in

Τι πρέπει να κάνετε όταν δεν λαμβάνετε ολοκληρωμένες πληρωμές εφαρμογής με μετρητά

Η εφαρμογή μετρητών είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών για αποστολή και λήψη χρημάτων προς και από φίλους, οικογένεια και οποιονδήποτε άλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να στείλετε και να λάβετε χρήματα από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, δωρεάν. Συνήθως είναι πολύ απλό να λαμβάνετε πληρωμές με Cash App, αλλά μπορεί να υπάρχουν φορές που η πληρωμή εμφανίζεται ως ολοκληρωμένη και δεν έχετε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό. Μην πανικοβάλλεστε! Θα σας αναλύσουμε και θα σας εξηγήσουμε πώς να διορθώσετε την πληρωμή με Cash App που ολοκληρώθηκε αλλά δεν ελήφθη σε κάθε περίπτωση.
Γιατί ολοκληρώνεται αλλά δεν λαμβάνεται μια πληρωμή εφαρμογής με μετρητά;
Όπως αναφέραμε παραπάνω, πολλοί παράγοντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εμφάνιση μιας πληρωμής στην εφαρμογή Cash ως ολοκληρωμένη, παρόλο που τα χρήματα δεν έχουν ληφθεί. Ίσως προσπαθήσατε να κάνετε μια πληρωμή με κακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ίσως χρησιμοποιείτε μια κάρτα που έχει λήξει, έχετε ανεπαρκή χρήματα στον λογαριασμό σας ή έχετε υπερβεί το ημερήσιό σας όριο. Θα μπορούσαν ακόμη και να υπάρχουν προβλήματα με τον διακομιστή του Cash App — ή τον διακομιστή της τράπεζάς σας. Παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε καθέναν από αυτούς τους παράγοντες και θα σας δείξουμε πώς να επιλύσετε τον καθένα.
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο
Χρειάζεστε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μετρητών, επομένως εάν προσπαθήσατε να στείλετε μια πληρωμή — ή περιμένετε να λάβετε μια πληρωμή όταν η συνδεσιμότητα είναι κακή, αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα η πληρωμή να εμφανίζεται ως εκκρεμής. Σας συνιστούμε να περιμένετε έως ότου βρίσκεστε σε μια περιοχή με καλύτερη συνδεσιμότητα, όπως σε ψηλό έδαφος ή μια μεγάλη πόλη, προτού ελέγξετε εάν η πληρωμή σας με την εφαρμογή Cash έχει ληφθεί.
Ελέγξτε ξανά την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας
Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μια πληρωμή μπορεί να έχει κολλήσει ως εκκρεμή και να μην έχει ληφθεί είναι ότι το άτομο που στέλνει την πληρωμή χρησιμοποιεί μια χρεωστική κάρτα που έχει λήξει. Ελέγχετε πάντα την ημερομηνία λήξης στην κάρτα σας πριν τη χρησιμοποιήσετε για να στείλετε πληρωμές μέσω της εφαρμογής Cash.
Ελέγξτε για ζητήματα διακομιστή Εάν υπάρχει πρόβλημα διακομιστή με την εφαρμογή Cash ή με την τράπεζά σας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθυστέρηση των πληρωμών. Μια πληρωμή μπορεί να εμφανίζεται ως εκκρεμής για κάποιο χρονικό διάστημα — συνήθως περισσότερο από δύο έως τρεις εργάσιμες ημέρες. Εάν πρόκειται για πρόβλημα με τον διακομιστή της τράπεζάς σας, το Cash App θα μπορούσε να εμφανίσει την πληρωμή ως ολοκληρωμένη, παρόλο που τα χρήματα δεν έχουν φτάσει στον λογαριασμό σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως το DownDetector για να ελέγξετε εάν οι διακομιστές της εφαρμογής Cash είναι εκτός λειτουργίας. Θα μπορούσατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε εάν οι διακομιστές της τράπεζάς σας λειτουργούν κανονικά. Ένας άλλος τρόπος ελέγχου είναι να κοιτάξετε στο Twitter, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε κανονικά με την υποστήριξη πελατών.
Ελέγξτε ότι δεν έχετε υπερβεί το όριο πληρωμής σας
Το Cash App θέτει όρια πληρωμών — ισχύει όριο αποστολής 250 $ την εβδομάδα και όριο αποστολής 1.000 $ ανά μήνα έως ότου επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στέλνοντας το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Κοινωνικής Ασφάλισης σας.
Αφού επαληθευτείτε, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε έως και 10.000 $ την εβδομάδα και 15.000 $ το μήνα, με επαναφορά των εβδομαδιαίων ορίων στις 6 μ.μ. CST το Σάββατο και επαναφορά μηνιαίων ορίων στις 6 μ.μ. την τελευταία μέρα του μήνα.
