in

This is helpfullThis is helpfull

Πόσο καιρό έχετε μέχρι ο Google Λογαριασμός να διαγραφεί οριστικά;

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Gmail

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Gmail, έχετε 30 ημέρες για να συνδεθείτε προτού ο λογαριασμός σας διαγραφεί οριστικά. Εάν προσπαθήσετε να συνδεθείτε μετά από 30 ημέρες, δεν θα είναι δυνατή. Η Google διαγράφει τον Λογαριασμό σας Google 30 ημέρες μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στις ρυθμίσεις δεδομένων και εξατομίκευσης.

Αφού διαγράψετε τον λογαριασμό σας, αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε πριν από 30 ημέρες, θα μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των μηνυμάτων σας στο Gmail και του καναλιού σας στο YouTube. Η ανάκτηση του Λογαριασμού σας Google μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί 30 ημέρες πριν.

Ανάκτηση διαγραμμένου λογαριασμού Google
1. Μεταβείτε στην Ανάκτηση λογαριασμού Google.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που θέλετε να ανακτήσετε.

Αυτός ο λογαριασμός διαγράφηκε πρόσφατα και ενδέχεται να ανακτηθεί. Κάντε κλικ στο Επόμενο για να προσπαθήσετε να επαναφέρετε αυτόν τον λογαριασμό

3. Θα δείτε ένα μήνυμα που λέει “Αυτός ο λογαριασμός διαγράφηκε πρόσφατα και ενδέχεται να είναι ανακτήσιμος. Κάντε κλικ στο Επόμενο για απόπειρα επαναφοράς αυτού του λογαριασμού. ” Επιλέξτε Επόμενο.

4. Εισαγάγετε τον τελευταίο κωδικό πρόσβασης που θυμάστε να χρησιμοποιείτε με αυτόν τον Λογαριασμό Google.

5. Επιλέξτε Συνέχεια για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Λογαριασμό σας Google. Από εδώ, θα σας δοθεί η επιλογή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πώς να ενεργοποιήσετε το “Ok Google”

Πώς να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία από την Google