ” Θα ακούσω έναν παραδοσιακό συναγερμό να σβήνει. Η τιμή είναι επίσης δελεαστική: οι ποιοτικοί συναγερμοί καπνού και οι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα διαρκούν έως και μια δεκαετία και αφήνοντας την ακριβή τεχνολογία ανίχνευσης CO, η Ring μπορεί να πουλήσει το Ring Alarm Smoke και CO Listener με μόλις 34,99 $.

Είναι ένας οικονομικά προσιτός τρόπος για να κάνετε τα υπάρχοντα εργαλεία ασφάλειας και ασφάλειας στο σπίτι σας – μαζί με άλλες εκπτωτικές έξυπνες συσκευές ασφαλείας που θα βρείτε αυτήν την Πρωτομαγιά και τη Μαύρη Παρασκευή – και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με αυτό.

Διαστάσεις: 75 x 75 x 27 mm | Εύρος: Εύρος 250 ποδιών | Μπαταρία: 3V (αντικαταστάσιμη) | Εγγύηση: 1 έτος | Συνδεσιμότητα: Ασύρματη μετάδοση κύματος Z

Ένας συνηθισμένος συναγερμός καπνού ή ένας αισθητήρας μονοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιείται μόνο εάν σβήσει όταν βρίσκεστε στο σπίτι – ή εάν ο γείτονάς σας στείλει μήνυμα για να διαμαρτυρηθείτε για το θόρυβο.

Αυτοί οι συναγερμοί είναι εξαιρετικά χρήσιμοι, αλλά τείνουν επίσης να είναι πολύ χαμηλής τεχνολογίας. Το Ring Alarm Smoke και CO Listener, ωστόσο, φέρνει αυτά τα βασικά είδη οικιακής χρήσης στο 2020.

Μόλις τοποθετήσετε το Ring Alarm Smoke και CO Listener δίπλα σε αυτά τα ξυπνητήρια, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας εάν αρχίσουν να σβήνουν – και τα οφέλη είναι προφανή. Εάν λείπετε για λίγες μέρες, ή στη δουλειά, θα ξέρετε ακόμα εάν υπάρχει πυρκαγιά στο σπίτι / διαμέρισμα σας ή εάν υπάρχει διαρροή αερίου που χρειάζεται διαλογή.

Είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για έναν συναγερμό για κωφούς ή άτομα με προβλήματα ακοής, ειδικά εάν τα περισσότερα μέλη του νοικοκυριού μπορούν να ακούσουν καλά. Οι αποκλειστικοί ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα για άτομα με βαθιά απώλεια ακοής δεν έρχονται φθηνά – και το Ring Alarm Smoke και CO Listener μπορεί αναμφισβήτητα.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να τοποθετήσετε το κουτί Ring 3-6 ίντσες από τον υπάρχοντα συναγερμό καπνού / CO για καλύτερα αποτελέσματα, επομένως βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι δυνατό με τη ρύθμιση πριν από την αγορά.

Ο λόγος για αυτήν την εγγύτητα είναι αρκετά προφανής. Το Ring Alarm Smoke και το CO Listener πρέπει να είναι σε θέση να διαχωρίσουν τον ήχο του συναγερμού από τον κανονικό θόρυβο του σπιτιού σας (και τυχόν συναγερμούς που ακούγονται σε αυτήν την ταινία που παρακολουθείτε στο σύστημα ήχου surround).

Όταν ρυθμίζετε το Ring Alarm Smoke και CO Listener, μπαίνει σε μια δοκιμαστική λειτουργία που σας ζητά να πατήσετε το κουμπί “test” συναγερμού στο καπνό σας ή στο πλαίσιο CO για να ελέγξετε ότι ο ήχος είναι σωστός. Αυτό το είδος βαθμονόμησης θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ψευδείς θετικές ειδοποιήσεις που θα φτάσουν στο τηλέφωνό σας – ή, ακόμη χειρότερα, τυχόν χαμένες.

Το Ring Alarm Smoke και CO Listener είναι πιθανό να είναι πολύ μικρότερο από οποιοδήποτε τυπικό συναγερμό καπνού / CO. Έχει διαστάσεις μόλις 7,5 και έχει πάχος 27mm. Χαμηλό βάρος σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί με ταινία διπλής όψης, αν και περιλαμβάνεται και ένα κατάλληλο στήριγμα και βίδες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το αφήσετε στη θέση του για έως και τρία χρόνια, οπότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει, τότε το Ring Alarm Smoke και το CO Listener εξαντλούνται επίσης.

Ωστόσο, δεν συνδέεται απευθείας με το τηλέφωνό σας. Αυτό είναι μέρος του ευρύτερου πακέτου ασφαλείας στο σπίτι της Ring και συνδέεται με το σταθμό βάσης που περιλαμβάνεται με τα διάφορα πακέτα σε αυτό το εύρος. Αυτά περιλαμβάνουν άλλα gadgets όπως συναγερμούς αισθητήρων κίνησης, πληκτρολόγια και αισθητήρες επαφών για πόρτες και παράθυρα.

Αυτό σημαίνει ότι το Ring Alarm Smoke and CO Listener είναι μια ευκολότερη αγορά για όσους διαθέτουν ήδη Ring Security kit. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ. Πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά στην ασφάλισή σας στο σπίτι, για να δείτε αν το έξυπνο εργαλείο ασφάλειας στο σπίτι μπορεί να μειώσει τα ασφάλιστρά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι καλύτερες προσφορές έξυπνων οικιακών συσκευών και gadget για τον Δεκέμβριο

Πώς να συνδέσετε ένα συγκεκριμένο μέρος της σελίδας στο Word αρχείο σας