in

This is helpfullThis is helpfull

Norton 360 – Κριτική αναθεώρηση

Η σειρά προϊόντων Norton 360 προσφέρει σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από λογισμικό προστασίας από ιούς.

Με δυνατότητες όπως διαχείριση κωδικών πρόσβασης, λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποθήκευση στο διαδίκτυο, γονικούς ελέγχους, απεριόριστη υπηρεσία VPN και τρία διαφορετικά επίπεδα προστασίας ταυτότητας, καθώς και εξαιρετική προστασία από κακόβουλα προγράμματα, η σειρά προστασίας από ιούς Norton 360 2020 προσφέρει μερικές από τις πιο ολοκληρωμένες ασφάλειες (και απόρρητο) σουίτες γύρω.

Τα εννέα διαφορετικά πακέτα προστασίας από ιούς των Windows του Norton προορίζονται για άτομα που προτιμούν τα πάντα σε ένα μέρος, που προτιμούν να μην συνδυάζουν και να ταιριάζουν με εφαρμογές και υπηρεσίες – και που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις τιμές του Norton. Όλη αυτή η ενσωμάτωση γίνεται ακριβή γρήγορα καθώς προσθέτετε χαρακτηριστικά.

Η μηχανή σάρωσης κακόβουλου λογισμικού της Norton χρησιμοποιεί πολλούς πόρους συστήματος κατά την πλήρη σάρωση και κανένα πακέτο Norton δεν προσφέρει τεμαχισμό αρχείων ή κρυπτογράφηση. Αλλά αν ψάχνετε για μία μόνο λύση για να καλύψετε την ψηφιακή σας ασφάλεια και το απόρρητο από κάθε γωνία, μην ψάχνετε περισσότερο από το Norton

Κανένας από τους ανταγωνιστές του δεν προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ασφάλεια. Το Kaspersky προσφέρει εξίσου εξαιρετική προστασία από κακόβουλα προγράμματα και ένα πλήρες φάσμα επιπλέον δυνατοτήτων, αλλά το προϊόν του δεν διαθέτει επιλογές προστασίας ταυτότητας. Η McAfee προσφέρει προστασία ταυτότητας, αλλά επιτρέπει περισσότερα κακόβουλα προγράμματα.

Αν θέλετε να συνδυάσετε μερικά από τα καλύτερα προστασία κλοπής ταυτότητας με κάποια από την καλύτερη προστασία από ιούς, ένα από τα τρία σχέδια Norton 360 με LifeLock είναι για εσάς. Διαβάστε παρακάτω για την υπόλοιπη κριτική μας στο Norton 360.

Norton 360: Κόστος και τι καλύπτεται
Τα εννέα προϊόντα προστασίας από ιούς των Windows της οικογένειας NortonLifeLock μπορούν να προστατεύσουν οτιδήποτε από έναν υπολογιστή σε υπολογιστές και κινητές συσκευές αξίας ενός νοικοκυριού μαζί με τις ταυτότητες των χρηστών τους.

Δεν υπάρχει δωρεάν λογισμικό Norton, αλλά υπάρχει εγγύηση ικανοποίησης 60 ημερών στα προϊόντα επί πληρωμή, καθώς και η υπόσχεση προστασίας από ιούς της Norton για επιστροφή χρημάτων εάν το λογισμικό δεν μπορεί να διατηρήσει το σύστημά σας καθαρό. Οι τιμές καταλόγου είναι υψηλότερες από τα συγκρίσιμα προϊόντα άλλων προμηθευτών προστασίας από ιούς, αλλά συχνά μπορείτε να βρείτε σημαντικές μειώσεις.

Το αρχικό Norton AntiVirus Plus προστατεύει έναν μόνο υπολογιστή ή Mac και λειτουργεί με Windows 7 έως 10. (Οι εκπρόσωποι του Norton μας είπαν ότι το AntiVirus Plus εκτελείται ανεπίσημα σε Windows XP και Vista.)

Το AntiVirus Plus κοστίζει 60 $ ετησίως και προσφέρει λειτουργίες που συνήθως προορίζονται για πιο ακριβές σουίτες, συμπεριλαμβανομένου ενός αμφίδρομου τείχους προστασίας, ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και ενός λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με 2 GB online αποθηκευτικού χώρου.

Το επόμενο βήμα είναι το Norton 360 Standard, το οποίο προστατεύει έναν μόνο υπολογιστή, Mac, τηλέφωνο ή tablet. Αυξάνει τον διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης στα 10 GB και, στα Windows, περιλαμβάνει προστασία από διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και κάμερα.

Το Norton 360 Standard προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο Secure VPN της Norton, το οποίο από μόνο του κοστίζει 50 $ ετησίως. Περιλαμβάνει επίσης την παρακολούθηση LifeLock των προσωπικών σας στοιχείων στον σκοτεινό ιστό. Οι τυπικές λίστες του Norton 360 κοστίζουν 85 $ ετησίως.

Για 105 $ το χρόνο, το Norton 360 Deluxe καλύπτει πέντε συσκευές, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα. Προσθέτει γονικούς ελέγχους και σας παρέχει έως και 50 GB διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις VPN. Μεγιστοποιεί όλες τις βασικές δυνατότητες προστασίας από ιούς του Norton. Τα επόμενα πέντε προϊόντα προσθέτουν άδειες συσκευής, διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης και προστασία ταυτότητας

Το Norton 360 για Gamers είναι μια έκδοση τριών αδειών του Norton 360 Deluxe που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παίκτες PC. Ωστόσο, η άδεια καλύπτει λογισμικό Mac, Android και iOS. Κοστίζει 100 $ ετησίως.

Το Norton 360 Premium, διαθέσιμο σε καταστήματα λιανικής αλλά όχι στον ιστότοπο της Norton, επεκτείνει την κάλυψη Deluxe antivirus και VPN σε έως και 10 συσκευές και 75 GB διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης. Απαριθμεί 100 $ ετησίως σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής, αν και ο τιμοκατάλογος της ιστοσελίδας Norton έχει κόστος συνδρομής ως 125 $ ετησίως.

Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα θέλετε να μάθετε για το Norton 360. Συνεπώς μη διστάσετε να μας ενημερώσετε ώστε να σας πούμε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip 3

Αναθεώρηση προστασίας κλοπής ταυτότητας LifeLock Ultimate Plus