in

This is helpfullThis is helpfull

Hyundai – Apple: Ένας “γάμος” που δεν προβλέπεται να γίνει

Η Apple εργάζεται σε αυτό το όχημα για αρκετό καιρό, αλλά

Η Hyundai αναφέρεται ως ο πιθανός συνεργάτης για την παραγωγή του πρώτου οχήματος της Apple, αλλά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των δύο εταιρειών φαίνεται να συνδυάζονται άσχημα σε μία τέτοια σχέση. Στο μέλλον της Apple θα υπάρχει ένα ηλεκτρικό όχημα: αυτή η διαρροή πληροφοριών εμφανίζεται στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λείπουν πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του προϊόντος που η Apple σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά.

 

 

 

  • Η Apple εργάζεται σε αυτό το όχημα για αρκετό καιρό, αλλά είναι προφανές ότι δεν θα ασχοληθεί άμεσα με την παραγωγή αναζητώντας συνεργασία με ορισμένους συνεργάτες στον τομέα.

 

 

Το Reuters σημειώνει ότι η Apple εργάζεται σε συμφωνία με τη Hyundai, έτσι ώστε η μηχανική παραγωγή του οχήματος να ανατεθεί στην τελευταία, αλλά ότι τα ειδικά χαρακτηριστικά των δύο εταιρειών είναι τέτοια που δεν καθιστούν εύκολη την επίτευξη μιας συνεργασίας αυτού του τύπου.

 

 

Για το αναπτυξιακό έργο ενός ηλεκτρικού οχήματος, η Apple αναμφίβολα εμπλέκεται πολύ στο τμήμα του λογισμικού, ένα θεμελιώδες στοιχείο σε ένα ηλεκτρικό όχημα τόσο για τη λειτουργία του όσο και για οτιδήποτε σχετίζεται με το βοήθημα οδήγησης και τα αυτόνομα συστήματα οδήγησης. Ταυτόχρονα, η Apple έχει συνηθίσει να αναθέτει σε τρίτους τη φυσική παραγωγή των προϊόντων της, βελτιστοποιώντας τη γραμμή παραγωγής προκειμένου να εξαγάγει τον καλύτερο συνδυασμό μειωμένου κόστους και ποιότητας κατασκευής.

 

 

 

 

Η Hyundai,από την άλλη πλευρά, είναι στα χαρτιά ένας ιδανικό συνεργάτης για την Apple, καθώς μπορεί να προσφέρει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή οχημάτων, στην πραγματικότητα να μπορεί να αναπτύξει εσωτερικά ό,τι είναι απαραίτητο για αυτόν τον σκοπό, συγκεντρώνοντας στο εσωτερικό του τι είναι απαραίτητο για την παραγωγή των δικών του οχημάτων. Ωστόσο, η κορεάτικη εταιρεία έχει από καιρό ασχοληθεί με την ανάπτυξη της δικής της σειράς οχημάτων υψηλών προδιαγραφών με τη μάρκα Genesis και είναι δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια το επίκεντρο της Hyundai θα μετατοπίζεται ολοένα και περισσότερο σε μη θερμικά οχήματα. Υπό το φως των χαρακτηριστικών των δύο εταιρειών, επομένως, φαίνεται δύσκολο να φανταστεί κανείς μία διαρκή συνεργασία με την πάροδο του χρόνου. Η Hyundai θα έχει τις τεχνικές δεξιότητες και την ανεξαρτησία από τρίτα μέρη, αλλά λειτουργώντας ως προμηθευτής της Apple θα κινδύνευε να επισκιάσει το δικό της εμπορικό σήμα ως κατασκευάστρια για λογαριασμό της Apple παρόμοια με τον ρόλο του γίγαντα Foxconn στην παραγωγή smartphone.

 

 

 

  • Από την άλλη πλευρά, η Apple είναι μία εταιρεία που στοχεύει στη μάρκα της ως η πρώτη και μοναδική που επικοινωνεί με τα προϊόντα της, χωρίς να ενδιαφέρεται να δώσει χώρο στην αλυσίδα των προμηθευτών που έχουν δεσμευτεί για την αποτελεσματική κατασκευή συσκευών με επωνυμία Apple.

 

 

Σε αυτό το σημείο υπάρχουν πολλές περισσότερες αμφιβολίες παρά βεβαιότητες σχετικά με μία συνεργασία αυτού του τύπου…η Hyundai δεν φαίνεται, για την εταιρική κουλτούρα, να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες και η Apple σίγουρα δεν τείνει να αφαιρέσει μέρος του προβολέα για να τον «κατευθύνει» προς έναν παραγωγικό συνεργάτη. Η ιστορία αυτή είναι η κλασική εικόνα με τα δύο κοκόρια σε ένα κοτέτσι, ένα σενάριο που συνήθως προκαλεί περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη. Τι θα γίνει λοιπόν με το υποτιθέμενο iCar; ότι η Apple μπορεί να βρει συνεργάτη στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι σχεδόν βέβαιο, ότι αυτό είναι η Hyundai ωστόσο, φαίνεται ολοένα και πιο απίθανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Apple – “Σκάει” η επέκταση κωδικού πρόσβασης iCloud στο Chrome

GS Pro Starry Sky Edition – Νέο έξυπνο ρολόι από το Honor και το Discovery