in

YouTube, τα πιο περίεργα και παράλογα σεμινάρια

Η πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο φιλοξενεί πολλούς οδηγούς βίντεο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα σύμφωνα με τις προσδοκίες.

Στα 10 χρόνια ζωής του, το YouTube άλλαξε όψη αρκετές φορές. Όχι μόνο από γραφικής άποψης, προφανώς, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας και χρήσης από τους χρήστες. Αν αρχικά θεωρήθηκε ως πύλη που θα χρησιμοποιηθεί μεταξύ φίλων για την κοινή χρήση βίντεο διακοπών και προσωπικών ταινιών, με την πάροδο του χρόνου έγινε πραγματικός κόμβος για ψυχαγωγία βίντεο και πολλά άλλα. Από μουσικά βίντεο έως επαναλήψεις (ή κλιπ) τηλεοπτικών προγραμμάτων, μέχρι σειρές που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Tubo, η προσφορά περιεχομένου γίνεται όλο και πιο ετερογενής και ποικίλη.

Επιπλέον, δεν είναι ασυνήθιστο να συναντήσετε σεμινάρια και οδηγούς βίντεο που εξηγούν στους χρήστες πώς να κάνουν κάποια χειροκίνητη λειτουργία, κόλπα για την καλύτερη χρήση του υπολογιστή ή κριτικές τεχνολογικών προϊόντων. Το Clio Zammatteo, πιο γνωστό στην κοινότητα του YouTube ως ClioMakeUp, είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς λειτουργούν τα σεμινάρια και πώς λειτουργούν στο κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης βίντεο: ένα προσωπικό πάθος χρησιμοποιείται καλά – make up, σε αυτήν την περίπτωση συγκεκριμένο – κερδίζοντας τον σεβασμό και παρακολούθηση χιλιάδων και χιλιάδων χρηστών.

Δεν βγαίνουν όλα τα σεμινάρια, ωστόσο, με την τρύπα. Παρά τη δέσμευση και τη φαντασία, τα flops μπορούν να συμβούν. Πράγματι, σε ορισμένες περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αυτό που αναμενόταν αρχικά και καταλήγουμε να δημιουργούμε παράλογα και παράξενα σεμινάρια.

Πώς να φτιάξετε παγωμένο τσάι

Προφανώς είναι απλό. Αλλά μόνο στην εμφάνιση. Σύμφωνα με τον Steve Sutton, η παρασκευή ενός καλού παγωμένου τσαγιού είναι μια περίπλοκη δουλειά και δεν είναι απαραίτητα όλοι ικανοί να το κάνουν στην εντέλεια. Για το λόγο αυτό ένιωσε υποχρεωμένος να δημιουργήσει ένα σεμινάριο που να εξηγεί σε όλους πώς να το κάνουν, ξεκινώντας από το πιο απλό κομμάτι – βράσιμο του νερού – μέχρι το πιο περίπλοκο – καταλαβαίνοντας πότε είναι ώρα να σβήσετε τη σόμπα. Καλό ποτό.

Πώς να φτιάξετε έναν πύραυλο από σαλάμι

Αν ήταν πραγματικός χαρακτήρας, ο MacGyver πιθανότατα θα είχε βρει έμπνευση σε αυτό το βίντεο και θα είχε υιοθετήσει αυτή τη λύση για να ξεφύγει από τα προβλήματα σε μια από τις πολλές περιπέτειές του. Επειδή η κατασκευή ενός μικρού πυραύλου χρησιμοποιώντας το εξωτερικό κάλυμμα ενός κανονικού σαλάμι που μπορεί να αγοραστεί σε ένα σούπερ μάρκετ είναι μια αξιοσημείωτη ιδιοφυΐα. Η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη και το κόστος είναι πολύ χαμηλό (η πρωταγωνίστρια του βίντεο μιλάει μόνο για λίγα ευρώ για να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε): ένα άκρως αποτελεσματικό πείραμα.

Πώς να βάλετε μάσκαρα

Τι θα μπορούσε να είναι περίεργο σε ένα σεμινάριο για το πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα, ίσως σκεφτείτε. Από την άλλη, στο YouTube υπάρχουν δεκάδες και καλώς ή κακώς μοιάζουν μεταξύ τους. Το δικό μας, όμως, ξεχωρίζει για μια λεπτομέρεια: τον τρόπο εφαρμογής της μάσκαρα. Σύμφωνα με τον YouTuber, στην πραγματικότητα, για να αποκτήσουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όγκου, είναι απαραίτητο να κουνήσουμε το κεφάλι, σαν κάποιος να μας είχε αρπάξει από τους ώμους και να μας μετακινούσε από τη μια πλευρά στην άλλη. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του βίντεο, είναι δυνατό να αναπαραχθεί το αποτέλεσμα ορισμένων εφαρμογών μάσκαρα τελευταίας γενιάς, ικανών να κάνουν μασάζ στις βλεφαρίδες και να αποκτήσουν μοναδικά εφέ. Το μόνο αποτέλεσμα, όμως, είναι να ταρακουνήσει τις συνειδήσεις των θεατών.

Πώς να ξεφλουδίσετε ένα μήλο

Το επιχείρημα είναι παρόμοιο με αυτό που έχει ήδη ειπωθεί για το παγωμένο τσάι: όποιος πιστεύει ότι είναι μια απλή εργασία για να ολοκληρωθεί είναι εντελώς εκτός πορείας. Για αυτό το λόγο, ένα tutorial για το πώς να ξεφλουδίσετε σωστά το μήλο είναι απαραίτητο. Δημιουργήθηκε από έναν Ιταλό χρήστη, ο οποίος κάνει πράξη τις συμβουλές του παππού του και δείχνει τα διάφορα βήματα και ποιο βελτιώνει το κράτημα στο μαχαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να προστατεύσετε και να κρυπτογραφήσετε αρχεία στο cloud

Κακή κάλυψη Wi-Fi; Κάντε αυτά τα 5 πράγματα πριν αγοράσετε ένα νέο δρομολογητή