in ,

wowwow

Windows 11 23H2 – Αυτά είναι τα τρία νέα κορυφαία χαρακτηριστικά

Κυκλοφορούν ήδη σε Beta μορφή

Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση Windows 11 23H2 είναι προ των πυλών και η Microsoft έχει διαθέσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της στους δοκιμαστές στο κανάλι Beta.

Από έναν επαναστατικό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης μέχρι έναν εκσυγχρονισμένο File Explorer και μια λεπτομερή έκθεση ενέργειας, η ενημέρωση υπόσχεται αμέτρητες βελτιώσεις. Ακολουθεί μια ανάλυση των τριών κορυφαίων χαρακτηριστικών που έχουν τραβήξει την προσοχή μας.

Windows Copilot: Ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που ενοποιήθηκε στο PC

Κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης, τα Windows 11 πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους με το Windows Copilot, έναν βοηθό AI που ενοποιεί το Bing Chat και πρόσθετα plugins. Εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας πλευρικής γραμμής στη γραμμή εργασιών, το Copilot στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τους υπολογιστές τους.

Αυτός ο βοηθός έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγεί τους χρήστες σε διάφορες εργασίες, να απαντά σε ερωτήματα και να βοηθά ακόμη και σε ταξιδιωτικά σχέδια, χωρίς να εγκαταλείπει την επιφάνεια εργασίας.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά. Ενώ η λειτουργία είναι πολλά υποσχόμενη, οι πρώτες κριτικές δείχνουν ότι το Copilot μπορεί να μην είναι τόσο ομαλά ενσωματωμένο όσο θα ήθελαν οι χρήστες.

Τα παράπονα για υποτονικές επιδόσεις και περιστασιακές παρεξηγήσεις στην ερμηνεία της πρόθεσης του χρήστη υποδηλώνουν ότι η Microsoft πρέπει να επιδιορθώσει κάποια σφάλματα για αυτό το κατά τα άλλα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό.

Μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία της Εξερεύνησης αρχείων

Η ενημέρωση φέρνει επίσης μια κομψή, εκσυγχρονισμένη διεπαφή της Εξερεύνησης αρχείων, σχεδιασμένη με το WinUI και υποστηριζόμενη από το Windows App SDK. Αυτή η νέα εμφάνιση έχει ως στόχο να κάνει την πλοήγηση στον υπολογιστή σας πιο εύκολη και πιο διαισθητική από ποτέ.

Ένα καρουσέλ παρουσιάζει τα συνιστώμενα αρχεία για τους χρήστες του Azure Active Directory (AAD), ενώ οι φάκελοι Γρήγορης πρόσβασης και οι ενότητες Πρόσφατα έχουν λάβει αισθητικές αναβαθμίσεις. Τα flyouts κατάστασης συγχρονισμού και quota για τους χρήστες του OneDrive έχουν πλέον ενσωματωθεί στη γραμμή διευθύνσεων, καθιστώντας τη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου στο cloud παιχνιδάκι.

Η Microsoft προσθέτει επίσης ένα ανανεωμένο παράθυρο λεπτομερειών που επιτρέπει ευκολότερη συνεργασία και πρόσβαση σε πληροφορίες αρχείων χωρίς καν να ανοίξετε τα αρχεία. Αυτό το χαρακτηριστικό αποσκοπεί στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, διατηρώντας παράλληλα την εμπειρία του χρήστη ομαλή και αποτελεσματική.

Ολοκληρωμένη έκθεση ενέργειας για αποδοτική χρήση ενέργειας

Για όσους έχουν επίγνωση της χρήσης ενέργειας ή της μακροζωίας της μπαταρίας, η ενημέρωση Windows 11 23H2 περιλαμβάνει μια λεπτομερή λειτουργία αναφοράς ενέργειας. Αυτή παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής σας, αναλύοντάς την σε περιόδους που κυμαίνονται από τις τελευταίες 24 ώρες έως την προηγούμενη εβδομάδα.

  • Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η λειτουργία “χρήση μπαταρίας ανά εφαρμογή”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την κατανάλωση ενέργειας ανά εφαρμογή.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να δουν τη “Συνολική χρήση” για μια πλήρη εικόνα ή τις επιλογές “Σε χρήση” και “Στο παρασκήνιο” για να διαφοροποιήσουν την ενεργή και την παθητική κατανάλωση. Αυτή η νέα προσθήκη θα μπορούσε να είναι ανεκτίμητη για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της συσκευής τους και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσουν τη χρήση ενέργειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημαντική προειδοποίηση για viral εφαρμογή – Κλείστε την τοποθεσία

Το μισό Χόλιγουντ πήγε να δει τον Λιονέλ Μέσι που έπαιξε πρώτη φορά στο Λος Άντζελες (video+φωτο)