in

Το Netflix, η Amazon και η Paramount ήθελαν το Coyote vs. Acme, αλλά η Warner Bros. Discovery αρνήθηκε

Το περασμένο φθινόπωρο, η Warner Bros. Discovery φάνηκε διατεθειμένη να εξετάσει την ιδέα να αφήσει ένα άλλο στούντιο να κυκλοφορήσει το Coyote vs. Acme του σκηνοθέτη Dave Green, αφού αρχικά ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Batgirl (διάβαζε: ακύρωσε με αντάλλαγμα τη διαγραφή φόρων) την σχεδόν ολοκληρωμένη ταινία στις αρχές Νοεμβρίου. Αλλά σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το στούντιο απέρριψε πολλαπλές προσφορές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο να δει τελικά το μαχητικό έργο το φως της ημέρας, και οι τελικές αποφάσεις ελήφθησαν από στελέχη που δεν είχαν δει στην πραγματικότητα την ολοκληρωμένη ταινία.

Σύμφωνα με το TheWrap, η Amazon, το Netflix και η Paramount ενδιαφέρθηκαν με το παραπάνω να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του ντεμπούτου Coyote vs. Acme για τους εαυτούς τους, αφού η Warner Bros. άλλαξε στάση και έδωσε την ευκαιρία στους σκηνοθέτες πίσω από το υβριδικό έργο live-action / CGI να το προωθήσουν σε άλλα στούντιο. Όμως, ενώ κάθε ένα από τα στούντιο φέρεται να κατέθεσε “συμπαθητικές προσφορές” για τα δικαιώματα – με την προσφορά της Paramount να περιλαμβάνει ακόμη και σχέδια για κινηματογραφική προβολή – όλες έπεσαν κάτω από το ποσό των 75-80 εκατομμυρίων δολαρίων που προφανώς αναζητούσε η WBD.

Το ότι τα στούντιο είναι αισιόδοξα σχετικά με τις τιμές στις οποίες είναι διατεθειμένα να πουλήσουν τα δικαιώματα διανομής είναι ένα πράγμα, αλλά η WBD φέρεται να βγήκε από την πύλη αρνούμενη να ακούσει οποιαδήποτε αντιπροσφορά. Και ενώ οι προσφορές των ενδιαφερόμενων αγοραστών είχαν όλες, εν μέρει, ενημερωθεί από το πόσο καλή ήταν η υποδοχή του Coyote vs. Acme στις εσωτερικές προβολές, κανένα από τα στελέχη της WBD – ο CEO / πρόεδρος David Zaslav, οι συμπρόεδροι του Warner Bros. Motion Picture Group Michael De Luca και Pam Abdy και ο πρόεδρος της Warner Bros. Pictures Animation Bill Damaschke – που απέρριψαν αυτές τις πιθανές συμφωνίες δεν είδαν το τελικό προϊόν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσε να προβάλει η Warner Bros. Discovery για να εξηγήσει γιατί επανειλημμένα έστρεψε τη μύτη της στην ευκαιρία να βγάλει εύκολα χρήματα αφήνοντας κάποιον άλλον να βγάλει μια ταινία με την οποία δεν θέλει να έχει καμία σχέση. Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, αλλά πραγματικά φαίνεται ότι η ηγεσία του στούντιο απλά δεν θέλει να προβάλλεται σε streaming, ή στους κινηματογράφους, ή πραγματικά να είναι καν θέμα συζήτησης σε αυτό το σημείο. Είναι… σίγουρα μια επιλογή, στην οποία η εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να επιμείνει, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτό εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στους σκηνοθέτες που εξακολουθούν να εργάζονται με το στούντιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Microsoft υπαινίσσεται το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης στα Windows με ένα πιο έξυπνο Copilot

Η προσπάθεια της TikTok να καθυστερήσει τους αντιμονοπωλιακούς κανόνες της DMA απορρίφθηκε από το δικαστήριο της ΕΕ