in

This is helpfullThis is helpfull

Apple watchOS 9.4 – Τι φέρνει η νέα ενημέρωση RC;

Στους δοκιμαστές beta

Το iOS 16.4 και η έκδοση RC του watchOS 9.4 κυκλοφόρησαν για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές beta! Η Apple μοιράστηκε επίσης αναλυτικές τελικές σημειώσεις έκδοσης για το watchOS 9.4, ώστε οι χρήστες να κατανοήσουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά που λαμβάνουν με αυτή την ενημέρωση.

Στο πλαίσιο του watchOS 9.4, η Apple εισάγει τις δυνατότητες Cycle Tracking και AFib history στους χρήστες του Apple Watch σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, κάνουν μια πολυαναμενόμενη προσαρμογή στα ξυπνητήρια αφύπνισης στην αγαπημένη σας συσκευή:

  • Τα ξυπνητήρια αφύπνισης δεν σβήνουν πλέον με την κίνηση cover to mute, ώστε να αποφεύγονται οι τυχαίες ακυρώσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Cycle Tracking με αναδρομικές εκτιμήσεις ωορρηξίας και ειδοποιήσεις απόκλισης κύκλου υποστηρίζονται τώρα στη Μολδαβία και την Ουκρανία με το watchOS 9.4
  • Το AFib History είναι τώρα διαθέσιμο στην Κολομβία, τη Μαλαισία, τη Μολδαβία, την Ταϊλάνδη και την Ουκρανία

Να πώς περιγράφει η Apple το AFib History του watchOS 9.4:

Το AFib είναι μια ισόβια πάθηση που μπορεί να μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, τα άτομα με AFib συνήθως εξακολουθούν να ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής. Η ποσότητα αυτής της πάθησης στον οργανισμό σας θα μπορούσε δυνητικά να μειωθεί μέσω της τακτικής προπόνησης, των θρεπτικών γευμάτων, της διατήρησης ιδανικού βάρους και της αντιμετώπισης άλλων ιατρικών καταστάσεων που μπορεί να την επιδεινώσουν αν αφεθεί ανεξέλεγκτη. Όταν παραμεληθεί τελικά, μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια ή θρόμβους αίματος που σας θέτουν σε κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το AFib History προσφέρει τη δυνατότητα μέτρησης και παρακολούθησης της δραστηριότητας της καρδιάς σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, που αναφέρονται ως επηρεασμένες από AFib.

  • Αυτές οι πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να μοιραστούν με το γιατρό σας για βαθύτερες συζητήσεις που σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα τις ανησυχίες για την υγεία σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά Cycle Tracking του Apple Watch, απλά επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Apple για όλες τις λεπτομέρειες.

Το αναμενόμενο watchOS 9.4 “Release Candidate” είναι πλέον προσβάσιμο στους δοκιμαστές beta και η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει επίσημα την ενημέρωση ήδη από την επόμενη εβδομάδα! Τα iOS 16.4, iPadOS 16.4, macOS 13.3 και tvOS 16.4 δοκιμάζονται επίσης για πιθανή κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες – δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά για να εξερευνήσουν σύντομα!

Για να λάβουν τη νέα ενημέρωση watchOS 9.4, οι προγραμματιστές θα πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το configuration profile από το Apple Developer Center.

Η εγκατάσταση του watchOS 9.4 είναι πανεύκολη – ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας, μεταβείτε στην επιλογή General > Software update και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Βεβαιωθείτε ότι στο ρολόι σας έχει απομείνει τουλάχιστον 50% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας πριν προχωρήσετε- στερεώστε το στο φορτιστή του και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με το συνοδευτικό iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Apple – Ετοιμάζει πρόταση για τα δικαιώματα…

ChatGPT – Ερευνητές κατέστρεψαν κλώνο του επειδή είχε “AI παραισθήσεις“!