in ,

loveditlovedit

Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip 3

Δείτε τι γνωρίζουμε για το Galaxy Z Flip 3, το επόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο clamshell της Samsung

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το επόμενο Galaxy Z Flip αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό θα αλλάξει καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του τηλεφώνου.

Samsung Galaxy Z Flip 3 ειδήσεις (Ενημερώθηκε 8 Φεβρουαρίου)
Μια διαρροή δείχνει τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 που φτάνουν τον Ιούλιο.
Η Samsung ενδέχεται να κυκλοφορήσει τέσσερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα φέτος, καθώς ο κατασκευαστής τηλεφώνων φαίνεται να αυξάνει την παρουσία του στην αγορά αναδιπλούμενων τηλεφώνων.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Z Flip 3
Μια αρχική φήμη έδειξε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει νέα πτυσσόμενα πτυσσόμενα τον Μάιο, τα οποία υποθέσαμε ότι είμαστε οι διάδοχοι των γραμμών Fold και Flip. Ωστόσο, μια πιο πρόσφατη διαρροή δείχνει ένα χρονικό πλαίσιο Ιουλίου για τα Galaxy Z Flip 3 και Z Fold 3.

Εάν υπάρχει ένα λανσάρισμα τον Μάιο, θα μπορούσε να είναι για ένα νέο πτυσσόμενο σύνολο – πιθανή μια έκδοση Lite ενός από τα τρέχοντα μοντέλα της Samsung. Γνωρίζουμε ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτό που αποκαλεί πτυσσόμενα “πιο προσβάσιμα” φέτος, τα οποία θεωρούμε φθηνότερες εκδόσεις των ακριβών smartphone της. Οπότε όλα είναι δυνατά σε αυτό το σημείο.

Για αυτό που αξίζει, το πρωτότυπο Galaxy Z Flip παρουσιάστηκε πριν από ένα χρόνο, όταν η Samsung έβγαλε επίσης τη σειρά Galaxy S20.

Samsung Galaxy Z Flip 3 τιμή
Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμολόγηση για το Galaxy Z Flip 3. Ωστόσο, έχουμε το προηγούμενο μοντέλο για να ξεκινήσουμε. Το αρχικό Galaxy Z Flip κοστίζει 1.380 $ στις ΗΠΑ / 1.300 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολούθησε μια έκδοση 5G για 1.449 $, αλλά η Samsung απλώς μείωσε την τιμή σε αυτήν την έκδοση κατά 250 $ σε 1.199 $.

Τούτου λεχθέντος, θα περιμέναμε να κυκλοφορήσει το Galaxy Z Flip 3 σε τιμή περίπου της τιμής της Samsung για το πρωτότυπο.

Όνομα Samsung Galaxy Z Flip 3 – 2 ή 3;
Δεδομένου ότι υπάρχει μόνο ένα Galaxy Z Flip, θα νομίζατε ότι ο διάδοχος θα ονομαζόταν Flip 2. Αλλά η Samsung δεν λειτουργεί πάντα έτσι. Μερικές φορές, ο φορέας ολισθαίνει αριθμούς εντελώς Και του αρέσει επίσης να κρατάτε τα πράγματα ομοιόμορφα, όπως οι γραμμές Galaxy S και Note να έχουν τους ίδιους αριθμούς.

Το άλλο πτυσσόμενο στο χαρτοφυλάκιο της Samsung, το Galaxy Z Fold, θα είναι στην τρίτη επανάληψή του φέτος. Σύμφωνα με τη συνήθεια της να έχει παρόμοια προϊόντα κινητής τηλεφωνίας όσον αφορά την ονομασία, πιστεύουμε ότι η Samsung θα ονομάσει το επόμενο clamshell το Galaxy Z Flip 3. Θα μπορούσατε επίσης να υποστηρίξετε ότι το Galaxy Z Flip 5G ήταν η δεύτερη έκδοση, κάνοντας το Παραλλαγή 2021 το Z Flip 3.

Άλλες φήμες επιβεβαιώνουν ότι, όπως μια αναφορά από την ολλανδική ιστοσελίδα GalaxyClub. Η Samsung αρέσει να ρίχνει κλειδιά σε πράγματα, όπως με το όνομα Galaxy S21 (έναντι του Galaxy S30), οπότε δεν πιστεύουμε ότι αυτή η φήμη είναι πολύ μακριά. Μέχρι να ακούσουμε φήμες για το αντίθετο, θα αναφερθούμε σε αυτό το επερχόμενο τηλέφωνο ως το Galaxy Z Flip 3.

Σχεδιασμός Samsung Galaxy Z Flip 3
Δεν γνωρίζουμε πολλά για τη σχεδίαση του Galaxy Z Flip 3, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο θα είναι για άλλη μια φορά πτυσσόμενο. Αυτό σημαίνει ότι ο μεντεσέ βρίσκεται στον οριζόντιο άξονα x, σε σχέση με τον κατακόρυφο άξονα y του Fold. Αυτό προφανώς παίρνει μερικούς από εμάς πίσω στις ημέρες του flip τηλεφώνων, και υπάρχει πολλή νοσταλγία εκεί.

Samsung Galaxy Z Flip 3 προδιαγραφές
Οι φήμες για τις πλήρεις προδιαγραφές για το Galaxy Z Flip 3 δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί. Ωστόσο, έχουμε ακούσει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία αυτή τη φορά, αν και αυτές οι φήμες δεν προσδιορίζουν την ακριβή χωρητικότητα.

Τον Σεπτέμβριο, μια διαρροή στο Twitter με το όνομα @ chunvn8888 ισχυρίστηκε με 100% βεβαιότητα ότι το Galaxy Z Flip 3 θα έχει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, αναβαθμισμένο μεντεσέ και Ultra Thin Glass (UTG) – ίσως βελτιωμένη UTG από το αρχικό Galaxy Z Flip. Πόσο αξιόπιστο είναι να δούμε αυτό το άτομο, αλλά αυτές οι αλλαγές για το Galaxy Z Flip 3 έχουν νόημα.

Αν και δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο σε αυτό το σημείο, αναμένουμε ότι το Galaxy Z Flip 3 θα διαθέτει προδιαγραφές υψηλών προδιαγραφών για να αξίζει την πιθανή υψηλή τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προβληματικό το iPhone 12 mini – Η Apple έπαυσε την παραγωγή του

Norton 360 – Κριτική αναθεώρηση