in ,

wowwow

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Google+

Η προσπάθεια της Google να διαθέτει λειτουργικό και δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απέτυχε.

Η προσπάθεια της Google να διαθέτει λειτουργικό και δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απέτυχε. Ο γίγαντας αναζήτησης έχει κλείσει επίσημα το αποτυχημένο κοινωνικό δίκτυο Google+. Εάν δεν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Google+, οι πιθανότητες είναι ότι η Google το έχει ήδη ξεφορτωθεί για εσάς. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να είναι ενεργός, τότε μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google+ για πάντα.

Εάν προσπαθήσετε να επισκεφθείτε το προφίλ σας Google+ τώρα, θα σας υποδεχτεί μόνο μια σελίδα Σχετικά με, η οποία παρέχει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας Google. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε τι θα αποκαλύψετε για τον εαυτό σας όταν κάποιος σας αναζητά. Επομένως, δεν υπάρχει κατάλληλη μέθοδος για τη διαγραφή του λογαριασμού σας Google+ αυτήν τη στιγμή. Έχει ήδη φύγει και αν είχατε δεδομένα στο Google+, αυτά διαγράφηκαν επίσης. Ωστόσο, εάν είστε χρήστης του G Suite, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Google+. Για κανονικούς χρήστες, η Google άρχισε να διαγράφει λογαριασμούς από τις 2 Απριλίου 2019.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Google+
Εάν έχετε λογαριασμό G Suite, τότε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google+. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Google+ μεταβαίνοντας στη διεύθυνση plus.google.com. Θυμηθείτε, οι τακτικοί καταναλωτές δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτό. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό Google+, ίσως θελήσετε να κατεβάσετε πρώτα τα δεδομένα σας. Μεταβείτε στη σελίδα Λήψη των δεδομένων σας και επιλέξτε Google+. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πού θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Google+.

Μεταβείτε στη διεύθυνση plus.google.com/downgrade και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε την επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας. Είναι τόσο απλό. Εάν η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη για εσάς, τότε είστε κανονικός καταναλωτής και δεν έχετε λογαριασμό G Suite. Αν δείτε μια επιλογή αναβάθμισης, αυτό σημαίνει ότι η Google έχει ήδη διαγράψει το προφίλ σας για εσάς και ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο.

Εάν είχατε την εφαρμογή Google+ στο smartphone σας, τότε μάλλον θα πρέπει απλώς να τη διαγράψετε. Δεν θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, οπότε μην ανησυχείτε για τη σύνδεση ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς διαγράψτε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας και αυτό πρέπει να είναι αρκετό. Οι περισσότεροι χρήστες του Google+ είναι κανονικοί καταναλωτές που δεν είχαν λογαριασμό GSuite, επομένως τα προφίλ τους έχουν ήδη διαγραφεί. Ορίστε λοιπόν, έτσι μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Google+. Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Facebook Messenger

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τα Highlights σας του Instagram;