in

Ιστότοποι με δωρεάν παιχνίδια για να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν τα παιδιά

Το κεφάλαιο διαδικτυακών παιχνιδιών σήμερα είναι αφιερωμένο στα μικρότερα παιδιά, για τα οποία το διαδίκτυο είναι γεμάτο από διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά και διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία είναι ασφαλή και, ίσως, έχουν και εκπαιδευτικό σκοπό, ασκώντας τις δεξιότητες λογικής και εφευρετικότητάς τους. Παρακάτω ανακαλύπτουμε τους καλύτερους ιστότοπους για να βρείτε παιχνίδια για παιδιά, με ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένα παιχνίδια για παιδιά κάτω των 13 ετών που μπορούν να θεωρηθούν τα καλύτερα του είδους και τα πιο δημοφιλή.
Μεταξύ των τοποθεσιών που αναφέρθηκαν, όλες δωρεάν και υψηλού επιπέδου, υπάρχουν μερικές πολύ καλές που μπορούν επίσης να παρέχουν εκπαιδευτική υποστήριξη σε γονείς ενός μικρού παιδιού και σε δασκάλους παιδικών και δημοτικών.
Οι καλύτεροι ιστότοποι με δωρεάν παιχνίδια για παιδιά
1) Το Nasa Kids Club είναι μια ενότητα του επίσημου ιστότοπου της NASA αφιερωμένη στα παιδιά που μπορούν να βρουν παιχνίδια στο διάστημα, για να μάθουν και να διασκεδάσουν. Για παράδειγμα, είναι δυνατό να δείτε τη Γη από το διάστημα ή να προσπαθήσετε να οδηγήσετε το μικρό ρομπότ που στάλθηκε στον Άρη.
2) Το Cartoon Network, ο ιστότοπος του δημοφιλούς τηλεοπτικού καναλιού για παιδιά, έχει πολλά παιχνίδια πλήρους οθόνης, τα οποία είναι πραγματικά καλά. Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Apple και το Onion μπερδεύουν εκεί που πρέπει να τακτοποιήσετε το σπίτι.
3) Το FunBrain είναι ένας πολύ καλά συντηρημένος και ενημερωμένος εκπαιδευτικός ιστότοπος διαδικτυακών παιχνιδιών για παιδιά. Ο ιστότοπος διαθέτει πολλά παιχνίδια μαθηματικών και ανάγνωσης, περιέχει επίσης βιβλία και κόμικς στα αγγλικά.
4) Το PBS Kids Games είναι ένας εκπαιδευτικός ιστότοπος για πολύ απλά, πολύχρωμα και διασκεδαστικά διαδικτυακά παιχνίδια για παιδιά. Μερικά από τα παιχνίδια στον ιστότοπο είναι επίσης εξαιρετικά για την εκμάθηση νέων πραγμάτων. Μεταξύ των παιχνιδιών σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούμε να επισημάνουμε αυτό για την προετοιμασία του κέικ και το Sesame Street
5) Το Sesame Street είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με πολλά παιχνίδια που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 7 ετών. Στην πολύχρωμη αρχική σελίδα, σχεδιασμένη ειδικά για να διεγείρει την περιέργεια και την ανακάλυψη του μικρού, χωρίς να τον βαριέται.
6) Το Starfall είναι ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς ιστότοπους για μικρά παιδιά, όπου υπάρχουν παιχνίδια αναγνώρισης γραμμάτων, μαθηματικά, μουσικά παιχνίδια που είναι πολύ εκπαιδευτικά, αλλά απλά και διασκεδαστικά.
7) Το Kids National Geographic είναι η παιδική ενότητα του πιο σημαντικού δικτύου ντοκιμαντέρ, όπου μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα για ζώα, να δείτε φωτογραφίες της φύσης, να μάθετε για διαφορετικές χώρες και να δοκιμάσετε επιστημονικά πειράματα.
8) Το Nickjr είναι ένας ιστότοπος για παιδιά και στα ιταλικά, όπου μπορείτε να βρείτε βίντεο, παιχνίδια και σελίδες ζωγραφικής που απεικονίζουν τους πολλούς ήρωες των παιδικών κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων των Paw Patrol, Shimmer And Shine, Alvin, Nazboo και πολλών άλλων.
9) Το CBC Games είναι ένας ιστότοπος για παιδιά με πολλά διαδικτυακά παιχνίδια για μικρά παιδιά που είναι διασκεδαστικά, εύκολα στην εκμάθηση και ανοίγουν σε πλήρη οθόνη. Μεταξύ αυτών έχουμε το Princess Goldblade and the Dangerous Water, μια πλατφόρμα πλατφόρμας στυλ Mario Bros και, στη συνέχεια, επίσης το Alphabetter, για να μάθετε αγγλικά
10) Το bgames είναι ένας ιστότοπος με δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια για παιχνίδι για υπολογιστή.
11) Το Bartolomeo.education είναι ένας από τους καλύτερους ιταλικούς ιστότοπους για παιδιά, όπου μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια διαφόρων θεμάτων, αφιερωμένα σε παιδιά δημοτικού. Τα γραφικά και τα κινούμενα σχέδια στον ιστότοπο είναι πραγματικά όμορφα.
12) Το ABCya είναι ένας άλλος ιστότοπος με παιχνίδια αριθμών για παιδιά νηπιαγωγείου. Ο ιστότοπος είναι στα αγγλικά, επομένως δεν μπορούν να παιχτούν ακόμη και ιστορίες και παιχνίδια επιστολών.
13) Ο ιταλικός ιστότοπος Giochiper περιέχει μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για παιδιά, όλα οργανωμένα ανάλογα με την ηλικία. Δεν είναι εκπαιδευτικά παιχνίδια, ως επί το πλείστον, είναι διασκεδαστικά χόμπι.
14) Στον ιστότοπο classicsforkids.com υπάρχει ένα μουσικό παιχνίδι αφιερωμένο στα παιδιά να δημιουργούν μουσική στον υπολογιστή, το οποίο ωστόσο είναι τόσο διασκεδαστικό που γίνεται παιχνίδι για όλες τις ηλικίες που μας οδηγεί να παίζουμε μουσική συνδυάζοντας νότες με απλό τρόπο.
15) Στον ιστότοπο της Fisher Price μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι Thomas Train για παιδιά.
16) Το Music-Maker είναι ένα από τα παιχνίδια στον παιδικό ιστότοπο KneeBouncers που μπορείτε να επιλέξετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τη ζωγραφισμένη πιανόλα. Στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε ντραμς, πιάνο, κιθάρα και να παίξετε. Η επιλογή τραγουδιού βρίσκεται στα αριστερά και από εκεί, απλώς πατήστε οποιοδήποτε κουμπί για να παίξετε το επιλεγμένο τραγούδι με τα επιλεγμένα όργανα. Για το πιάνο, μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τον κέρσορα πάνω από τα πλήκτρα για να παίξετε.
17) Ο παιδικός ιστότοπος New York Philharmonic KidZone προσφέρει πολλά παιχνίδια μουσικής σύνθεσης: ένα όπου γίνεστε μαέστροι και επιλέγετε τα όργανα για να παίξετε μια συγκεκριμένη κλασική μουσική. Το δεύτερο παιχνίδι ονομάζεται Minuet Maker και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα τραγούδι του Μότσαρτ συνδυάζοντας διάφορα μουσικά κομμάτια μεταξύ τους με επιλογή μουσικού οργάνου.
18) Τρία παιχνίδια που περιγράφονται σε άλλο άρθρο, κατάλληλα και για μωρά στους πρώτους μήνες τους, τους επιτρέπουν να παίζουν πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή τυχαία.
19) Το Mathika είναι ένας ιστότοπος στα ιταλικά με ασκήσεις μαθηματικών χωρισμένες ανά τάξη, που κυμαίνονται από την πρώτη τάξη έως την όγδοη τάξη. Δεν είναι εκπαιδευτικές κάρτες προς εκτύπωση, αλλά πράξεις, υπολογισμοί και μαθηματικά παιχνίδια κατάλληλα για μάθηση, που γίνονται απευθείας στον υπολογιστή ή το tablet.
20) Το Tate Paint είναι η διαδικτυακή εφαρμογή που προτείνεται από την Tate Gallery στη Νέα Υόρκη για παιδιά. Με καθαρά γραφικά που μοιάζουν με καμβά ζωγράφου και ιστότοπο που ανοίγει σε πλήρη οθόνη χωρίς διαφημίσεις, σας επιτρέπει να ζωγραφίζετε με το ποντίκι στην αρχική οθόνη.
21) Ο ιστότοπος Smithsonian είναι ένας ιστότοπος γεμάτος δραστηριότητες για τα παιδιά να εξερευνήσουν πεδία όπως η επιστήμη, η ιστορία, η φύση και η μουσική. Δυστυχώς όλα είναι στα Αγγλικά και θα χρειαστεί η παρέμβαση ενός ενήλικα για να ξεκινήσετε τις διάφορες δραστηριότητες.
22) Το IlGufoBoo.com είναι ένας ιστότοπος γεμάτος παιχνίδια, κατάλληλος για μικρότερα παιδιά. Ο ιστότοπος προσφέρει παιχνίδια για να παίξετε πατώντας κουμπιά, παιχνίδια για να παίξετε μόνο με το ποντίκι και παιχνίδια στα οποία πρέπει να κάνετε κλικ, ώστε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε ηλικία του παιδιού.
23) Το MaestraAgnese.com είναι ένας άλλος καλός ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια σχεδιασμένα για μάθηση. Στην πραγματικότητα, βρίσκουμε παιχνίδια για ιταλικά, μαθηματικά, γεωγραφία, ιστορία, επιστήμη και αγγλικά, καθώς και μια ολόκληρη ενότητα παιχνιδιών για τα μικρά παιδιά.
24) Το Giochibambini.it είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια, τα οποία μπορούν να παιχτούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορούμε να επιλέξουμε μια συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών (για παράδειγμα τρένα, άλογα, αυτοκίνητα και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων).
Συμπεράσματα
Χρησιμοποιώντας όλους τους ιστότοπους σε αυτήν τη σελίδα, θα μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν μπροστά στον υπολογιστή ή μπροστά σε ένα tablet, χρησιμοποιώντας μόνο ασφαλείς τοποθεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να τους επιτρέπουν να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν. Η συμβουλή είναι να συνεχίσετε να εκτελείτε όλα τα παιχνίδια σε ένα ασφαλές και ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης όπως το Firefox.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων

Η Google μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος ότι το Pixel 8a θα κυκλοφορήσει σύντομα