in ,

Το συναυλιακό event του Eminem στο Fortnite υποδήλωσε το μέλλον του παιχνιδιού

Το πιο πρόσφατο εικονικό συναυλιακό event του Fortnite δεν ήταν απλώς ο Eminem να περιπλανιέται σε μια κατεστραμμένη πόλη – προϋπήρχαν και περισσότερες εμπειρίες που προμηνύουν το μέλλον του παιχνιδιού.

Το γεγονός, που ονομάστηκε “The Big Bang Event”, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά και μετέφερε τους παίκτες σε διάφορα σκηνικά. Αρχικά, όλοι συγκεντρώθηκαν στο νησί OG του Fortnite για να παρακολουθήσουν μερικές στιγμές από το παρελθόν του παιχνιδιού να συμβαίνουν ξανά: ένα πύραυλος εκτοξεύτηκε, έπεσε ένας μετεωρίτης και μετά τα πάντα “καταποντίστηκαν” σε ένα μαύρο τρύπα.

Στη συνέχεια, οι παίκτες “καταποντίστηκαν” σε αρκετά portails, το καθένα με διαφορετικό θέμα. Πρώτα, υπήρχε ένα νησί γεμάτο με χαρακτήρες Lego που τρέχανε, πολεμούσαν και χτίζανε πράγματα. Στη συνέχεια ακολούθησε ένας φουτουριστικός αγώνας αυτοκινήτων. Τελικά, εμφανίστηκε ο Eminem και καθώς ερμήνευε το “Lose Yourself”, οι παίκτες έπρεπε να χτυπήσουν νότες στο ρυθμό της μουσικής σαν να έπαιζαν το Guitar Hero.

Μόλις ολοκληρώθηκε αυτό, εμφανίστηκε ένας γιγαντιαίος Eminem, σχεδόν σαν kaiju, και ερμήνευε το “Godzilla”. Οι σκηνές του τραγουδιού παρουσιάστηκαν σε μια κατεστραμμένη πόλη που καίγεται, και σε ένα σημείο ο ράπερ ακόμη και εξέπνευσε φωτιά στον αέρα. (Όσον αφορά τις συναυλίες, η εικονική εμφάνιση του Eminem ήταν το τέταρτο μεγάλο μουσικό event μέσα στο παιχνίδι, μετά τους Marshmello, Travis Scott και Ariana Grande.) Και μετά, τελείωσε όλο αυτό.

Δεδομένου του πρόσφατου ενδιαφέροντος της Epic για τη διεύρυνση της δημιουργικής λειτουργίας του Fortnite, δεν είναι έκπληξη που το event σχεδιάστηκε για να αποκαλύψει μελλοντικές εμπειρίες που έρχονται στο παιχνίδι και δεν είναι απλώς παραδοσιακό battle royale. Ο στόχος, φαίνεται, είναι να κάνει το Fortnite μια πλατφόρμα περισσότερο παρά ένα απλό παιχνίδι, παρόμοιο με το Minecraft ή το Roblox.

Πράγματι, αμέσως μετά το τέλος του event, η Epic και η Lego ανακοίνωσαν επίσημα μια εμπειρία εντός του παιχνιδιού με τίτλο Lego Fortnite, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου. Τα άλλα δύο παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και το Rocket Racing (αναπτύχθηκε από τον δημιουργό του Rocket League, Psyonix, και θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου) και το Fortnite Festival (αναπτύχθηκε από το στούντιο του Rock Band, Harmonix, και θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου).

Το Big Bang ακολουθεί έναν ενδιαφέροντα χρονικό διάστημα για το παιχνίδι. Αντί για μια παραδοσιακή περίοδο σεζόν μήνες, τον Νοέμβριο η Epic έφερε το Fortnite OG, το οποίο επαναφέρει κρίσιμες στιγμές και τοποθεσίες από το παρελθόν του battle royale. Αποδείχθηκε επιτυχημένο, με την Epic να αναφέρει 100 εκατομμύρια παίκτες τον Νοέμβριο – καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο μήνα στην ιστορία του παιχνιδιού.

Πριν από το Big Bang, η Epic έδωσε μια καλή εικόνα σε αυτό που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες στο Κεφάλαιο 5 όσον αφορά το battle royale, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου νησιού με ένα τρένο που μπορείς να οδηγήσεις (και του Peter Griffin από το Family Guy και του Solid Snake από το Metal Gear). Ιδού το επίσημο βίντεο εκκίνησης:

Το Κεφάλαιο 5 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή. Αν χάσεις το Big Bang, η Epic ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν ακόμα δύο παραστάσεις στις 5 μ.μ. και στις 11 μ.μ. ET το Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς μια φωτογραφία νυφικού απαθανάτισε ένα μόνο άτομο σε τρεις πόζες ταυτόχρονα

Το πρώτο τρέιλερ του Fallout της Amazon σας καλωσορίζει στην ερημιά!