in ,

wowwow This is helpfullThis is helpfull

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook Messenger

Εάν αναγνωρίσετε ότι κάποιος σας ενοχλεί στο Facebook Messenger, ένα από τα ευκολότερα πράγματα είναι να τον αποκλείσετε.

Εάν αναγνωρίσετε ότι κάποιος σας ενοχλεί στο Facebook Messenger, ένα από τα ευκολότερα πράγματα είναι να τον αποκλείσετε. Δεν απαιτεί από εσάς να τα αντιμετωπίσετε και θα διορθώσετε το πρόβλημα με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν αποκλείετε κάποιον στο Facebook Messenger, δεν θα λαμβάνετε μηνύματα ή αιτήματα συνομιλίας από αυτόν και δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. Ο αποκλεισμός τους επηρεάζει επίσης τυχόν ομαδικά μηνύματα που έχετε μαζί τους. Όταν εισαγάγετε αυτό το ομαδικό μήνυμα, θα σας στείλει μια προειδοποίηση και θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους μόνο σε αυτό το ομαδικό μήνυμα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αποκλεισμός κάποιου στο Facebook Messenger δεν τον αποκλείει σε όλο το Facebook. Θα εξακολουθούν να μπορούν να δουν το προφίλ σας και να δουν τις αναρτήσεις σας. Θα αποκλειστούν μόνο από την αποστολή μηνυμάτων στο Facebook Messenger. Επίσης, δεν θα τους πει ότι είναι αποκλεισμένοι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε αντιπαράθεση που μπορεί να προκύψει από τον αποκλεισμό τους. Εάν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook Messenger, ακολουθεί αυτό που πρέπει να κάνετε.

 

 

 

 

Ανοίξτε το Facebook

 

1. Ανοίξτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

2. Κάντε κλικ στο συννεφάκι ομιλίας στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Είναι στα αριστερά του κουδουνιού ειδοποίησης.

3. Στο κάτω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού που εμφανίζεται αφού επιλέξετε το συννεφάκι ομιλίας, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εμφάνιση όλων στο Messenger”.

4. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, θα δείτε όλα τα νήματα μηνυμάτων που έχετε. Κάντε κλικ σε αυτό με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε.

5. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, θα δείτε το όνομα του ατόμου με ένα γρανάζι ρυθμίσεων στα δεξιά του. Κάντε κλικ σε αυτό το γρανάζι ρυθμίσεων και θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού.

6. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Αποκλεισμός μηνυμάτων”.

7. Ένα μικρό πλαίσιο θα εμφανιστεί στη μέση της οθόνης και θα πρέπει να επιλέξετε το κόκκινο κείμενο στην κάτω δεξιά γωνία αυτού του πλαισίου με την ένδειξη “Αποκλεισμός μηνυμάτων”.

Αποκλεισμός μηνυμάτων από την εφαρμογή Messenger

 

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger για κινητά στη συσκευή σας.

2. Συνδεθείτε στην εφαρμογή εάν δεν είστε ήδη.

3. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, θα δείτε όλα τα νήματα μηνυμάτων που έχετε. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας στο νήμα μηνυμάτων με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε.

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Αποκλεισμός”.

 

 

Θα γνωρίζει το άτομο ότι το έχετε αποκλείσει;

 

Το Facebook δεν θα ενημερώσει το άτομο που έχετε αποκλείσει, αλλά αν το άτομο ήθελε να το μάθει, μάλλον θα μπορούσε. Εάν προσπαθήσουν να σας στείλουν μηνύματα, θα δουν ένα μήνυμα που τους λέει ότι δεν είστε διαθέσιμοι. Δεδομένου ότι αυτό το μήνυμα εμφανίζεται τακτικά σε άτομα που έχουν αποκλειστεί, θα το γνωρίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο TikTok

Οι διαφορές μεταξύ POP και IMAP