in

wowwow

Το άκυρο της Honor στη Huawei και η συνεργασία με τη Google

Η Huawei και η Honor είναι επίσημα δύο ξεχωριστές εταιρείες

Η Honor περιγράφει το εγγύς μέλλον της με την πρόθεση να συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους παγκόσμιους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, με σκοπό να συνεχίσει να ακολουθεί το μονοπάτι που χάραξε η Huawei.

 

 

  • Η Huawei και η Honor είναι επίσημα δύο ξεχωριστές εταιρείες από το τέλος του 2020, αφού η Huawei πούλησε τη μάρκα Honor και όλες τις σχετικές επιχειρήσεις σε μία κοινοπραξία 30 εταιρειών. Με αυτόν τον τρόπο, η Honor έχει ξαναρχίσει τις πλήρεις δραστηριότητές της με τους προμηθευτές τεχνολογίας, χωρία να εμπίπτει πλέον στη σκιά της απαγόρευσης που έλαβε η Huawei από τη διοίκηση των ΗΠΑ.

 

 

Αυτό τονίστηκε καλά τις τελευταίες μέρες με την παρουσίαση του View40, του νέου smartphone που είναι εξοπλισμένο με υπηρεσίες Google και προορίζεται τουλάχιστον αρχικά για την κινεζική αγορά. Η Honor μπορεί συνεπώς να διαμορφώσει τις υπηρεσίες Google ως στάνταρ στα τερματικά της, αντικατοπτρίζοντας αυτό που παρέχεται σε άλλους κατασκευαστές τερματικών Android χωρίς κανένα τύπο λειτουργικού περιορισμού. Είναι πλέον η ώρα για την εταιρεία να ξεκινήσει νέες συνεργασίες με παγκόσμιους προμηθευτές, με σκοπό να λάβει τη θέση που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια από την Huawei στην αγορά smartphone όπως και σε αυτά των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων.

 

 

 

Από αυτό προκύπτει επίσης η ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες, των ενημερωμένων εκδόσεων των φορητών υπολογιστών MagicBook Pro, που ανανεώθηκαν με επεξεργαστές Intel Core 11 ης γενιάς της οικογένειας Tiger Lake, καθώς και με τη χρήση νέων GPU NVIDIA της οικογένειας GeForce MX450. Ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Honor, επιβεβαίωσε κατά την παρουσίαση αυτών των νέων προϊόντων ότι η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες προμήθειας με όλους τους φορείς του τομέα που εμπλέκονται στην προμήθεια εξαρτημάτων για τα προϊόντα της. Αναφέρουμε μεταξύ αυτών την Intel, AMD, Microsoft, Samsung, MediaTek, Micron, SK Hynix και Sony, εταιρείες με τις οποίες η Huawei δεν μπορούσε πλέον να λειτουργεί ακριβώς λόγω των αποφάσεων που έλαβε η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η Honor έχει μέχρι στιγμής προταθεί, από την άποψη του marketing, ως μάρκα που απευθύνεται σε ένα νεαρό κοινό και συνεπώς πιο προσεκτικό στη διάθεση προϊόντων με προσιτό κόστος.

 

 

 

Το νέο Honor στοχεύει να συνεχίσει αυτήν την παρουσία στην αγορά, αλλά και να τη συνδυάσει με την ανάπτυξη προϊόντων υψηλότερης τεχνολογίας, παρουσιάζοντας σταδιακά νέα προϊόντα που μπορούν σε κάποιο βαθμό να συνεχίσουν προς την κατεύθυνση που ακολουθεί η Huawei τα τελευταία χρόνια και που η κινεζική εταιρεία δεν μπορεί να συνεχίσει να ακολουθεί.

 

 

Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020, η Honor κυκλοφόρησε πάνω από 13 εκατομμύρια smartphone παγκοσμίως, μία τιμή που αντιστοιχεί περίπου στο 1/4 των συνολικών smartphone που πωλήθηκαν από την Huawei την περίοδο εκείνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ευρωπαϊκη Ένωση καλεί Apple, Amazon, Facebook και Alphabet – Τι συμβαίνει;

Τα Windows 10 21H1 δεν θα αποτελούν σημαντικό update