Ελέγξτε τον λογαριασμό σας για ύποπτη δραστηριότητα
Εάν το Cash App εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας, ενδέχεται να περιορίσει τις ενέργειες για να σας προστατεύσει από το να γίνετε θύμα απάτης ή απάτης. Οι πληρωμές ενδέχεται να παραμένουν σε εκκρεμότητα για ώρες ή ημέρες, ενώ η ομάδα της εφαρμογής Cash εργάζεται για να επαληθεύσει ότι δεν πρόκειται για δόλια συναλλαγή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πληρωμές μπορεί ακόμη και να αποκλειστούν. Εάν αυτό έχει συμβεί σε εσάς και η εν λόγω πληρωμή είναι εκείνη που γνωρίζετε ότι έχετε πραγματοποιήσει ή αναμένετε να λάβετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών της εφαρμογής Cash για βοήθεια.
Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τυπογραφικά λάθη
Μπορεί να έχει γίνει τυπογραφικό λάθος κατά την αποστολή ή τη λήψη μιας πληρωμής. Για παράδειγμα, εσείς ή το άτομο που στέλνει την πληρωμή μπορεί να έχετε πληκτρολογήσει κατά λάθος ένα λάθος ψηφίο ή χαρακτήρα κατά την εισαγωγή του αριθμού τηλεφώνου ή του Cashtag του παραλήπτη. Εάν δεν έχετε λάβει πληρωμή, ελέγχετε πάντα ότι ο αποστολέας έχει πληκτρολογήσει σωστά τα στοιχεία σας. Εάν μια πληρωμή που στείλατε δεν έχει ληφθεί μετά από λίγες εργάσιμες ημέρες (ή αμέσως, εάν χρησιμοποιήσατε την Άμεση Κατάθεση), βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τυπογραφικά λάθη στα στοιχεία του παραλήπτη.
Ελέγξτε ποια μέθοδος πληρωμής χρησιμοποιήθηκε
Η εφαρμογή μετρητών σάς επιτρέπει να καταθέτετε χρήματα με δύο τρόπους, μέσω Άμεσης Κατάθεσης ή Τυπικής Κατάθεσης. Μια Άμεση Κατάθεση χρεώνει προμήθεια 1,5% και στέλνει κεφάλαια άμεσα στον παραλήπτη. Μια τυπική κατάθεση δεν χρεώνει προμήθεια, αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικές εργάσιμες ημέρες για να ληφθούν τα χρήματα. Εάν δείτε μια πληρωμή που έχει επισημανθεί ως σε εκκρεμότητα, μπορεί να είναι ότι ο αποστολέας επέλεξε να στείλει τα χρήματα μέσω Τυπικής Κατάθεσης. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει την πληρωμή μετά από μερικές εργάσιμες ημέρες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Cash App.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι εάν μια πληρωμή αποστέλλεται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες και εμφανίζεται ως ολοκληρωμένη, αλλά δεν έχετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε δύο έως τρεις εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που έχει επισημανθεί ως εκκρεμής για να φτάσει.
Να είστε υπομονετικοί εάν δεν έχει ληφθεί η ολοκληρωμένη πληρωμή της εφαρμογής με μετρητά
Εάν αντιμετωπίζετε την πληρωμή με Cash App που ολοκληρώθηκε αλλά δεν ελήφθη, είναι συνήθως καλύτερο να περιμένετε δύο έως τρεις εργάσιμες ημέρες για να δείτε εάν η πληρωμή φτάνει στον λογαριασμό σας, ιδιαίτερα εάν η συναλλαγή ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο ή τις αργίες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον αποστολέα για να ελέγξετε ότι έχει εισαγάγει σωστά το Cashtag ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και να επαληθεύσετε εάν επέλεξε μια Άμεση ή Τυπική Κατάθεση.
Εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα ότι μια πληρωμή δεν έχει φτάσει στον λογαριασμό σας όταν εμφανίζεται ως ολοκληρωμένη ή εάν μια πληρωμή εκκρεμεί για περισσότερο από το αναμενόμενο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών της εφαρμογής Cash.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό εξηγεί όλους τους λόγους για τους οποίους μπορεί να μην έχει ληφθεί μια ολοκληρωμένη πληρωμή μέσω Cash App και τι να κάνετε αν συμβεί αυτό σε εσάς. Πριν ξεκινήσετε, έχουμε κάποιες διορθώσεις εάν το CashApp δεν λειτουργεί για άλλους λόγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να κάνετε οποιονδήποτε ενσύρματο εκτυπωτή ασύρματο με 6 διαφορετικούς τρόπους

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV