in ,

Η Sonos ετοιμάζει νέο προϊόν που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο!

Η Sonos αντιμετωπίζει μια περίοδο δυσκολιών στον καταναλωτικό της κλάδο. Η ζήτηση δεν είναι καθόλου στο ίδιο επίπεδο με πριν από μερικά χρόνια και ο CEO, Patrick Spence, χρησιμοποίησε τον όρο “δύσκολος” περισσότερες από μία φορές όταν συζητούσε τα τελευταία οικονομικά της τρίμηνα. Τα σημερινά κέρδη, τα οποία είδαν τα έσοδα να μειώνονται κατά 5,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, είναι άλλο ένα παράδειγμα.

“Παρόλο που ήταν ένα δύσκολο έτος στις κατηγορίες στις οποίες είμαστε παρόντες, η δύναμη της μάρκας Sonos και του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας μας επέτρεψε να διατηρήσουμε μια ισχυρή θέση στην αγορά,” δήλωσε ο Spence στην ανακοίνωση τύπου της Sonos.

Ο Spence και η ομάδα της Sonos προβλέπουν μεγάλα πράγματα για το 2024. Συγκεκριμένα, κάποιο είδος σημαντικού νέου προϊόντος είναι στο πρόγραμμα εργασιών για αργότερα το επόμενο έτος, για το οποίο η Sonos φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη.

“Αυτή είναι η έναρξη ενός πολυετούς κύκλου προϊόντων όπου αναμένουμε να θερίσουμε τα κέρδη από τις επενδύσεις μας στην έρευνα και ανάπτυξη,” είπε ο Spence. “Αυτός ο κύκλος ξεκινά με την είσοδό μας σε μια νέα κατηγορία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το δεύτερο μισό του έτους, η οποία θα συμπληρώσει την τρέχουσα προσφορά μας, θα ευχαριστήσει τους πελάτες και θα οδηγήσει άμεσα σε έσοδα.”

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα της Sonos, ο Spence μοιράστηκε μερικές ακόμα λεπτομέρειες. “Συνολικά, αναμένουμε να παράγουμε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια από νέες κυκλοφορίες προϊόντων φέτος [οικονομικό έτος 2024], με αυτό το συναρπαστικό νέο προϊόν να αποτελεί μεγάλο μέρος αυτών των εσόδων το δεύτερο εξάμηνο,” ανέφερε.

Μήπως αναφέρεται στα εδώ και καιρό φημολογούμενα ακουστικά της Sonos; Μετά την τηλεδιάσκεψη, ένα εσωτερικό email από τον Αρχικό Αξιωματούχο Προϊόντων, Maxime Bouvat-Merlin, διέρρευσε στο Bloomberg, αποκαλύπτοντας μια αφιερωμένη ομάδα για τα ακουστικά μέσα στην Sonos. Το email ενημέρωνε επίσης τους υπαλλήλους να περιμένουν περικοπές θέσεων εργασίας την Πέμπτη λόγω “ενός μεταστροφής στη στρατηγική προϊόντων”, αλλά δεν ανέφερε πόσοι.

Ο αγορά των ακουστικών και των ακουστικών ενσωματωμένων στα αυτιά είναι τεράστια, και αν η Sonos αναζητά έναν κινητήρα εσόδων, αυτός είναι σίγουρα ένας τρόπος να το επιτύχει. Η αναφορά της R&D από τον Spence μπορεί επίσης να σημαίνει ότι επιτέλους θα δούμε τα αποτελέσματα της εξαγοράς από την Sonos της Mayht, μιας startup που κατέληξε σε μια καινοτόμο προσέγγιση στους μετατροπείς ηχείων για την παραγωγή μαζικού ήχου από μικρά εξαρτήματα.

Περίπου πριν από ένα χρόνο, ο Spence ανακοίνωσε ότι η Sonos θα εισέλθει σε τέσσερις νέες κατηγορίες προϊόντων τα επόμενα χρόνια. Η πρώτη, το Sonos Pro, κατέληξε να είναι εστιασμένη στο εμπόριο. Είναι μια συνδρομητική προσφορά για επιχειρήσεις που αναζητούν εύκολο έλεγχο της μουσικής που παίζεται σε όλο τον χώρο τους. Αυτός τύπος προσφοράς είναι σημαντικός για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της Sonos, αλλά είναι λίγο βαρετός για κανονικούς καταναλωτές σαν εσένα και εμένα. Ελπίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι πιο συναρπαστικό του χρόνου. Με βάση το υπόνοια του Spence, σίγουρα το περιμένω.

Ο χρόνος αρχίζει να φαίνεται κατάλληλος για ακουστικά. Ανάμεσα στο LE Audio και στα επερχόμενα ακουστικά που θα χρησιμοποιούν Wi-Fi για να αντισταθμίσουν τα μειονεκτήματα του Bluetooth, η Sonos μπορεί επιτέλους να δει μια ευκαιρία για κάτι μοναδικό σε σύγκριση με άλλους τεχνολογικούς παίκτες – ίσως με έξυπνη μετάβαση μεταξύ των ηχείων, των μπάρων ήχου και των φορητών συσκευών της εταιρείας. Όσον αφορά νέα προϊόντα ήχου για το σπίτι, δεν θα περίμενα να δω ένα νέο Sonos Arc σύντομα, αλλά το Sonos Five είναι ένας κύριος υποψήφιος για αναθεώρηση τα επόμενα χρόνια τώρα που η εταιρεία επενδύει τόσο πολύ στον χώρο του χωρικού ήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Epic θα σας επιτρέψει να αναφέρετε φωνητικές συνομιλίες στο Fortnite!

Η FTC προειδοποιεί τους influencers να αποκαλύπτουν όταν πληρώνονται για να προωθήσουν το ασπαρτάμιο!